Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, benim esimde iki defa micro tese oldu fakat olumsuz. Kok hucreyi bekleyin dedi fulya bahceciden tansel bey. Sizde son durum nedir? Biz ankarada kaan beyde baska bir tedaviye basladik. Sansiniz cok cok dusuk dedi doktor ama yinede denemek istiyoruz.
sizin ne sorununuz vardı? Testler normalmiydi?

Iki defa micro tese oldu esim. Ikincisini uc ay once tansel bey yapti. Kok hucreyi beklemekten baska yapacak bisey yok dedi. Su an kaan aydos la baska bir tedaviye baslamak uzereyiz.
Fsh ve testesteron kac kaan bey ne dedi hangi ilaclari kullaniyosunuz

Azospermi bizim sorunumuz. Fsh ve lh yuksek testosteron dusuk.
Aynı sıkıntı bizde de var kaan hocayla 7 aydır tedavideyiz düzelir gibi olmuştu yine değerler eski haline döndü bizim hiç tesemiz yok kaan hoca artık tese yapıp testis içini görmemiz lazım diyor kaan hoca size hangi ilacları verdi

Arkadaslar Kazen beyin duyurduğu basın bültenini tekrar duyurmak istiyorum 19 martta istanbulda olacak seminer,azosperminin tüm detayları konuşulacak,azosperminin rüm basamakları değerlendirilecek,seminer ücretsizdir herhangi bir reklam ve ticari amacı yoktur .seminere gelmek isteyenlerin kayıt yaptırması gerekmektedir

Teşekkür ederim

BASIN BÜLTENİ

İNFERTİLİTE İLE MÜCADELE ARAŞTIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ OLARAK SON DÖNEMLERDE HIZLA ARTAN İNFERTİLİTE OLGULARINA FARKINDALIK OLUŞTURMAK VE BU PROBLEME ÇÖZÜM ARAYIŞI KAPSAMINDA SEMPOZYUM DÜZENLİYORUZ.

Gerek Dünya genelinde ve gerekse ülkemizde yakın bir zamanda çok daha ciddi sonuçları olacak İnfertilite probleminin farkına varılmasının zamanı gelmiştir. Değişen yaşam koşulları ve beslenme alışkanlıklarının gözden geçirilmesi, Kullanılan zirai gübre ve ilaçların yanı sıra bağımlı kalınan aynı zamanda üreme potansiyeli bulunmayan ürün tohumlarının da metabolizma üzerinde yıkıcı etkileri olduğu bilinmektedir.

Günümüzde İnfertilite Problemi yaşayan çiftlerin büyük bir çoğunluğunda SEBEPSİZ İnfertilite tanımı hızla yaygınlaşmaktadır. Bu konunun gündeme alınması ve hiçbir olgunun sebepsiz olmadığının kabullenilip, gerçek sebeplere odaklanmanın, geleceğimiz açısından öneminin kavranması gerektiği ortadadır.

Çağımızın önemli bir problemi olarak karşımıza çıkan İnfertilite’nin tedavileri üzerine Devlet destekli projelerin yoğunlaşması ve bu yönde çalışma yapan bilim insanlarımızın desteklenmesi önemlidir. Bizlerde 2016 Yılında bu tür çalışmaları desteklemek, bu problemi yaşayan aileler ileiletişim içerisinde kalarak bilim insanlarımızı çözüme odaklamak adına, tamamen infertilite hastalarından oluşan ve tüm ilgili hastane, kurum ve kuruluşlardan bağımsız çalışanİMAD-DER ( İNFERTİLİTE İLE MÜCADELE ARAŞTIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ)’ni kurduk. Derneğimiz bu kapsamda İnfertilite probleminde önemli çalışmalar yapmış Bilim İnsanlarımız ile ilk Sempozyumunu 19 Mart 2017 Pazar günü İstanbul İBB Mecidiyeköy Kültür Merkezinde saat 10:00 – 17: 00 arasında gerçekleştirecektir.

Derneğimizin bu çabalarına katkı sunmak üzere davetimizi kabul eden ve bu alanda önemli çalışmalara imza atmış değerli bilim insanlarımız, Prof. Dr. Volkan Baltacı, Prof. Dr. Timur GÜRGAN, Prof Dr. Seda VATANSEVER, Prof. Dr. Ümit ÖZEKİCİ, Prof. Dr. Kaan AYDOS, Doç. Dr. Başar SARIKAYA, Uzm. Dr. Celalettin PERU, Uzm. Dr. Kağan GÜNGÖR, ve Emb. Ferhat CENGİZ’e şükranlarımızı sunarız.

Bu önemli programa tüm infertilite problemi yaşayan ailelerin yanı sıra, İlgili uzmanlar ve Basın mensupları davetlidir.

Saygılarımla.

Doğan CEYLAN

İMAD DER Yönetim Kurulu Başkanı

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmistim eşim azospermi doğuştan meni kanali gelismemis diye dün ikimizde kistik fibroz testi verdik 45 gün sonra cikar dediler beklemek çok kotu etkiliyor insani. Hepimiz için hayirli sonuçlar olsun insallah

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmistim eşim azospermi doğuştan meni kanali gelismemis diye dün ikimizde kistik fibroz testi verdik 45 gün sonra cikar dediler beklemek çok kotu etkiliyor insani. Hepimiz için hayirli sonuçlar olsun insallah
Canim bu test ne icin yapiliyor

Sizin gibi bi arkadasımız vardı eşinde çıktı kistik fibroz tesede bulundu insallah sizin de bulunur

Doktorumuz da söyledi bulunma şansı yüzde 90 diye inşallah herşey yolunda gider
Canım merhaba o arkadas benim:) bizim de doğuştan kanallarımız yok Bi cok doktor Bi cok sey söyledi ki çoğu da olumsuzdu ama sukur rabbime sperm bulundu. Sana tavsiyem gunde Bi bardak taze sıkılmış havuç suyu ve gunde Bi bardak kefir içir esine. Ayrıca hergun düzenli fındık ceviz ve badem yesin toplamda Bi avuç. En azından teseye kadar içerde üretilen spermlerin sayısı ve kalitesi artar insallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım merhaba o arkadas benim:) bizim de doğuştan kanallarımız yok Bi cok doktor Bi cok sey söyledi ki çoğu da olumsuzdu ama sukur rabbime sperm bulundu. Sana tavsiyem gunde Bi bardak taze sıkılmış havuç suyu ve gunde Bi bardak kefir içir esine. Ayrıca hergun düzenli fındık ceviz ve badem yesin toplamda Bi avuç. En azından teseye kadar içerde üretilen spermlerin sayısı ve kalitesi artar insallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Çok sevindim senin adına canım inşallah bizimde iyi gecerde bende güzel haberlerini yazarim buraya:) doktorumuz içerde üretim var kanal olmadığı için dışarı çıkış yok ama üretim olduğu için sansimiz çok yuksek dedi sizin doktorunuz kim? Bide eşinin kistik fibroz sonucu ne? Şuan hangi aşamadasınız? Çok soru sordum kusura bakma:) birde havuç suyu ve kefir ne için iyi geliyor? Ben nohut keçi boynuzu suyu icirmistim birde çakşır kökü bal yedirmiştim

Merhaba, benim esimde iki defa micro tese oldu fakat olumsuz. Kok hucreyi bekleyin dedi fulya bahceciden tansel bey. Sizde son durum nedir? Biz ankarada kaan beyde baska bir tedaviye basladik. Sansiniz cok cok dusuk dedi doktor ama yinede denemek istiyoruz.

merhaba biz de daha önce bir micro tese olduk. hiç sperm bulunamadı. sebepsiz azosperm. nisanda kaan hocada randevumuz var. burda farklı doktorlar farklı şeyler söyledi. biri hücre yok dedi. biri sperm var ama gelişmiyor dedi. biz de bilmiyoruz inşallah kaan hoca bize güzel şeyler söyler. tansel bey olmaz derken kaan hoca şans verdi mi? nasıl memnun musunuz kaan beyden? içinize sindi mi, tedavi olarak ne önerdi. paylaşırsanız sevinirim. bu cuma gününün hürmetine Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Back
X