- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Insallah canim rabbim bizede yasatsinEvet çok şükür kenarda sperm var dondurulmus. Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim rabbim bizede yasatsinEvet çok şükür kenarda sperm var dondurulmus. Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Cnm daha önce transfer hiç olamadı malesef opu işleminden sonra çöp oldu gelişim olmadi ilk defa embriyo oluştu.rahim dinlendirmeyi benim doktorum erbil yağmur yapıyor başarısız tüp bebek işlemlerinde şansı arttırmak ve vücudu rahimi iğnelerden temizlemek için. Zaten 3aydir okadar çok vitamin ilacı kullandım ki üstüne iğneler vücut suan kimyasal deposu o yuzden mantikli geldi.rabbim tez zamanda sizlere de yaşatır insallahCanim bu rahim dinlendirme ne oluyo daha once hic transfer edildimi
Canım merhabalar nekadarlık evlisiniz ilk tese miydi sonuç olarak ne çıktı tam olarak. Benim eşimde tese oldu ama bulunamadı ama umudum hep var olacağına inanıyorumMerhaba hanımlar buraya yeni üye oldum benim eşimde azospermi tese olduk fakat bulunamadı. Ama umudumuzu kaybetmedik. Yolun başındayız rabbim büyük. Siz neler yapıyosunuz eşlerinize kürler ilaçlar vb. Teşekkür ederim kader arkadaşlarım
canım bizimde cuma gunu tese oldu. birşey ulunamadı ama butun testler pozitif, patalojı sonucunu beklıyoruz bakalım ne olacakMerhaba hanımlar buraya yeni üye oldum benim eşimde azospermi tese olduk fakat bulunamadı. Ama umudumuzu kaybetmedik. Yolun başındayız rabbim büyük. Siz neler yapıyosunuz eşlerinize kürler ilaçlar vb. Teşekkür ederim kader arkadaşlarım
İlk tese. 3 yıllık evliyiz. Bize hiç bişe demediler eşime iğne verdiler ama ben kararsızım gittiğim yerde devam etmiycem. Ba kaç yere daha göstermeyi düşünüyorum rabbim büyük ya inşallahCanım merhabalar nekadarlık evlisiniz ilk tese miydi sonuç olarak ne çıktı tam olarak. Benim eşimde tese oldu ama bulunamadı ama umudum hep var olacağına inanıyorum
İnşallah iyi çıkar sonuçlarınız.canım bizimde cuma gunu tese oldu. birşey ulunamadı ama butun testler pozitif, patalojı sonucunu beklıyoruz bakalım ne olacak
Canim gecmis olsun rabbim bi dahakine yuzunu guldursun hangi hastanede kim yapti teseyicanım bizimde cuma gunu tese oldu. birşey ulunamadı ama butun testler pozitif, patalojı sonucunu beklıyoruz bakalım ne olacak
Canim teseyi hangi doktor yaptiİlk tese. 3 yıllık evliyiz. Bize hiç bişe demediler eşime iğne verdiler ama ben kararsızım gittiğim yerde devam etmiycem. Ba kaç yere daha göstermeyi düşünüyorum rabbim büyük ya inşallah
Cnm dondurulmuş sperm yok suan hepsi çözüldü çünkü. Vitamin olarak selenyum ecavit.b12 solgarin balık ilacini ve vitaminini kullandım.ayrica troit ilacı ve şeker düşüklüğünü için ilac kullandım.cok şükür 3 dondurulmuş embriyo var suanIlk defa duydum rahim dinlendirmeyi vitamin olarak ne kullandin canim sperm olarakta donmusun varmi yoksa hepsi kullnildimi
Ankara medicana gürdal inal canımCanim teseyi hangi doktor yapti
Canim trasfer oncesi yine ilac kullanacakmisin nasil transfer edilecek yumurta toplandigi gun yeniden sperm tahlili yapildimi yoksa sadece donmuslarlami yapildiCnm dondurulmuş sperm yok suan hepsi çözüldü çünkü. Vitamin olarak selenyum ecavit.b12 solgarin balık ilacini ve vitaminini kullandım.ayrica troit ilacı ve şeker düşüklüğünü için ilac kullandım.cok şükür 3 dondurulmuş embriyo var suan
Canim tedavisizmi tese yapildi hormonlar nasilAnkara medicana gürdal inal canım
Tedavisiz evet. Hormonlar için bişe demediler gerçi çok ayrıntılı konuşmadılar da. Şimdi iğne verdi hafta 1 2 tane ama ben başka yere muayene götürücem canım iyileşsin deCanim tedavisizmi tese yapildi hormonlar nasil
Merhaba, Tansel bey kok hucre disinda yapilacak bisey yok dedi. Kaan be Tamoksifen teva, inofolic sase ve proxeed plus sase verdi. Kan tahlili yaptirdik sonuclarimiz henuz cikmadi bu nedenle dozunu ve kullanim seklini soylemedi henuz. Yurtdisinda yasiyoruz. Ilaclarimizi alup donduk. 7 martta randevumuz vardi. Simdi sonuclari bekliyoruz ilaclari kullanmaya baslamak icin. Kaan. Ey sansininz %15 in altinda dedi. Pek umit vermedi ama denemek istiyoruz yinede. Cunku bizimle ayni durumda olup olumlu sonuc alan hastasi varmis kaan beyin. Umarim bizim icinde olumlu olur.
Canim iki testiste acildimi hormon kagitlari sizde yokmu bizde ayni sizin gibi iki defa gozu kapali ameliyat olduk insani adeta oynatiyolar testis buyutu nasildiTedavisiz evet. Hormonlar için bişe demediler gerçi çok ayrıntılı konuşmadılar da. Şimdi iğne verdi hafta 1 2 tane ama ben başka yere muayene götürücem canım iyileşsin de
Canim bu ilaci hangi doktor verdi birde nicin kullaniliyorSelam canlar yine ben nasılsınız umarım herkes iyidirbildiğiniz gibi 3 ay önce tüp bebek tedavisi embriyo gelişiminin durmasiyla sonlanmıştı dr bize İsviçre'den getireceği bi ilaçtan bahsetmişti geçenlerde mesaj attım ismini sordum CO ENZYM Q10 200mg 3×1 diye yazdı tabi hemen internetten baktım internet dolu bizim enişte eczacı ona söyledik sakın internetten almayın çoğu sahte zaten fiyatları 30dan başlıyor internette eczane fiyatı 150tl imiş biz Nisan yada Mayıs ayında ilaca başlıyaxaz belki kullanmak isteyen olur diye yazdım inşallah hepimiz pozitif sonuclarımızı paylaşıriz bir gün
hepiniz sağlıcakla kalın canlar
![]()
Canım ilacı tüp bebek drumuz Verdi eşimde Son 2 yıldır çok çok az hücre çıkışı başladı 4 ay önce tüp bebek yaptırdık 5 embriyo vardı 3.gün dr 5.güne bırakınca elimizde hiç embriyo kalmadı gelişimleri durdu dr eşimin spermlerinden öyle oldu dedi kaliteli olsaydı 5.güne giderlerdi Spermlerin kaliteli olmaları için eşim en az 3 ay kullanmalıymış herkutuda 30 tablet var yani ayda 3 kutu kullanacaz 450 tl gidecek biraz masraflı olacak ama inşallah işe yarasında giden para olsun bende belki birisi kullanmak ister diye yazdımCanim bu ilaci hangi doktor verdi birde nicin kullaniliyor