Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bende yalnızca hikayeleri okuyanlardanım. Fakat şimdi nedense içimden yazmak geldi. Dolu dolu 5 yıldır evliyiz ve yaklaşık 1 yıl içinde durumu öğrendik azospermi. 1i devlet hastanesinde diğeri özel hastanede olmak üzere 2 tane spermiyogram yaptırdık. İlk etapta Umut tüp bebekte Emre Bakırcıoğlu na muayene olduk.Birkaç tahlil istedi genetik testler falan bunların dışında da ayrıca o merkezde bir daha spermiyogram yaptırmamızı istedi.Bu teklif üzerine malesef hataya düşüp merkezden vazgectik.Eurofertil e randevu aldık fakat suan doktorun ismini hatırlayamıyorum. Gün gelince yoldayken eurofertilden bizi aradılar ve randevu aldıgımız dr ayrılmıs onun yerine Alper Eroğlu diye bir doktorla görüşmemizin sakıncası olur mu diye sordular bizde kabul ettik. Herneyse ilk görüşmede tese kararı verdik bizim ısrarlarımızla proxeed plus ve L-arginine önerdi.Tese sonucumuz negatif cıktı. Cablı yada ölü hiçbişe cıkmadı.Kısa bir süre ara verdik Kaan Aydos la tedaviye basladık 1 yıl choriomon iğne ve klomen kullandık. Ayrıca ısırgan cayı keciboynuzu nohut falan.Sperm fish boyamalar tahliller yine belirsiz bir tese operasyonu ve negatif sonuc. Lim15 tahlili önerdi sonucunda da tedaviye eşim az cevap veriyormuş.Bunun üzerine 2 ayda bir Nebido iğne önerdi 2 tane vurulduk ve yine cok üzgün buhranlı bir günümde öylesine internette bu durumun hikayelerine bakınırken Tansel Kaplancan çıktı karşıma ve Umut tüp bebek te. Zaten en başından Emre beyden vazgeçtiğime çok pişman olmuştuk. Kaan Aydos un tedavisi için iyi şeyler söylemedi. Şuan Preglyn ve merional iğne kullanıyo eşim. Tedavinin 3. Ayına başladık. Bu tedaviye başlamak için de çok dua ettik. 2 başarısız tese den sonra açıkçası pek istemedi ama bizde böyle bir yola girdik Rabbim inşallah cümlemizin kucağını doldurur. Şuan eşim 30 ben 28 yaşlarındayız.

Tansel Bey le tedaviniz hangi aşamada acaba sonucu merak ettim.

Ca
Canım ilacı tüp bebek drumuz Verdi eşimde Son 2 yıldır çok çok az hücre çıkışı başladı 4 ay önce tüp bebek yaptırdık 5 embriyo vardı 3.gün dr 5.güne bırakınca elimizde hiç embriyo kalmadı gelişimleri durdu dr eşimin spermlerinden öyle oldu dedi kaliteli olsaydı 5.güne giderlerdi Spermlerin kaliteli olmaları için eşim en az 3 ay kullanmalıymış herkutuda 30 tablet var yani ayda 3 kutu kullanacaz 450 tl gidecek biraz masraflı olacak ama inşallah işe yarasında giden para olsun bende belki birisi kullanmak ister diye yazdım
Canim bu ilac eczanelerde varmi

Tansel Bey le tedaviniz hangi aşamada acaba sonucu merak ettim.
İlk 2 ay sanırım yalnıZca pregnyl kullandı eşim testosteron düşünce ikili iğneye geçtik pregnyl e 3 gün göbekten merional eklendi 1 ay tamamlanıp tahlil yaptık yine testosteron düşük çok moralim bozuldu ama devam ediyoruz gitgide kötüye gidiyor sanki bitkisel karışımlara da başlamayı düşünüyorum eşim için zor benim yüzümden katlanıyor ama bizim için de son artık o yüzden tüm silahları kullanıyoruz Sizde Tansel bey ile tedaviye mi başlıcaksınız?

Kızlar meraba benim eşimde azospermi.ilk defa gecen hafta test yaptırdık ve hic sperm cıkmadi. Araştırma yapmaya calistik ama iyice kafamız karıştı Istanbula daha yakınız Emre bey den memnun musunuz ne yapacagimizi hic bilmiyoruz önerileriniz var mı nasıl başlayalim neler yapalım :KK43:

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza bende başımızdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum belki birilerine umut olur..lütfen tek sperm testiyle kalmayın muhakkak 2.yi de yaptırın.eşim ilk testi verdiğinde azospermi tanısı aldı ve yıkıldık tabi daha sonra 1,5 ay sonra tekrar ettik testi ve herşey normal çıktı..Allah isteyen herkese nasip etsin..biz bir buçuk yıldır istiyoruz hala gelmedi bebeğimiz ama hayırlısını dilemekten de başka birşey gelmiyor elimizden..

Arkadaşlar biz ikinci teseyi olmayı düşünüyoruz ilkinde bir şey çıkmamıştı ama bir defa daha deneyelim dedik. sizden ricam Tansel Kaplancan'a tese olmak ne kadara mal oluyor son zamanlarda giden varsa yazabilir mi? muayene ücreti ve sonrasında tese ne kadar? daha önce iğne tedavisi olduğumuz için bunu istemiyoruz, iğne tedavisi ısrarı var mı? yada hiç tedavi etmeden direk tese mi uyguluyor? tabi her hasta farklı değerlendirilir ama genel tavrı nedir?

Arkadaşlar biz ikinci teseyi olmayı düşünüyoruz ilkinde bir şey çıkmamıştı ama bir defa daha deneyelim dedik. sizden ricam Tansel Kaplancan'a tese olmak ne kadara mal oluyor son zamanlarda giden varsa yazabilir mi? muayene ücreti ve sonrasında tese ne kadar? daha önce iğne tedavisi olduğumuz için bunu istemiyoruz, iğne tedavisi ısrarı var mı? yada hiç tedavi etmeden direk tese mi uyguluyor? tabi her hasta farklı değerlendirilir ama genel tavrı nedir?
Tansel bey için başarı ihtimali yoksa başlama ihtimali de yoktur. Biz de tedaviye devam ediyoruz şuan ama başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.

Tansel bey için başarı ihtimali yoksa başlama ihtimali de yoktur. Biz de tedaviye devam ediyoruz şuan ama başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.
Canım Tansel beyde muayene parası ne kadar aklında mı fiyat

Canım Tansel beyde muayene parası ne kadar aklında mı fiyat
325 lira vermiştik biz şimdi 350 oldu sanırım ilk gittiğinizde ödeme yapıyorsunuz tedavi sürecinde muayeneye gidince ödeme yapmıyorsunuz.Genelde whatsapp üzerinden tahlil sonuçları gönderiliyor ve doktor tedavi devamsa ordan söylüyor eğer reçete değişecekse yanına çağırıyor. Biz tedaviye devam ediyoruz tese ve diğer işlemler için farklı olan ücretleri bilemiyorum. Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın

325 lira vermiştik biz şimdi 350 oldu sanırım ilk gittiğinizde ödeme yapıyorsunuz tedavi sürecinde muayeneye gidince ödeme yapmıyorsunuz.Genelde whatsapp üzerinden tahlil sonuçları gönderiliyor ve doktor tedavi devamsa ordan söylüyor eğer reçete değişecekse yanına çağırıyor. Biz tedaviye devam ediyoruz tese ve diğer işlemler için farklı olan ücretleri bilemiyorum. Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın
Teşekkür ederim bilgiler için canım geçen mesaj attım görüştük ama muayene ücretini soramadım birde adam Sperm donduracaz diyince eşim yok ben gitmem gidersem tüp bebegi orda yaptıracak yapmazsakta olmaz falan diye bir sürü söylendi ama ben ikna edebilirsem bu tedaviden önce gitmesini istiyorum inşallah ikna edebilirim

Igneyi istememe sebebiniz nedir canim daha once hangi igneleri kullandiniz benim esimde cok korkuyo

Bu arada kizlar chiriomonu nerden yapiuorsunuz deri altimi yoksa normal sekildemi bilgilendirirsen sevinirum

Bu arada kizlar chiriomonu nerden yapiuorsunuz deri altimi yoksa normal sekildemi bilgilendirirsen sevinirum
Onu size doktor söylemeli biz Kaan Aydos ta tedavideyken eşime göbekten vurulmasını söyledi haftada 3 gün. Şimdi Tansel Kaplancan da tedavideyiz bize pregnyl 5000 verdi haftada 1 kalçadan ama arayan varsa bilir bu iğne Yok uzun zamandır biz baya zor şartlarda bulduk ilk yazarken kesinlikle muadili olmıcak demişti şimdi de muadilini kullansaydınız çok uğraşmasaydınız aramakla gibi bişey dedi muadili de choriomon 5000. Yani bu durumda muadiline geçerse kalçadan vurulacak. Tamamen doktorun tedavi şekline kalmış bir durum eğer reçeteniz varsa eczacı bilir ne şekilde vurulacağını i.m kalçadan oluyor

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum geriye dönük biraz okuyabildim.Umutsuz olan arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin aynı durumlardan bizde geçtik eşim ilk tese olduğunda sıfır sperm çıktı ve doktor boşa uğraşmayın tıp yetersiz bu durumda demişti.Ben ikinci tedaviye başlamak istemedim eşimin ısrarıyla araştırmalar sonucunda istanbul şişli memorialde Dr Murad Başer'de tedaviye başladık yaklaşık bir seneye yakın sürdü 5.güne sadece iki embriyo geldi ve şükürler olsun 15 aylık bir oğlum var.Lütfen ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah....

Onu size doktor söylemeli biz Kaan Aydos ta tedavideyken eşime göbekten vurulmasını söyledi haftada 3 gün. Şimdi Tansel Kaplancan da tedavideyiz bize pregnyl 5000 verdi haftada 1 kalçadan ama arayan varsa bilir bu iğne Yok uzun zamandır biz baya zor şartlarda bulduk ilk yazarken kesinlikle muadili olmıcak demişti şimdi de muadilini kullansaydınız çok uğraşmasaydınız aramakla gibi bişey dedi muadili de choriomon 5000. Yani bu durumda muadiline geçerse kalçadan vurulacak. Tamamen doktorun tedavi şekline kalmış bir durum eğer reçeteniz varsa eczacı bilir ne şekilde vurulacağını i.m kalçadan oluyor
Kaan hoca bize choriomunu kol deri altı veya göbekten demişti

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum geriye dönük biraz okuyabildim.Umutsuz olan arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin aynı durumlardan bizde geçtik eşim ilk tese olduğunda sıfır sperm çıktı ve doktor boşa uğraşmayın tıp yetersiz bu durumda demişti.Ben ikinci tedaviye başlamak istemedim eşimin ısrarıyla araştırmalar sonucunda istanbul şişli memorialde Dr Murad Başer'de tedaviye başladık yaklaşık bir seneye yakın sürdü 5.güne sadece iki embriyo geldi ve şükürler olsun 15 aylık bir oğlum var.Lütfen ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah....
Ayy inş Can'ım inş duanda unutma bizlerde

Back
X