D vitamini için solgarin ürününü kullanabilirsiniz çok etkili ben suan kullanıyorum.tavsiye ederimTahlil yaptirdidami d vitamini eksikligini fark etti yoksa hic bakmadanmi verdi ne kadar kullanacak canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D vitamini için solgarin ürününü kullanabilirsiniz çok etkili ben suan kullanıyorum.tavsiye ederimTahlil yaptirdidami d vitamini eksikligini fark etti yoksa hic bakmadanmi verdi ne kadar kullanacak canim
Cnm sertoil only tedavisi yok diyorlar ama umudunu kaybetme inşallah çıkar.ben bunun biraz stresle alakali olduğunu düşünüyorum.kendinize bir kac ay dinlenme süresi verin ve daha sonra bitkisel kurler kullanin rabbim istedik tan sonra taşa bile can verir.bizim denedigimiz bitkiselleri deneye bilirsiniz isterseniz.tabi hormon ve genetikleriniz normal ise yanlış yönlendirmek istemem çünkü bizde hersey normaldi ve bitkisellere sperm bulundu ameliyata bile gerek kalmadan inşallah tez zamanda sizlerdende guzel haberler alirizAmin canım. Bizde yaklaşık 1 ay önce tese olduk.Tansel kaplancan yaptı ve bizede sertoli only cell teşhisi koydu.kök hücreyi bekleyin dedi. Bizde 2 hafta önce celalettin hocaya gittik. Sizinki birnebze iyi bize göre bizde celalettin hocanın yönlendirdiği labaratuarda ayrıntılı test yaptırdık ondada hiç hücre çıkmadıve yukarıda bahsettiğim ilaçları verdi.
Pgt yöntemi nasıl birşey acaba benim geçen ay toplandı yumurtalar ve bir ay rahim dinlendirmeden sonra denildi transfer acaba bunla alakali bir durum mu?bize yapılan şeyMerhabala.pgt yöntemi ile tüp bebek istiyorum ancak illaki bir ay sonra mı transfer olmalı ? yani pgt yöntemi ile sorun varmı bakılıp 5. gün transfer olur mu ?
bende ikizler burcuyum ve suan burdayım cnm ben erbil beyin hastasıyım ve gerçekten çok başarılı suana kadar cok memnunum kafamda soru işareti bırakmıyor ve tedavi şekli cok guzel istanbuldaysan on görüşmeye gidebilirsin ücret alınmıyorTekrar tüp bebek işlerine girişince uykularım kaçıyor... nasıl olcak,,, yine mi hüsran olucak... Mustafa bahçeciye 18 Mayıs'a kadar beklemesek mi ? Önerdiğiniz doktora mı gitsem...? İkizler burcu olmaktan nefret ediyorum bu durumlardA... Of hadi gel uykucuk
Bende uykusu kacanlardanim. Kafama takildi bugun yine bu konularTekrar tüp bebek işlerine girişince uykularım kaçıyor... nasıl olcak,,, yine mi hüsran olucak... Mustafa bahçeciye 18 Mayıs'a kadar beklemesek mi ? Önerdiğiniz doktora mı gitsem...? İkizler burcu olmaktan nefret ediyorum bu durumlardA... Of hadi gel uykucuk
bende ikizler burcuyum ve suan burdayım cnm ben erbil beyin hastasıyım ve gerçekten çok başarılı suana kadar cok memnunum kafamda soru işareti bırakmıyor ve tedavi şekli cok guzel istanbuldaysan on görüşmeye gidebilirsin ücret alınmıyor
Erbil bey ne doktoru? Soy adi ne?Evet cok haklısınız eşimle görüşüp en yakın zamanda gitmeliyiz...bilgi almak istiyoruz zaten..istanbuldayız... teşekkür ederim Erbil beyi bir araştırmayım
Kadın doğum doktoru erbil yağmur bahceci fulyadaErbil bey ne doktoru? Soy adi ne?
Hakkınızda hayirlisi olur inşallahEvet cok haklısınız eşimle görüşüp en yakın zamanda gitmeliyiz...bilgi almak istiyoruz zaten..istanbuldayız... teşekkür ederim Erbil beyi bir araştırmayım
canım benimde tam bilgim yok sanırım ekstradan biraz daha para verip embriyoyu labaratuvarda inceliyorlar.Gnetikle ilgili sıkıntınız varsa sağlam embriyoyu(hastalık taşımayan) transfer ediyolarmış.Kadın doğum doktoru erbil yağmur bahceci fulyada
Taşıma ya zaten binde birlik dene bence kalite bitmesin. Ankara'daki iyi yerler vardır İstanbul medical park çok iyiKızlar yaa eşimin spermlerini dondurduk ankarada ve başka bir il'e taşımak istiyoruz deneyen var mı
Canım çok sevindim maşallah ne güzel çıkış başlamış İnşallah sayı daha çok artar.benim eşimde de ilk tese de sperm bulunamadı nadir germ hücreler var. Fsh çok mu yüksekti sizde biz en son 12 idi.bitkiselleri markaları ile paylaşabilir misin sakıncası yoksa Canım Allah inşallah yavrunu kucağına almanı nasip eder darısı bizlereBiz yaklasik 8 9 ay once tese ameliyati olduk kaan hocada sertoli only cell cikti sonucumuz.biraz bekledik duydugumuz bitkiselleri kullandik vs iste bir bucuk ay öncede celalettin hocaya gittik ve sperm testimizee 19 adet sperm cikti pellet incelemede tabi. Daha sonra bu iğneleri filan basladik fsh yuksekti dustu testesteron yuksekdi bir ay olmamisti meraktan bir sperm testi daha yaptirdik ve bu defa oligoastrenospermi cikti sonuc yani az ancak normal semende sperm cikti simdi devam ediyoruz insallah sperm sayimiz artar ve rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlerede.
Bakmadi yani oyle bir tahlilim yok ilavlarim aarasina yazdi kullanilmasi gerekir dedi verdi bizde acikcasi cok sorgulamadik aylik bir tane ampulTahlil yaptirdidami d vitamini eksikligini fark etti yoksa hic bakmadanmi verdi ne kadar kullanacak canim
Canim benim esime normal kansizlik varmi diye dahiliye tahlil istedi sonrada d vitamini eksik dedi oyuzden sordumBakmadi yani oyle bir tahlilim yok ilavlarim aarasina yazdi kullanilmasi gerekir dedi verdi bizde acikcasi cok sorgulamadik aylik bir tane ampul
insallah canım.Cnm sertoil only tedavisi yok diyorlar ama umudunu kaybetme inşallah çıkar.ben bunun biraz stresle alakali olduğunu düşünüyorum.kendinize bir kac ay dinlenme süresi verin ve daha sonra bitkisel kurler kullanin rabbim istedik tan sonra taşa bile can verir.bizim denedigimiz bitkiselleri deneye bilirsiniz isterseniz.tabi hormon ve genetikleriniz normal ise yanlış yönlendirmek istemem çünkü bizde hersey normaldi ve bitkisellere sperm bulundu ameliyata bile gerek kalmadan inşallah tez zamanda sizlerdende guzel haberler aliriz
Eşinizde sperm çıkıyor mu birde genetik sıkıntnz nedir? Ürologa gitmdiniz miEşimde genetik sperm bozukluğu var.. 3 kere tüp bebek denedik. Embriyo oluşmuyor.2 kere Amerikan hastanesinde 1 kere memoria da. Şimdi bahçeci tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum Tavsiyeleriniz olur mu