Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin inşallah.hayirlisi olsun 3donmus embriyo vardı.1tanesi 5gun embriyosu.diger 2tanesi 3.gun embriyosuydu doktorum cozdurdu 5gune ulaşsin diye ama 5gun embriyosu olamadı doktorda transfer olsa dahi tutunamaz dedi.1ay donduruldugu için sanırım.dondurulmuslarda garanticilik yapıp şansa bırakmıyorlar.[/QUOTE
Hayirlisi olsun canım inşallah sertoli cell only olupta inşallah ilk sen olacaksın Rabbim yardım etsin. Cumlemize darısı da bize olsun. Rabbim 3 aylarda ana kelimesini kocalarimiza baba kelimesini duyurmayi en kisa zamanda bütün evkatsizlara Rabbim iki sırada bana nasip etsin amiiin

merhaba 7 yıllık evliyim eşim Azo spermi hastası ve genetik testinde c tüpünün olmadığı ortaya çıktı 6 aylık tedaviden sonra 2104'de mikrotese oldu fakat olumlu sonuç alamadık Ankaraya Kaan beye gittik onun reçetesiyle tedavi gördük fakat kendisiyle birebir konuşamadığımız için ve test sonuçlarını mail üzerinden gönderip 15 gün sonra cevap alabildiğimiz için tedavide aksamalar oldu fish boyama testi yaptırdık 1 defa ve tadaviyi bıraktık istemeyerekte olsa ... Şimdi yeniden başlamak istiyoruz emre bakırcıoğluna gitmeyi düşüniyoruz... inşAllah iyi sonuçlar alırız bu hastalıkla uğraşan herkes çok emek harcıyor rabbim emeklerimizi zayi etmesin herkes muradına erişsin .. benim durumumda olup emre beye giden var mı acaba aranızda ☝️
ben gidiyorum.haftaya tüp bebeğe başlıyorz.eşimde tese ameliyatı olucak

Kızlar merhaba 3 senelik evliyim hic korunmadik 1.5 sene olmayınca doktora gitik eşimde azospermi olduğunu ogrendik kaan aydos hocaya randevu aldik görüşmeye giyim geçen sene esim tese ameliyati oldu 4 tüp sperm bulundu dondurduk 3 kez tüp bebek denedik negatif sonuç aldık maddi acıdan zorlandik bidaha yaptirmiycam doğal yolla olmasını istiyoruz sperm artırıcı biseyler yapiyormusun bana da yardımcı olurmusunuz ilaç felan var mi bildiginiz sperm artirici
okuyunca ne güzel 4 tüp bulunmuş dedim. allah yardımcınız olsun. bizde bir tane bile bulunamadı hala. ama sadece bulunması yeterli değil işte. bir kez daha anladım ki allahım ne kadar da yolun başındayız daha 1 tane bile spermimiz yok. bulunsa bile kaliteli mi , tutacak mı.. oyy valla haftaya hiç iyi başlamadım kızlar yaaaaa :KK43:

2gun önce transfer işlemi gerçekleşti.ama sadece 1tane embriyo kalmıştı onu transfer ettiler.diger 2embriyo 5.gune ulaşamadığı için transfer etmediler.cok üzüldük duyunca ama cok sukur ilk kez bukadar yakınım anne olmaya.hayatta siyah renk dışında bir renk olmaya rabbime dua ediyorum.tum olmayanlara icinde de bana hayirli evlat nasip etsin.7yil dile kolay ama bana çok zor.hergun her kafadan bir ses çocuğun yokmu?olmuyorum?neden olmuyor?sorun kimde? Daha ne kadar bekleyeceksin?yap bir tane enazindan olsun diyenler evet bende isterim.olsun bende isterim uykularım olmuyor diye değil.olupta ağlama sesinden bozulsun bende isterim sevdiğim adamdan bir yavrum olsun kime benzer acaba... diye konuşalım ama nerde biz içimizdeki sessiz çığlıkları dışarı atamıyoruz bile kırmak istemiyoruz birbirimizi evet belki evlat sahibi olanlardan daha güçlü bağımız var.evet sağlam sarsılmaz evliliklere imza attık ama bizde istiyoruz "ANNE "olmak.rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eder inşallah

buraya kadar gelebildiniz. çok sevindim inşallah bebeğiniz tutunur sana sıkıca hiç bırakmaz. allahım bu üç aylar hürmetine hepimizin yardımcısı olsun. inşallah güzel haberlerini alırız. bundan sonraki süreç nasıl olacak. malum biz buralara gelemedik henüz. bundan sonra ne kadar daha bekleyeceksiniz . bu süreçte çok dua edelim inşallah.

iyi günler arkadaşlar
eskiden aktiftim şimdi arada bakıp çıkıyorum.pek vakit bulamıyorum.Cumartesi günü Emre bakırcı'ya gittik.Daha önce 2 defa tese olduğumuzu duyup durumumuzu vahim bulduğu için maalesef tese yapmak istemedi.Ne kadar ısrar ettiysek yanaşmadı.Ve tedavide vermedi çünkü öncesinde bütün tedaviler denendiği için.Denenmişi denemedi.Bizden umutlu olmadığı için ve tek testise 3. cü tesenin sadece para kaybı olacağını ve eşime zarar vereceğini düşündüğü için. Hipokrat yemininde hastaya zarar vermemenin kuralını söyledi.Sayfa kapandı yani.Evlat edinmeden konuştu.Eşimin testisleri yerine geç indirildiği için belki ergenliğe girmeden ameliyatını yaptırsaydı daha olumlu olabileceğini söyledi.Eşime testesteron yükselmesi için birşeyler önerdi.Ben kabul etmedim.Çünkü testesteron düşük olmasına karşın eşimin durumunun o kadarda kötü olmadığını belirttim.Bunun için kemik yoğunluğuna baktırmamız için tahlil istedi.Çünkü testesteron düşüklüğü kemikleri etkiliyormuş.BİLEMİYORUM.Çok karışığım arkadaşlar.Biz giderken evet umutlu değildik ama bu kadarda kötü düşünceye kendimizi hazırlamamışız demek ki.Ağladım.Durumuma çok üzüldü.Başarısız teseden çıktığında kendisininde aynı şeyleri yaşadığını ve üzüldüğünü anlattı.Kısacası bize şu durumda yardımcı olamayacak.Ama inanıyorum olacak.Çünkü doktora giderken ben sadece ALLAH'A olan inancımla gittim.Eşimin aklında Emre hoca vardı.Sadece ilerde keşke yaşamamak için gitmek istedik.Bundan sonram için şimdilik bir planım yok.Hissizim şimdilik.Kusura bakmayın karışık yazdım farkındayım.Cümleleri toparlayamadığım gibi kendimi toparlayamadım.Umarım doğal bir çıkış olur ve hamile kalabilirim.Mucizeler var ve bu durumu yaşayacağıma inanıyorum.

okuyunca ne güzel 4 tüp bulunmuş dedim. allah yardımcınız olsun. bizde bir tane bile bulunamadı hala. ama sadece bulunması yeterli değil işte. bir kez daha anladım ki allahım ne kadar da yolun başındayız daha 1 tane bile spermimiz yok. bulunsa bile kaliteli mi , tutacak mı.. oyy valla haftaya hiç iyi başlamadım kızlar yaaaaa :KK43:
aynen öyle canım bulunması yetmiyor herşey hayırlısı cnm bak sen eşine bol bol nohut yemeği yap nohutu kavur leblebi gibi yedir bol yesin ama ısırgan otundan cay yap her aksam 1 bardak içsin bol bol incir yesin ve havuç canım bunları yesin bi esin benim esim bunları yiyordu ameliyattan önce sperm cıktı simdi tekrar başladık yemeye icmeye

iyi günler arkadaşlar
eskiden aktiftim şimdi arada bakıp çıkıyorum.pek vakit bulamıyorum.Cumartesi günü Emre bakırcı'ya gittik.Daha önce 2 defa tese olduğumuzu duyup durumumuzu vahim bulduğu için maalesef tese yapmak istemedi.Ne kadar ısrar ettiysek yanaşmadı.Ve tedavide vermedi çünkü öncesinde bütün tedaviler denendiği için.Denenmişi denemedi.Bizden umutlu olmadığı için ve tek testise 3. cü tesenin sadece para kaybı olacağını ve eşime zarar vereceğini düşündüğü için. Hipokrat yemininde hastaya zarar vermemenin kuralını söyledi.Sayfa kapandı yani.Evlat edinmeden konuştu.Eşimin testisleri yerine geç indirildiği için belki ergenliğe girmeden ameliyatını yaptırsaydı daha olumlu olabileceğini söyledi.Eşime testesteron yükselmesi için birşeyler önerdi.Ben kabul etmedim.Çünkü testesteron düşük olmasına karşın eşimin durumunun o kadarda kötü olmadığını belirttim.Bunun için kemik yoğunluğuna baktırmamız için tahlil istedi.Çünkü testesteron düşüklüğü kemikleri etkiliyormuş.BİLEMİYORUM.Çok karışığım arkadaşlar.Biz giderken evet umutlu değildik ama bu kadarda kötü düşünceye kendimizi hazırlamamışız demek ki.Ağladım.Durumuma çok üzüldü.Başarısız teseden çıktığında kendisininde aynı şeyleri yaşadığını ve üzüldüğünü anlattı.Kısacası bize şu durumda yardımcı olamayacak.Ama inanıyorum olacak.Çünkü doktora giderken ben sadece ALLAH'A olan inancımla gittim.Eşimin aklında Emre hoca vardı.Sadece ilerde keşke yaşamamak için gitmek istedik.Bundan sonram için şimdilik bir planım yok.Hissizim şimdilik.Kusura bakmayın karışık yazdım farkındayım.Cümleleri toparlayamadığım gibi kendimi toparlayamadım.Umarım doğal bir çıkış olur ve hamile kalabilirim.Mucizeler var ve bu durumu yaşayacağıma inanıyorum.
allh yardimciniz olsun canım bizde 1 kere tese oldu esim sper bulundu 3 kez tüp bebek yaptık olmadi kaan aydosun hastasiyiz

Merhaba arkadaşlar bende çok eskilerdenim.
sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
siz ce mikro tese ameliyatı için hangi doktor daha iyi. muayene,ameliyat ücretleri ne kadar?
özelden de yazabilirsiniz.
teşekkür ederim.
rabbim her birimizin yardımcısı olsun inşallah.

siz ce mikro tese ameliyatı için hangi doktor daha iyi. muayene,ameliyat ücretleri ne kadar?
teşekkür ederim.
Canım biz araştırdık ve genelde emre Bakırcıoğlu ve kaan aydosu duyduk ve kaan hocada eşim ameliyat oldu.. Ameliyat ücreti 3.600..muayene ücreti 400 tl

iyi günler arkadaşlar
Canım benim ya Allah büyüktür sen kendini Rabbime bırakmışsın zaten ne kadar güzel ve inşallah çok güzel mucizelerle karşılaşırsnz Rabbim bu süreçte inşallah bizleri isyandan esirgesin zaten sınav dünyasındayz bakalım bu sınavımızı ne kadar başarıyla vercz.. Rabbim tez zamanda sizinde bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah.. Hep dua etmek ve bol bol tesbih çekmek lazım hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında.. Bugün var yarın yokuz :(

iyi günler arkadaşlar
merhaba arkadaşım.Bizde Emre Beye gidiyoruz.Kendisi gerçekci küçük ihtimallerede çok yer vermiyor.Mesela biz DNA hasarı varsa tıp gelişmedi b,işey yapamayız dedi.Öldük öldük dirildik.DNA sonucu iyi çıktı şükür.Ama DNA kötü çıksaydı Kaan Aydos a gidecektik.Çünkü düşük ihtimalde olsa kendisi başka doktorların yapmadığı tedavileri uygulayabiliyor.Az da olsa ihtimal var Kaan beyde.Biraz toparlanın orayıda deneyin derim.Sizi çok iyi anlıyoruz.Allah yar ve yardımcınız olsun :KK200:

teşekkür ederim.
Emre Beyde ameliyat 4000 Tl,muayene 350 sanırım sağlıkçı olduğum için indirimli ücret aldı bizden.Emre Beyın cerrahisi iyi deniliyor.Birde Acıbadem Fulya da yaptığı için lavobatuarı gelişmiş ameliyatta kullandığı mikroskoplarda son teknolojiymiş.Allah yardımcımız olsun

Emre Beyde ameliyat 4000 Tl,muayene 350 sanırım sağlıkçı olduğum için indirimli ücret aldı bizden.Emre Beyın cerrahisi iyi deniliyor.Birde Acıbadem Fulya da yaptığı için lavobatuarı gelişmiş ameliyatta kullandığı mikroskoplarda son teknolojiymiş.Allah yardımcımız olsun

canım çok teşekkür ederim.
yeni gelişmiş tekniklerin kullanılması önemli.
umarım her birimiz doğru kararlar veririz. allah utandırmasın

Canım biz araştırdık ve genelde emre Bakırcıoğlu ve kaan aydosu duyduk ve kaan hocada eşim ameliyat oldu.. Ameliyat ücreti 3.600..muayene ücreti 400 tl

çok teşekkür ederim ilginize,
doktorların muayene, ameliyat ücretleri birbirlerine yakın gördüm.
umarım doğru tercihler yapabiliriz.

aynen öyle canım bulunması yetmiyor herşey hayırlısı cnm bak sen eşine bol bol nohut yemeği yap nohutu kavur leblebi gibi yedir bol yesin ama ısırgan otundan cay yap her aksam 1 bardak içsin bol bol incir yesin ve havuç canım bunları yesin bi esin benim esim bunları yiyordu ameliyattan önce sperm cıktı simdi tekrar başladık yemeye icmeye
bizde daha önce micro tese ameliyatı olduk sperm bulunamadı. bir çok karışım ot çöp ne bulduysa yedi. şimdi hiç bir şey yemek istemiyor. evde hala açılmamış macunlar var. nohutu da hiç sevmez. yine de denicem. tşk ederim canm tavsiyeler için allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

bizde daha önce micro tese ameliyatı olduk sperm bulunamadı. bir çok karışım ot çöp ne bulduysa yedi. şimdi hiç bir şey yemek istemiyor. evde hala açılmamış macunlar var. nohutu da hiç sevmez. yine de denicem. tşk ederim canm tavsiyeler için allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
amin canım insalah

iyi günler arkadaşlar
çooookkk zor bir durum. allahım biz şimdi ne yapacağız diye kalıyor insan o an ne olduğunu anlayamıyor. arkadaşım. hepsinde bir hayır var ama iyi şeyler hissediyorsan. ki ne güzel tevekkül etmişsiniz. biraz dinlenip, toparlanıp bir de içinize sinen başka bir doktorlar görüşün. o da aynı şeyi söylerse tamam artık dersiniz kapatırsınız konuyu. bizim burda her doktor farklı bir şey söyledi. biz de en son dedik ki bir de kaan aydosa gidelim o da olumsuz söylerse tamam dedim artık kapatıcam bu defteri dedim. her şeyin hayırlısı inşallah allahım gönlünüze göre versin.

Back
X