Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba,
bizim sonucumuz da çıktı, spermatosit düzeyinde maturasyon varmış. emre hoca ümitsiz konuşmadı. şuanda varikosel ameliyatıda olduğu için birkaç ay bekliyicez. inşallah güzel olur.

2 tane test verdim.canım y kromozomu 200 diğer ni 400 toplam 600 tl ödedim canım amin inşallah güzel çıkar bildiğim kadarıyla bursada devlet te yok
canım o testler normal cıksa bile sertoli sellcıkabiliyor. mesela biz. Butun gentestleri normal ama tese yapıldı sertoli sell cıktı

canım o testler normal cıksa bile sertoli sellcıkabiliyor. mesela biz. Butun gentestleri normal ama tese yapıldı sertoli sell cıktı
canım biz potoloji sonucumuzu aldık üretim varmış tamamında spermatogoum ve spermatosit 1 ve 2 bulunmaktadır belirli ksıısmlardada spermatid bulumaktadır yazıyor tam anlamlarını bilmesemde üretim olduğuna seviniyorum canım

kızlar merhaba,
bizim sonucumuz da çıktı, spermatosit düzeyinde maturasyon varmış. emre hoca ümitsiz konuşmadı. şuanda varikosel ameliyatıda olduğu için birkaç ay bekliyicez. inşallah güzel olur.
bizim aynı canım tamında spermatosit 1 ve 2 varmış birde belili kısımlarla spermatid varmışşş inşallah daha güzel şeyler çıkar canım

canım biz potoloji sonucumuzu aldık üretim varmış tamamında spermatogoum ve spermatosit 1 ve 2 bulunmaktadır belirli ksıısmlardada spermatid bulumaktadır yazıyor tam anlamlarını bilmesemde üretim olduğuna seviniyorum canım
O zaman iyi canım azda olsa hucre cıkmasına şükür. Bitkisellerle, vitaminlerle, bazı uyarıcı iğnelerle onların geliseceğine inanıyorum.

bizim aynı canım tamında spermatosit 1 ve 2 varmış birde belili kısımlarla spermatid varmışşş inşallah daha güzel şeyler çıkar canım

açıkçası bizde spermatosit 1 mi 2 mi bisey belirtmemiş raporda. emre hoca spermatosit işçin mitozda bölünmüş, mayozda bölünmüş olabilir dedi. anladığım kadarıyla mayoz bölünme dediği spermatosit 2 sekonder olan.
seminifer tübüllerin %70 i atrofikmiş. buda dar olması demekmiş.
%90 nında germ hücre aplazisi mevcur olup %10unda spermatosit düzeyinde arrest söz konusudur diyo. Allah kolay etsin inşallah biran evvel olgunlaşşın.bu arada biz nohut kürü arı sütü bal polen vede ısırgan kullanıyoruz. Fsh yüksel testesteron düşük. bu konuda tavsiyesi olan var mı?

Bizde aynı anda verdik ikimizinki de çıkıcak. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah. Özelde ne kadara yaptırdınız canım
CANOM Y KROMAZN TESTİNE 200 DİĞER TESTE 400 ÖDEDİK CANIM İNSALLAH GÜZEL HABERLER CIKAR CANIM RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOS BIRAKMASIN İNŞALLAHH

Merhaba, daha oncede yazmistim esimin ilk testinde canli sperm bulunamamisti 0 cikmisti. Bugun testi yeniledik ver 12 500 sperm cikti fakat hareketlilik 0 bu durumda tup bebek yapabiliyormuyuz? Yada hareketlilil artiyor mu bu konuda bilgi yada tecrubelerini paylasicak olan arkadaslarima simdiden tesekkurler

Merhaba, daha oncede yazmistim esimin ilk testinde canli sperm bulunamamisti 0 cikmisti. Bugun testi yeniledik ver 12 500 sperm cikti fakat hareketlilik 0 bu durumda tup bebek yapabiliyormuyuz? Yada hareketlilil artiyor mu bu konuda bilgi yada tecrubelerini paylasicak olan arkadaslarima simdiden tesekkurler
Canım çok mutlu oldum bak umutsuzdun sen tabiki yapılabilir Canım bence eşine vitamin takviyesi yap sayıda artar sağlıklı olurlar

Ewet arkadaşlar malesef bugün sonucu aldım.gebelik oluşmadı.azo olunca tutunmada kolay olmuyor blastokistik embriyo olmasına rağmen tutunamadı.tekrar sil baştan tedaviyi kaldirirmiyim bilmiyorum.hakkim8zda hayirlisi olsun

Bizde aynı anda verdik ikimizinki de çıkıcak. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah. Özelde ne kadara yaptırdınız canım
canım aradılar bizi testlerimiz temiz çıkmış bi problem yokmuş cuma günü doktorla görüşcekmşiz insallah sende güzel haber ler alırsın canım allahım şu mübarek günde seninde yüzünü güldürür...

Oncelikle cok sevindim arkadasim. Rabbim daha iyi eyler insallah. Herhangi birşey kullaniyormusunuz yada tedavi
. Ilk testte sifir cikinca ikinci testte kadar dr ilac vs yazmadi. O sirada ben bitkisel seyler yaptim birde esimin kilo fazlaligi vardi yemek yeme aliskanligi cok kotuydu tum zararli besinleri kestim kola kahve salam sucuk vb. Sebze et ayran ispanak haslanmis tavuk kiloda vermis oldu hala devam ediyorum ismi aklima gelmiyo ama bocek gibi olan baliklardan aldim vitamini cok yuksekmis onlardan yaptim

Back
X