Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım aradılar bizi testlerimiz temiz çıkmış bi problem yokmuş cuma günü doktorla görüşcekmşiz insallah sende güzel haber ler alırsın canım allahım şu mübarek günde seninde yüzünü güldürür...
Amin canım tüm darda kalanlara yardım etsin rabbim yuzlerimizi güldürsün.Canım benim temiz çıkmasına çok sevindim bizim sonuçlarda çıkmış ama bilgi vermediler gelip yüz yüze goruseceksiniz diye. İnşallah bizimki de temizdir birşey cikmaz tedavimiz daha hızlı ilerler.

açıkçası bizde spermatosit 1 mi 2 mi bisey belirtmemiş raporda. emre hoca spermatosit işçin mitozda bölünmüş, mayozda bölünmüş olabilir dedi. anladığım kadarıyla mayoz bölünme dediği spermatosit 2 sekonder olan.
seminifer tübüllerin %70 i atrofikmiş. buda dar olması demekmiş.
%90 nında germ hücre aplazisi mevcur olup %10unda spermatosit düzeyinde arrest söz konusudur diyo. Allah kolay etsin inşallah biran evvel olgunlaşşın.bu arada biz nohut kürü arı sütü bal polen vede ısırgan kullanıyoruz. Fsh yüksel testesteron düşük. bu konuda tavsiyesi olan var mı?

İnşallah gönlünüzden geçen olur en kısa zamanda.

Sonuçlarımız benziyor arkadaşım. Biz başarısız bir tese sonucu biyopsi yapılınca öğrendik. Allah dan umut kesilmez Tansel hoca ve celalettin hoca ile telefon ile görüştük inşallah başlayacağız tedavi ye yakın zamanda.

Biyopsi sonucumuz seminifer tübüllerin çoğu( sağ %60 sol %70) sertoli cell only. Geri kalan seminifer tübüllerde spermatogenetik aktivite spermatosit veya immatür spermatid düzeyine ulaşmıştır. Sadece bir iki seminer tübülde matür spermatid düzeyine ulaşan spermatogenetik aktivite görülmüştür.

Ewet arkadaşlar malesef bugün sonucu aldım.gebelik oluşmadı.azo olunca tutunmada kolay olmuyor blastokistik embriyo olmasına rağmen tutunamadı.tekrar sil baştan tedaviyi kaldirirmiyim bilmiyorum.hakkim8zda hayirlisi olsun

Öncelikle geçmiş olsun ve umudunu kaybetme kesinlikle. Açıkçası senin yaşadıkların bana hep güç veriyor bu noktaya gelmek çok güzel bir ilerleme ve ilk denemede tutunmaması sık yaşanan bir durum. Eğer hala sperm çıkışı devam ediyorsa üzme kendini. Dualarimdasin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

merhaba, 2 yıllık evliyim lojmanlarda yaşıyorum. Evlenmeden önce böyle bir rahatsızlığınızı (azospermi - 47xxy) olduğun eşim söylemişti ve şimdi tedavilerine devam ediyoruz. Bir önerim olacak, hem dertleşmek hem sohbet etmek amaçlı Ankara'da bulunan arkadaşlarla bir araya gelmek dertleşmek sohbet edelim istiyorum. Eğer sizler için de olursa bir araya gelsek mi Grubun yeni üyesiyim. Uzun zamandır da okuyarak takip ediyorum.

Arkadaşlar ben yaşadığım ilde bitkiselleri bulmakta ya da bulduklarıma güvenmekte sorun yaşıyorum. Sizler nasıl temin ediyorsunuz ya da hangi marka ürünleri tercih ediyorsunuz. Netten almaya da korkuyorum. Özellikle *ballı harnuplu karışım*andız pekmezi zencefilli karışım ve ginseng ürünleri için.

Amin canım tüm darda kalanlara yardım etsin rabbim yuzlerimizi güldürsün.Canım benim temiz çıkmasına çok sevindim bizim sonuçlarda çıkmış ama bilgi vermediler gelip yüz yüze goruseceksiniz diye. İnşallah bizimki de temizdir birşey cikmaz tedavimiz daha hızlı ilerler.
AMİN CANIM İNŞALLAH İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN SENDE

Kızlar meraba bi gıda takviyesi var bize gittigimiz doktorumuz önerdi her eczanede varmıdır bilmiyorum fakat bizim işimize yaradı ve bununla ilgili çok yorum gordum olumlu yönde merak eden olursa ozeldne mesaj atsin ismini söylerim biraz pahalı bi takviyedi ama içinde bu bahsedilen bitkisel ürünleri barındırıyor hiçbir yan etkisinide yaşamadık biz

Kızlar meraba bi gıda takviyesi var bize gittigimiz doktorumuz önerdi her eczanede varmıdır bilmiyorum fakat bizim işimize yaradı ve bununla ilgili çok yorum gordum olumlu yönde merak eden olursa ozeldne mesaj atsin ismini söylerim biraz pahalı bi takviyedi ama içinde bu bahsedilen bitkisel ürünleri barındırıyor hiçbir yan etkisinide yaşamadık biz
Neden burdan yazmiyorsunuz?

Ben burdan ilaç ismi öğrenmiş tim eczacı bana aynı durumda olsanız bile her insan bünyesi farklı dedi oyüzden ben bugun vazgeçtim. Kendi kendime kullanmaktan.dr soracam ilaçları gösterecem kullan derse kullanacam

Back
X