Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım evet ben ordaydim ama kalabilikti sizi çıkaramadım benim yanimda oğlum vardı beni oradan hatirlayabilirsiniz
aaaaa sarışındı dimi oğlun Canım eymen di adı. Ben lacivert çizgili kazak giymiştim yanımda arkadaşımda vardı pencere önündeki koltuklarda oturuyorduk:KK68: ayyy :KK200: keşke konuşabilseydik tanışırdık

M Meleekk3 Canım hatta arkadaşımla konuştuk adı eymenmiş kuzunun maşallah dedik tevafuk mu oldu dedik çünkü bende oğlum olursa adını eymen koymayı düşünüyorum Kk de ki isminden de anlaşılacağı gibi :KK61: Allah yavrunuzu bağışlasın size inşallah kardeşte gelir :KK200:

M Meleekk3 Canım hatta arkadaşımla konuştuk adı eymenmiş kuzunun maşallah dedik tevafuk mu oldu dedik çünkü bende oğlum olursa adını eymen koymayı düşünüyorum Kk de ki isminden de anlaşılacağı gibi :KK61: Allah yavrunuzu bağışlasın size inşallah kardeşte gelir :KK200:
Amin Allah razi olsun oğlum çok istiyor kardeşi sizinde inşallah Eymen adında oğlunuz olur :)siz naptınız cnm muaneniz olumlu gectimi

Kaan hocada muayene oldunuzmu arkaslar ne dedi sizlere tese ve %30 sans var dışında bir tedavi onerdi mi
hayırlı cumalar arkadaşlarım. ne güzel gidebildiniz. nasıl geçti muayene canım neler dedi kaan hoca. ?
Hayırlı cumalar cnm bizim için umutlu geçti biraz tüp bebek için süre var daha eylül ayına kadar testisleri.ilaclarla ve vitaminlerle besleyelim dedi sizde daha öncede bulunduğu için mikrotesede yine bulunur diye tahmin ediyorum dedi hatta çıkış bile olabilir dedi 2 ay sonra sperm ve FSH testi vereceğiz yeniden ..Biz gitmeden hormon testlerini yaptirmistik FSH biraz yüksek gibi gelmişti bana çok kötü değil sorun olmaz dedi bol nohut yemeği ısırgan otu çayı günde 7 8 tane havuç önerdi telefonla aynı odada yatmayın dedi bizim durumumuz için çakşır otu ve keçi boynuzu yasaklı yiyeceginiz dedi .Eşimin FSH si yüksek olduğu için galiba

Hayırlı cumalar cnm bizim için umutlu geçti biraz tüp bebek için süre var daha eylül ayına kadar testisleri.ilaclarla ve vitaminlerle besleyelim dedi sizde daha öncede bulunduğu için mikrotesede yine bulunur diye tahmin ediyorum dedi hatta çıkış bile olabilir dedi 2 ay sonra sperm ve FSH testi vereceğiz yeniden ..Biz gitmeden hormon testlerini yaptirmistik FSH biraz yüksek gibi gelmişti bana çok kötü değil sorun olmaz dedi bol nohut yemeği ısırgan otu çayı günde 7 8 tane havuç önerdi telefonla aynı odada yatmayın dedi bizim durumumuz için çakşır otu ve keçi boynuzu yasaklı yiyeceginiz dedi .Eşimin FSH si yüksek olduğu için galiba
çookkkk sevindim. allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bize de güzel şeyler söyler. evet keçiboynuzu fsh yükseltiyor o yüzden önerilmiyor.hangi ilaçları verdi peki size? bize de dua edin inşallah . çok korkuyorum olumsuz bir şey duymaktan.

Rabbim yardimciniz olsun insallah tez zamanda kavusun yawrunuza

Back
X