- 19 Mart 2017
- 122
- 87
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu testleri hangi durumda istiyor doktorLim 15 pcna marker testi yada txt10. Testi istedimi eslerinizden
Merhaba canım evet ben ordaydim ama kalabilikti sizi çıkaramadım benim yanimda oğlum vardı beni oradan hatirlayabilirsinizCanım acaba ordamıydınız karşılaştık mı
Tese olacaklar icin bu testler sperm cikma olasılığını belirliyor.Canim bu testleri hangi durumda istiyor doktor
Siz yaptirdiniz bu testleri bende sperm fish duydum ama yaptirmadikTese olacaklar icin bu testler sperm cikma olasılığını belirliyor.
aaaaa sarışındı dimi oğlun Canım eymen di adı. Ben lacivert çizgili kazak giymiştim yanımda arkadaşımda vardı pencere önündeki koltuklarda oturuyordukMerhaba canım evet ben ordaydim ama kalabilikti sizi çıkaramadım benim yanimda oğlum vardı beni oradan hatirlayabilirsiniz
Yok yapilmadi bizede ama kaan hocanin sayfasinda yaziyordu. Ancak direk tese yapilip dokudan yapti bu lim 15 iSiz yaptirdiniz bu testleri bende sperm fish duydum ama yaptirmadik
Evet o bizdik bende hangisi oldugunuzu bilemediğim için konuşamadık:)aaaaa sarışındı dimi oğlun Canım eymen di adı. Ben lacivert çizgili kazak giymiştim yanımda arkadaşımda vardı pencere önündeki koltuklarda oturuyordukayyy
keşke konuşabilseydik tanışırdık
Amin Allah razi olsun oğlum çok istiyor kardeşi sizinde inşallah Eymen adında oğlunuz olur :)siz naptınız cnm muaneniz olumlu gectimi
Amin Allah razı olsun bende sizler için dua ediyoruminşallah siz de güzel haberler alırsınız. ikiniz için de dua edicem allah rastgetirsin işlerinizi. hayırlıysa olsun inşallah.
hayırlı cumalar arkadaşlarım. ne güzel gidebildiniz. nasıl geçti muayene canım neler dedi kaan hoca. ?Amin Allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum
Kaan hocada muayene oldunuzmu arkaslar ne dedi sizlere tese ve %30 sans var dışında bir tedavi onerdi mi
Hayırlı cumalar cnm bizim için umutlu geçti biraz tüp bebek için süre var daha eylül ayına kadar testisleri.ilaclarla ve vitaminlerle besleyelim dedi sizde daha öncede bulunduğu için mikrotesede yine bulunur diye tahmin ediyorum dedi hatta çıkış bile olabilir dedi 2 ay sonra sperm ve FSH testi vereceğiz yeniden ..Biz gitmeden hormon testlerini yaptirmistik FSH biraz yüksek gibi gelmişti bana çok kötü değil sorun olmaz dedi bol nohut yemeği ısırgan otu çayı günde 7 8 tane havuç önerdi telefonla aynı odada yatmayın dedi bizim durumumuz için çakşır otu ve keçi boynuzu yasaklı yiyeceginiz dedi .Eşimin FSH si yüksek olduğu için galibahayırlı cumalar arkadaşlarım. ne güzel gidebildiniz. nasıl geçti muayene canım neler dedi kaan hoca. ?
çookkkk sevindim. allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bize de güzel şeyler söyler. evet keçiboynuzu fsh yükseltiyor o yüzden önerilmiyor.hangi ilaçları verdi peki size? bize de dua edin inşallah . çok korkuyorum olumsuz bir şey duymaktan.Hayırlı cumalar cnm bizim için umutlu geçti biraz tüp bebek için süre var daha eylül ayına kadar testisleri.ilaclarla ve vitaminlerle besleyelim dedi sizde daha öncede bulunduğu için mikrotesede yine bulunur diye tahmin ediyorum dedi hatta çıkış bile olabilir dedi 2 ay sonra sperm ve FSH testi vereceğiz yeniden ..Biz gitmeden hormon testlerini yaptirmistik FSH biraz yüksek gibi gelmişti bana çok kötü değil sorun olmaz dedi bol nohut yemeği ısırgan otu çayı günde 7 8 tane havuç önerdi telefonla aynı odada yatmayın dedi bizim durumumuz için çakşır otu ve keçi boynuzu yasaklı yiyeceginiz dedi .Eşimin FSH si yüksek olduğu için galiba
Amin Allah razi olsun oğlum çok istiyor kardeşi sizinde inşallah Eymen adında oğlunuz olur :)siz naptınız cnm muaneniz olumlu gectimi
İnşallah canım benim temiz çıkarda güzel haber veririmtamam canım inşallah güzel haberler le dönersin canım
Rabbim yardimciniz olsun insallah tez zamanda kavusun yawrunuzaHayırlı cumalar cnm bizim için umutlu geçti biraz tüp bebek için süre var daha eylül ayına kadar testisleri.ilaclarla ve vitaminlerle besleyelim dedi sizde daha öncede bulunduğu için mikrotesede yine bulunur diye tahmin ediyorum dedi hatta çıkış bile olabilir dedi 2 ay sonra sperm ve FSH testi vereceğiz yeniden ..Biz gitmeden hormon testlerini yaptirmistik FSH biraz yüksek gibi gelmişti bana çok kötü değil sorun olmaz dedi bol nohut yemeği ısırgan otu çayı günde 7 8 tane havuç önerdi telefonla aynı odada yatmayın dedi bizim durumumuz için çakşır otu ve keçi boynuzu yasaklı yiyeceginiz dedi .Eşimin FSH si yüksek olduğu için galiba
Hayirli aksamlar duaya ihtiyacim var benim icin dua edermisiniz.