ARKADAŞIM BEKLEMEK VE ARASTIRMAK LA GEÇİYOR BİZİM :) YENİ GÜZEL HABERLERLE DUYABİLMEK ÜMİDİYLE GEÇİYORHic sesiniz cikmiyor arkadaşlar nasilsiniz nasil gidiyor hayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞIM BEKLEMEK VE ARASTIRMAK LA GEÇİYOR BİZİM :) YENİ GÜZEL HABERLERLE DUYABİLMEK ÜMİDİYLE GEÇİYORHic sesiniz cikmiyor arkadaşlar nasilsiniz nasil gidiyor hayat
Hormon değerleriniz kaç ? Gönderebilir misiniz ?
ARKADAŞIM BEKLEMEK VE ARASTIRMAK LA GEÇİYOR BİZİM :) YENİ GÜZEL HABERLERLE DUYABİLMEK ÜMİDİYLE GEÇİYOR
AminnAynen öyle azospermi ile ilgili okumadığım makale kalmadı sanırım Google da :) Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.
AMİN İNŞALLAH CANIM BENDE ÖLEAynen öyle azospermi ile ilgili okumadığım makale kalmadı sanırım Google da :) Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Hic sesiniz cikmiyor arkadaşlar nasilsiniz nasil gidiyor hayat
eşim yaz aylarında yaptırmıştı. Laboratuvarlarda yapıyorlar biz Ankara da yaptırmıştıkBiz tese olalı 3 ay oldu. Tese sonrası kist oluşunca hem iyileşme süreci olsun hem psikolojik olarak toparlanalım hem de öğretmen olduğumuz için yaza erteledik tedaviyi. Ginseng ari sütü polen karışımı ve andız pekmezi bir karışım kullanıyoruz şimdilik kendimizce:) Tabi umut ve araştırmaya hep devam.
Ayrıntılı sperm testi (ejakulatta spermatid oranı gösteren) ve inhibin B nerelerde yapılabiliyor? Sadece Ankara İstanbul mu??
eşim yaz aylarında yaptırmıştı. Laboratuvarlarda yapıyorlar biz Ankara da yaptırmıştık
valla canım, okudukça da bir şey çıkmıyor ona üzülüyorum 2 senedir okuyorum. Doktorlara da gittik sonuç alamadık. Bakalım ne olacak, her ortamda da dile getirdim ama sıcak bakılmadı..Bu forumu okumakla geçiyor bir de hayatım son 6 aydır. Beni en iyi anlayanlar en yakınlarım sizsiniz. Herhangi birinden gelecek iyi bir haber benim umut ışığımı güçlendiriyor.
Çok teşekkür ederim ben küçük bir ilde yaşadığım için burada yapan bir lab yok. Sorunca da sadece Ankara İstanbul diyorlar. Emin olamadım verdikleri bilgiye teyit etmek istedim.
valla canım, okudukça da bir şey çıkmıyor ona üzülüyorum 2 senedir okuyorum. Doktorlara da gittik sonuç alamadık. Bakalım ne olacak, her ortamda da dile getirdim ama sıcak bakılmadı..
malum sebeplerden dolayı çocuklu ailelerle illa ki görüşüyoruz ama bizim gibi dertli kimseye anlatamayan dertleri dertleşsek konuşsak buluşsak ne olur ki ?
Yani keciboynuzu yükseltiyor diye biliyorumArkadaşlar ben eşime keçiboynuzu kuru iciriyordum. Bizim fsh yüksek. Burda okudum cakisir otu ile keçiboynuzu fsh yükseltiyor Muş. Acaba herkese aynı etkiyi mi yapıyor.
kimse başına gelmeden anlamaz canım ama Rabbimin sınavı bu inşallah hepimiz asarizOncelikle umudunuzu yitirmeyin arkadaslar. Unutmayin ki Allah sabredenlerle beraberdir. Umudu istegi veren rahman mutlak suretle bizi duymaktadir. Ilaclar kurler vs hersey birgun kismetimizde varsa bize sebep olacak ve yavrularimiza kavusacagiz.ancak kaderde yoksa rabbimize dua edip sabredecegiz.asla umutsuzluk girdabina dusmeyecegiz. Inanin bu konuda bende her makaleyi yaziyi yorumu okudum okuyorum. Hatta ingilizce olanlari bile kendimce cevirip okuyorum. Bir doktor kadar bilgi sahibi olduk sayilir. Ama bu form hemen hemen hergun onlarca defa girip okuyorum heyecanla yeni bir haber varmi bakiyorum.böyle sessiz oluncada cok uzuluyorum tek derttaslarim sizlersiniz
Amin insallahKimse ba
kimse başına gelmeden anlamaz canım ama Rabbimin sınavı bu inşallah hepimiz asariz
EVET CANIM DOĞRU DİYOSUN KATILIYORUM RABBİM NESİB ETTİYSE HERSEY OLUR.. BİZİMDE SINAVIMIZ BUYMUS HAKKIYLA GEÇEBİLMYİ NASİP ETSİN RABBİM...Oncelikle umudunuzu yitirmeyin arkadaslar. Unutmayin ki Allah sabredenlerle beraberdir. Umudu istegi veren rahman mutlak suretle bizi duymaktadir. Ilaclar kurler vs hersey birgun kismetimizde varsa bize sebep olacak ve yavrularimiza kavusacagiz.ancak kaderde yoksa rabbimize dua edip sabredecegiz.asla umutsuzluk girdabina dusmeyecegiz. Inanin bu konuda bende her makaleyi yaziyi yorumu okudum okuyorum. Hatta ingilizce olanlari bile kendimce cevirip okuyorum. Bir doktor kadar bilgi sahibi olduk sayilir. Ama bu form hemen hemen hergun onlarca defa girip okuyorum heyecanla yeni bir haber varmi bakiyorum.böyle sessiz oluncada cok uzuluyorum tek derttaslarim sizlersiniz
Canımmm eşinin fsh ı çok düşük bence hemen ilaç tedavisi ile fsh ı yükseltirseniz doğal yoldan sperm çıkışı başlayacaktır iyi bir doktorla görüşmelisiniz azosperm de en kolay Vakalardan biri sizin durum eksik hormonu yerine koyarak sperm çıkışı sağlanabilirMerhaba, esimin hormon degerleri FSH 1.6, LH 2.7, Testesteron 716. Aklimda kalanlar bunlar. Hepsine cok normal dedi doktor. Simdi karyotip analizi ve y kromozom testi sonuclarini bekliyoruz. Onlar da iyi cikarsa tese yapilacak allah kismet ederse.