Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Buda 2.kür

Eklentiler

• IMG_6619.webp
    IMG_6619.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 128
Bizimde azo idi bi testimizde bu sonuc cikmisti ama dondurmadik keske dondursaydik sonra yine azo cikti bakalim rabbim yardim eder insallah
Bizim ilk testimizde azospermi cikti sonra bitkisellerden mi labrotuardan mi bilmiyorum hep azda olsa sperm cikti. Donduran yerleede yapin spermiyogrami insallah tez zamanda sizinde canli sperm cikisi olur

arkadaşlar mrb bizde fısh boyamasinda haploid hücre çıkmadı kaan hoca tedaviyi sonlandiralim diye mail yazmış çok üzgünüm halbuki hiç tedavi görmedik lim15 ve pnca düşükte olsa pozitif bi tavsiyeniz var mı
Var canınızı sıkmayın bizede aynısını dedi biz dinlemedik tese olduk sperm çıktı yani anlayacağın inanma teseyide başka dr da olduk

Var canınızı sıkmayın bizede aynısını dedi biz dinlemedik tese olduk sperm çıktı yani anlayacağın inanma teseyide başka dr da olduk
canım bizde kaan hocaya gidecektik ama böyle duyunca bi geri adım atıyor insan. Siz hangi dr tedavi görüyorsunuz

canım bizde kaan hocaya gidecektik ama böyle duyunca bi geri adım atıyor insan. Siz hangi dr tedavi görüyorsunuz
Oncelikle canini sikma kaan hoca galiba sperm cikmayan 100 hastasinin 80 90 nina aynini söylüyor bizede dedi aynini ama bir defada olsa sperm cikti insallah yine cikacak inaniyorum. Sizde incir kuru basta herseyi deneyin derim birde celalettin hocaya gidebilirsiniz biz orada tedavideyiz esim 24 unde 3 aylik kontrole gidecek bi denemekte fayda olur diye düşünüyorum ama bu islerin manevi ve maddi yuku fazla o sebeple insan cok yoruluyor umudunu kirma sabret ve rabbim umdugumuza nail etsin insallah

Rabbim yardımcınız olsun inşallah canım. kaan hocanın hastasımısınız. Bizde orada tedaviye başlıcaz nasipse. ön görüşlerin nelerdir. Biz istanbuldayız Emre bey mi Kaan bey mi bilemedim karar veremiyorum
Biz kaan hocada tese olduk sertoli cikti sonrasinda tedavi onermedi simdi celalettin hocada tedavideyiz.hepsi ilk basta ilac tedavisi vs diyo gorusmeye gidince direk tese diyor . Tese konusuna gelince gayet guzel yapti hatta ultrasonda la baska doktor bakti ve dokulara zarar vermemis cok guzel yapmis dedi allah var esimde hic agri sizi vs bi sıkıntı yasamadi ama umudu cabuk kırıyor ve dönüşleri cok geç oluyor o sebeple insan baya bikabiliyor.celalettin hoca ise aninda cevap verip dönüş sagliyor hatta ariyorsun acmasa bile sonra kendi arıyor. En azindan ilgilendigini hissediyorsun.diger emre bey tansel bey onlari bilmiyorum gitmedik çünkü ama gittigimiz iki hoca hakkinda goruslerim bu kaan hoca tese yanlisi bulamazsa birakir ilgisi cok iyi degil ama bu alanda cok iyi isim yapmis celalettin hoca ise tese karsiti ilgili biri ve detayli inceliyor ama cok yogun ve gidince cok bekliyorsun hastanede artik hakkimiza hayirlisi

Canım benim eşimde meni azlığı sorunu vardı ama doktoru spermleri çoğaltsın ve olanı da kaliteli etsin diye bize 2 tane kür yazdı.bende tek tek kürün içindekileri internetten araştırdım hepsi de sperm çıkartırıcı şeylerdi bizde tese olana kadar kullanalım diyoruz.vereyim mi tarifini
Sizde sperm cikiyor ama saglikli olsunlar diye mi bu kuru yazdi hoca ?

Sizde sperm cikiyor ama saglikli olsunlar diye mi bu kuru yazdi hoca ?
Hiç bişey çıkmıyor canım doğuştan kanalları gelişmemiş menisi bir iki damla çıkıyor içinde de sperm var mı Yok mu incelenemiuor miktarı az olduğu için tese ameliyatı olacak.ama doktor vermiş bunlar sperm hacmi artırıcı kaliteyi artırıcı diye.ben araştırdım bütün malzemeleri tek tek gerçekten de sperme faydalı şeyler

hastaları karıştırıyor gibi geldi bana daha önceki tahliller den de kötü yeni sonuçlarıniz diyor halbuki biz bir defa tahlil verdik

Merhaba tekrardan, bahçeci fulya tansey bey ile görüştük eşimde inmemiş testis ve sağlam olan yumurtalığın olduğu yerde kitle vardı. Spermiyogram yapıldı sperm uygun bulunursa dondurulucak dendi 100 motil sperm dondurulmuş. Biraz daha örnek verip uygun olanlar dondurulcak 2-3 tüp dondurulmuş sperm olsun diye. sonrasında ameliyat olucak kitle için. Spermiyogram testine göre eşim oligoastenoteratozoospermi bu şekilde yazılmış kadınlar klübünde de baktım fazla konu bulamadım? azospermi için kürler vs tarifler vardı ama oligoastenoteratozoospermi için hiçbirşeye rastlamadım. eşinde bu teşhis bulunan var mı neler yaptılar tüp bebekle çocukları oldu mu pekmez yada ilaç işe yaradı mı ?
Eşinde çift taraflı ınmemiş testis mi ? Yoksa tek mi?

canim doktorlar fsh'in dusuk olmasini istiyor ztn, ama testesteron 1'li bir rakam mi 1000'li bir rakam mi onu anlamadim. Eger 1'li bir rakamsa cok dusuk geldi cunku benim esimin total testesteronu 716. esimin tum tahlillerine emre bey cok normal dedi
yok cnm ya bizimkine doktor cok düşük dedi.biz gelecek tüp bebekte Batu beyin hastasıyız

İnşallah bulunur inşallah çocuğun olur canım ne kadar zormuş ne kadar acıymış biz daha yeni evliyiz çocuk düşünmeye bile başlamadan bu sorunlarla karşı karşıya kaldık herşey boğazımıza dizildi sanki neye uğradığımızı şaşırdık daha hayatın baharındayken birden güm diye orataya bomba atıldı sanki tedavisi zor güç ve çok uzun insanın ömründen ömür gidiyormuş dua etmekten başka birşey yapamıyorum bol paran olacak ve bol sabrın.:KK43: benim eşimde doğuştan meni kanalı olmaması sorunu var onun için gideceğiz emre hocaya tese yapılır gibi muhtemelen ama onun öncesinde kistik fibrozis diye bi gen taşıyıcısı olup olmadığına bakılacak ki yüksek ihtimal de taşıyıcı oluyormuş bu doğuştan kanalı olmayan erkeklerin.bu taşıyıcı olduğu netleşirse tüp bebek de iptal oda yapılamıyor çnkü çocuk ölümcül bir hastalık ile doğuyormuş.öyle zor dönemler ki ne yapıcaz hiç bilmiyorum
Canım yanlış biliyorsun benimde esimde doğuştan meni kanalları yok ayrica kıstık fibrosiz testinde de delta f508 TASİYİCİSİ cikti ama cok sukur tese bile yapılmadan pesa yöntemiyle sperm bulundu üstelik tuttu da ilk gebeliğim de ikizlerim vardı erken dogum yaptıgım icin bebeklerim cennete gitti ikinci denemede de tuttu simdi rabbime şükürler olsun ki 47 günlük Bi oglum var rabbim bagislarsa. Oyle umudunu kaybetme bu testte eger taşıyıcı degil hasta çıkarsa tup Bebek yapılmıyor ama esin taşıyıcı sen saglikli çıkarsan doğacak Bebek en kotu ihtimalle yuZde 2 taşıyıcı oluyo. Sukur rabbime oglum taşıyıcı bile degil. İyi araştır direk tese olmasin epididim bölgesi varsa esinde pesa ile bulunur insallah rabbim hepinize hepimize meleklerlerini bagislasin

Canım benim eşimde meni azlığı sorunu vardı ama doktoru spermleri çoğaltsın ve olanı da kaliteli etsin diye bize 2 tane kür yazdı.bende tek tek kürün içindekileri internetten araştırdım hepsi de sperm çıkartırıcı şeylerdi bizde tese olana kadar kullanalım diyoruz.vereyim mi tarifini
tesekkürler verme o zaaman canım bizde sperm öncü hücre bile yok işe yaramaz.ne güzel bizden çok çok daha şanslısınız yolunuz açık olsun

Bizim fsh yüksek 30 civarı esimde inmemis testise baglı azospermi var. Testestron normal sinirlarda dedi 4 e yakin bir degerdeydi.
arkadaşım emre bey bize dediki.gözlemlerime göre inmemiş testislerde tese ameliyatında sperm çıkışı yüksek.sizinde inşallah öylede olur

canım internetten okudum maça kökü diye bir bitki var sperme çok yardımcı olduğu yazıyor. ayrıca keçi boynuzu tozu. aktarcılardan bulamadım maça kökünü mısırcılar çarşısına gittim ordan buldum sordum orada ki adam çok iyi geldiğini söylemişti. Bi araştır istersen
teşekkür ederim bakıcam :)

Back
X