Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
"Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), SMA hastalarının ilaçlarını ödeme listesine aldı." haberleri var.
tüpbebek içinde böyle bir uygulama yapılabilir mi veya ilaçlar hakkında devlet yardımcı olabilir mi? bu konuda düşünceleriniz nedir? binlerce mesaj ve binlerce hastası bulanan bu grupta birşeyler yapsak
Bunun için mücadele veren bir dernek var ismi imadder sağlık bakanlığıyla görüşme halindeler umarım olumlu sonuçlanır çok büyük maddi külfet

"Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), SMA hastalarının ilaçlarını ödeme listesine aldı." haberleri var.
tüpbebek içinde böyle bir uygulama yapılabilir mi veya ilaçlar hakkında devlet yardımcı olabilir mi? bu konuda düşünceleriniz nedir? binlerce mesaj ve binlerce hastası bulanan bu grupta birşeyler yapsak
Canım benim zaten tüp bebek ilaçlarını devlet karşılıyor belli bir kısmını siz ödüyorsunuz biz 2 kere tüp bebek yaptirdik eğer sosyal güvenceniz var ise devlet veya anlaşmalı merkezlerde yaptırdığında devlet karşılıyor sen sadece yüzdesini oduyorsun

Canım benim zaten tüp bebek ilaçlarını devlet karşılıyor belli bir kısmını siz ödüyorsunuz biz 2 kere tüp bebek yaptirdik eğer sosyal güvenceniz var ise devlet veya anlaşmalı merkezlerde yaptırdığında devlet karşılıyor sen sadece yüzdesini oduyorsun
1 tüp bebek yaptırmanın maliyeti ne kadar tam olarak bilginiz var mı ? siteleri hergün geziyorum okuyorum fakat bunanla ilgili rakam göremedim.

Bunun için mücadele veren bir dernek var ismi imadder sağlık bakanlığıyla görüşme halindeler umarım olumlu sonuçlanır çok büyük maddi külfet
imadder.org.tr adresinden bakıyorum ama bir çalışması bir etkinliği görünmüyor. yeni bir hesap mı ?

1 tüp bebek yaptırmanın maliyeti ne kadar tam olarak bilginiz var mı ? siteleri hergün geziyorum okuyorum fakat bunanla ilgili rakam göremedim.[/QUOTE
Eğer devlette yaptıracaksanız 900 tl ilaclar ve 400 tl de transfer ucreti alirlar bunlara ek olarsk muayene ucreti verirsiniz rapor çıkarmanız yani şartları taşımanız lazım eğer özelde yaptıracaksanız 5000 ile 12000 arası değişir

Arkadaslar adetin ikinci gunu baslayan tedavi kacinci gun yumurta toplama olur aceba birde kisa protokol ve uzun protokol arasinda ki farki bilen var midir

Arkadaslar adetin ikinci gunu baslayan tedavi kacinci gun yumurta toplama olur aceba birde kisa protokol ve uzun protokol arasinda ki farki bilen var midir

kısa protokolde adetın ikinci gün başlıyor tedavi iğne olmaya başlıyorsunuz dırek yumurtalar genellikle 20 mm oldugunda toplanıyor benım 14. gun toplandı ama 10-11. gun toplanan da oluyor

uzun protokolde bır oncekı adetın 21 . gunu başlanıyor tedavıye ben kısa protokol yaptırmıstım uzun protokole cokda hakım degılım

fısh sonucumuz :( galiba kötü bir şey

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 97
kısa protokolde adetın ikinci gün başlıyor tedavi iğne olmaya başlıyorsunuz dırek yumurtalar genellikle 20 mm oldugunda toplanıyor benım 14. gun toplandı ama 10-11. gun toplanan da oluyor

uzun protokolde bır oncekı adetın 21 . gunu başlanıyor tedavıye ben kısa protokol yaptırmıstım uzun protokole cokda hakım degılım
Canim rabbim hayirlisiyla kurtarsin sizin sorun neydi hangi merkezde ysptirdiniz

merhaba kızlar eşim şu an iğne kullanıyo göbekten yapılan ilerde ameliyat işallah ama kızalr bu arada eşinize özel birşey yediriyomusunuz ne biliyim hani pekmezler ceviz gibi

arkadaslar 3 ay onceki testte hic germ hucre bile cıkmamısken bu Cumartesi yaptırdığımız testte %3 spermatid %97 spermotosit cıktı bu durumda olan varmı veya bu durumdan gecen varmı?
gW9W73.png

Canim daha belli degil bekliyoz bakalim
Biz Umut Tüpe gittik hocamız Ebru Öztürk, bu ayın sonunda başlayacağız tedaviye eşim sperm testi verdi 50 tane motil sperm çıktı, biz de bi sıkıntı var anlamadım bi testte 1-2 çıkıyor bi testte 300.000 bi testte 50 tane kafayı yiyeceğim :( tansel hoca başlayabilirsiniz tüp bebeğe dedi

Biz Umut Tüpe gittik hocamız Ebru Öztürk, bu ayın sonunda başlayacağız tedaviye eşim sperm testi verdi 50 tane motil sperm çıktı, biz de bi sıkıntı var anlamadım bi testte 1-2 çıkıyor bi testte 300.000 bi testte 50 tane kafayı yiyeceğim :KK43: tansel hoca başlayabilirsiniz tüp bebeğe dedi
Canim bu cikan sperm kullanilicakmi yoksa esin tesemi olucak daha once tese oldunuzmu

Back
X