Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kismet degilmis uzulme insallah bi dahakine kucagina alirsin donmusun varmiydiBenim de hamilelik testim negatif çıktıama Allahım çok büyük ben inanıyorum hepimiz bebeğimizi alıcaz kucağımıza sadece sabır..
Canim cok uzuldum gecmis olsun ilk miydi tese ilkinde cikmayip ikincisinde cikan cok insan var insallah bindahakine mutlu son olurEvet söylenecek pek birşey Yok Rabbim ne derse o
Canım bizim durumumuzda aynı Emre bey bizede iki aylık bir iğne tedavisi verdi bir ayı geride bıraktık bizde hormonlar düzeldi bizede tese diyecektir korkum var ikinci olacak sizin ilk teseniz mi olacak?choromium iğnesini marttan bu yana kullanıyoruz biz doktorumuz Emre Bakırcıoğlu , teshis fsh olması gerekenden çok yüksek 50 lerde ,açıkçası doktora giderken doktorun yaklaşımını biliyordum fsh yüksek olanlarda ilaçlar bir işe yaramıyordu direkt mikrotese öneriyordu .doktor aklımı mı okudu ya da bulunmazsa baska doktorlara gidip helak olmasınlar mı dedi bilmiyorum.ben ilaç vermiyorum ama kullanmazsak ömür boyu sizin aklınızda kalacak dedi herhafta vurulduk çogunda hormon dusuyormus bizde çok az işe yaradı testesteronu çok yukseltti. doktor bulabilirzde bulmayabilirizde diyor sansımız %50 haftaya mikrotese olacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet ilk tesemiz bizimCanım bizim durumumuzda aynı Emre bey bizede iki aylık bir iğne tedavisi verdi bir ayı geride bıraktık bizde hormonlar düzeldi bizede tese diyecektir korkum var ikinci olacak sizin ilk teseniz mi olacak?
Umarım bulunur Emre bey tesede çok iyi bir doktor ben ilk ona gitmek istedim ama mesafeden dolayı Ankara'yı tercih ettik Kaan Aydos u oda çok ilgilenmedi açıkcasıevet ilk tesemiz bizim
inşallah , ameliyatının sonucunu haber veririm.Umarım bulunur Emre bey tesede çok iyi bir doktor ben ilk ona gitmek istedim ama mesafeden dolayı Ankara'yı tercih ettik Kaan Aydos u oda çok ilgilenmedi açıkcası
İnşaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz dua ediceminşallah , ameliyatının sonucunu haber veririm.
choromium iğnesini marttan bu yana kullanıyoruz biz doktorumuz Emre Bakırcıoğlu , teshis fsh olması gerekenden çok yüksek 50 lerde ,açıkçası doktora giderken doktorun yaklaşımını biliyordum fsh yüksek olanlarda ilaçlar bir işe yaramıyordu direkt mikrotese öneriyordu .doktor aklımı mı okudu ya da bulunmazsa baska doktorlara gidip helak olmasınlar mı dedi bilmiyorum.ben ilaç vermiyorum ama kullanmazsak ömür boyu sizin aklınızda kalacak dedi herhafta vurulduk çogunda hormon dusuyormus bizde çok az işe yaradı testesteronu çok yukseltti. doktor bulabilirzde bulmayabilirizde diyor sansımız %50 haftaya mikrotese olacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canımsiz tüp bebege başladınız mıKızlar tedaviler nasıl gidiyor.
Hasta olmayı bekliyorum canım 2. Günü Bahçeci de başlayacağızCanımsiz tüp bebege başladınız mı
Günaydın canım biz kullanmadık ama bence doktoru ara söyle hemen tansiyon hafife alınacak bişey değil demek ki yan etki yapmışgünaydın kızlar ovitrelle kullanımında eşinin tansiyonu yüksek çıkan oldumu biz ilacı başladık başlayalı tansiyon 16-10 lara kadar yükseldi merak ettim yan etkimi yapıyor acaba diye