Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba

semen testini zaten çok kez verdik. tese de en detay şekilde bakılmıyor mu? bir tane bile canlı cansız hücremiz yok söylenen yöntem çok olası gelmedi
yapılan teselerde sadece acılan bolgelere bakılıyor ama sperm dedigimiz sey testisin heryerinden ortak cıkan bisey oldugu icin bazı durumlarda tesede cıkacağı veya cıkmayacağı önceden öngörülebiliyor.

Çok bir bilgim yok ama benim aklıma takılan; tese de patolojiye yollamak için herhangi bir bölgeden parça alıyorlar ya, mesela parçayı o bölgeden değil de biraz ilerisinden sağından solundan neyse alınsa sonuç yine aynı mı çıkar acaba. Atıyorum o bölge de hücre yok fakat diğer bölgede hücre vardır belki. tam anlatamadım sanırım ama. böyle birşey olma olasılığı olabilir mi sizce...
tabiki olabilir. ben şahsen duydum patoloji sonucu sertoli cell cıkıp ama sonradan yapılan testte tek tuk sperm bulunduğunu. hatta burada yazan bi arkadasımız da vardı 9 adet bulunmustu

Bizimde cuma günü tese ameliyatimiz var. Doktorla görüsmemizde her iki testisden 3 farklı bölge kesilicek dedi.

Arkadaşlar eğer zamanında 1 sperm bile çıkmış olsa mikro TESE de sperm bulma şansı yüksek mi hep aynı sorular soruyorum kusura bakmayın

Çok bir bilgim yok ama benim aklıma takılan; tese de patolojiye yollamak için herhangi bir bölgeden parça alıyorlar ya, mesela parçayı o bölgeden değil de biraz ilerisinden sağından solundan neyse alınsa sonuç yine aynı mı çıkar acaba. Atıyorum o bölge de hücre yok fakat diğer bölgede hücre vardır belki. tam anlatamadım sanırım ama. böyle birşey olma olasılığı olabilir mi sizce...
Evet var Emre Bey bize öyle söylemişti bir yerden alıp bakıyorlar ama başka bir bölgede olabilir dedi

olumsuz olan tesenin patoloji sonucu geldi.

tanı : germ hücre aplazisi. eşine bu tanı koyulan arkadaş var mı?

Kızlar bizim için yarın büyük gün tese ameliyatımız var. İnşaalah güzel geçer olumlu sonuç aşırız. Çok stresliyim. Sizden ricam bizim için dua edermisiniz Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Kızlar bizim için yarın büyük gün tese ameliyatımız var. İnşaalah güzel geçer olumlu sonuç aşırız. Çok stresliyim. Sizden ricam bizim için dua edermisiniz Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Allah yardimciniz olsun inşallah gùzel haberi verirsin

Allah yardımcınız olsun canım rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Back
X