Amin Canım inşallahAllah yardimciniz olsun inşallah gùzel haberi verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Canım inşallahAllah yardimciniz olsun inşallah gùzel haberi verirsin
Canim sizindemi 3 oldu bi daha olmayi dusunuyomusunuzBen varım canım 3 micro tese 3 olumsuz bitiş
Arkadasm insllah mutlu son olur hayirlisiylaKızlar bizim için yarın büyük gün tese ameliyatımız var. İnşaalah güzel geçer olumlu sonuç aşırız. Çok stresliyim. Sizden ricam bizim için dua edermisiniz Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Şimdi okudum canım umut doldum valla sadece Antalya da mı yapılıyor onu tam olarak anlayamadımSpermi olmayan erkeğe baba olma umudu (Round Spermatid Enjeksiyonu alternatifi) merhaba arkadaşlar yeni bir habermiş bilgisi olan varmı?
ayrıca Semen Haploidi Paneli yaptıran varmı?
Evet 3 oldu. Her seferinde sonuç sıfır çıktığı için birdaha denemeyi düşünmüyoruz. Ben istesem eşim yine kabul eder ama kök hücreyi bekleme fikrindeyim şimdilik bakalım gelen günler ne getirir.Canim sizindemi 3 oldu bi daha olmayi dusunuyomusunuz
Yaa inşallah bu yönde gelişmeler devam eder. Benim eşimde de görülmüştü spermatid Kaan hocanın yaptığı tese de. Fakat tansel hocanın yaptığında bilemiyorum çıktı mı hiç patoloji sonucunu almadıkBende şimdi internetten okudum round sperm kuyruksuz spermatid demekmiş tesede olgun sperm bulunamayan erkeklerde kullanılıyormuş aslında 2015 te gündeme gelmiş ama sanırım bu süreçte daha da geliştirilmiş 12 kadından alınan yumurtalarda round spermi döllemişlrr yüzde 60 ı döllenmiş bunun yüzde 12 sinde sağlıklı gebelik elde edilmiş. Bakalım hayırlısı Rabbim hepimize bir kapı açsın inşallah
İnşallah canım inşallah hepimizeBende şimdi internetten okudum round sperm kuyruksuz spermatid demekmiş tesede olgun sperm bulunamayan erkeklerde kullanılıyormuş aslında 2015 te gündeme gelmiş ama sanırım bu süreçte daha da geliştirilmiş 12 kadından alınan yumurtalarda round spermi döllemişlrr yüzde 60 ı döllenmiş bunun yüzde 12 sinde sağlıklı gebelik elde edilmiş. Bakalım hayırlısı Rabbim hepimize bir kapı açsın inşallah
Kızlar allahıma şükürler olsun ameliyat çok başarılı geçti. Spermler bulundu iki hafta sonra allahın izniyle tedaviye başlıyormuşuz. Allah sizden razı olsun. Benimde her daim dualarımda olucaksınız
Sağolun. Almanyada yaşıyoruz burda olduk. Cftr gen mutasyonundan tıkanıklığa bağlı azospermiydi.Gözünüz aydın nerde tese oldunuz azospermi sebebiniz neydi
Sağolun. Almanyada yaşıyoruz burda olduk. Cftr gen mutasyonundan tıkanıklığa bağlı azospermiydi.
Gözünüz aydın canım çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahKızlar allahıma şükürler olsun ameliyat çok başarılı geçti. Spermler bulundu iki hafta sonra allahın izniyle tedaviye başlıyormuşuz. Allah sizden razı olsun. Benimde her daim dualarımda olucaksınız
Amin canım inşallahAllah tamamına erdirir inşallah
Amin canım tez vakitte inşallah. Allahım hepimize annelik duygusunu tattırsınGözünüz aydın canım çok sevindim darısı bizlere olsun inşallah
Evet bende okudum acaba bizlere bir umut kapisi olurmuBende şimdi internetten okudum round sperm kuyruksuz spermatid demekmiş tesede olgun sperm bulunamayan erkeklerde kullanılıyormuş aslında 2015 te gündeme gelmiş ama sanırım bu süreçte daha da geliştirilmiş 12 kadından alınan yumurtalarda round spermi döllemişlrr yüzde 60 ı döllenmiş bunun yüzde 12 sinde sağlıklı gebelik elde edilmiş. Bakalım hayırlısı Rabbim hepimize bir kapı açsın inşallah
Gòzùnuz aydin cok sevindim Rabbim saglikli bebekler nasip etsiKızlar allahıma şükürler olsun ameliyat çok başarılı geçti. Spermler bulundu iki hafta sonra allahın izniyle tedaviye başlıyormuşuz. Allah sizden razı olsun. Benimde her daim dualarımda olucaksınız