Amin canım inşallah allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahGòzùnuz aydin cok sevindim Rabbim saglikli bebekler nasip etsi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahGòzùnuz aydin cok sevindim Rabbim saglikli bebekler nasip etsi
Canımm inşallah olurEvet bende okudum acaba bizlere bir umut kapisi olurmu
Ne oldu canım bulundumu ?Amin canım inşallah allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canim cok sevindim kac tane bulundu doktorunuz kimdiAmin canım inşallah allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet canım bulundu çok şükürNe oldu canım bulundumu ?
Giden olursa ne olur bizi de bilgilendirsinler çok merak ediyorum umut olun bizlere internette sayılı bilgi var çünküArkadaslar 5 Kasımda antalyada duzenlenicek buyuk sempozyuma gideniniz olacakmı? Yeni teknikler ilk defa acıklanacakmış.
Sağol Canım Yeterli miktarda olduğunu söylediler. Daha tam detayları konuşmadık. İki hafta sonra randevumuz var tüp bebek merkezinde. Almanyada yaşıyoruz ameliyatımızı burda olduk.Canim cok sevindim kac tane bulundu doktorunuz kimdi
Tup bebegi almanyadami yaptircaksiniz teseyi hangi doktor yapti canimSağol Canım Yeterli miktarda olduğunu söylediler. Daha tam detayları konuşmadık. İki hafta sonra randevumuz var tüp bebek merkezinde. Almanyada yaşıyoruz ameliyatımızı burda olduk.
Ameliyatı ve tüp bebeği almanyada yaptırıyoruz canım.Tup bebegi almanyadami yaptircaksiniz teseyi hangi doktor yapti canim
Gözün aydın canm sorun neydi sizinKızlar allahıma şükürler olsun ameliyat çok başarılı geçti. Spermler bulundu iki hafta sonra allahın izniyle tedaviye başlıyormuşuz. Allah sizden razı olsun. Benimde her daim dualarımda olucaksınız
Sağol canım. Cftr gen mutasyonundan dolayı tıkanıklığa bağlı azospermi.Gözün aydın canm sorun neydi sizin
Çok iyi ozaman kaan hocaya sormak lazım o bu konuda ne diyor acebaBende şimdi internetten okudum round sperm kuyruksuz spermatid demekmiş tesede olgun sperm bulunamayan erkeklerde kullanılıyormuş aslında 2015 te gündeme gelmiş ama sanırım bu süreçte daha da geliştirilmiş 12 kadından alınan yumurtalarda round spermi döllemişlrr yüzde 60 ı döllenmiş bunun yüzde 12 sinde sağlıklı gebelik elde edilmiş. Bakalım hayırlısı Rabbim hepimize bir kapı açsın inşallah
İlk tese mi Dr nuz kimSağol canım. Cftr gen mutasyonundan dolayı tıkanıklığa bağlı azospermi.
İlk tese ameliyatımız. Almanyada yaşadığımız için burda olduk ameliyatı.İlk tese mi Dr nuz kim
gerizekalı doktorlar yuzunden çoğumuz hayattan soğuyoruz resmen hayatımızla oynuyorlar. tabi 7 sene once teknoloji bukadar ileri değildi o ayrıKızlar geçen cuma tese ameliyatımız olmuştu şükür sperm bulunmuştu. Bugün de tüp bebek merkezinde görüşmemiz vardı. Allaha şükür yeterli sayıda iyi kalitede sperm bulunmuş. Benim sizlere anlatmak istediğim çok şey var aslında. Ben 9 yıllık evliyim almanyada yaşıyorum. Biz bu hastalığı evliliğimizin ikinci yulında türkiyeye izine geldiğimizde öğrenmiştik ve dünyam başıma yıkılmıştı. Doktorun dediği sizin hiç çocuğunuz olmaz boşuna zaman harcamayın. Daha sonra almanyaya geldik ve burda tekrardan doktorlara gittik aynı sonuç yine hüsran. Ve eşim 6 yıl boyunca tedavi olmak istemedi. Biz 6 yıl hiçbirşey yapmadan ve araştırmadan bekledik. Geçen sene tekrardan tedavi olmayı kabul etti ve doktorlara başladık en büyük hüsranı o zaman yaşadık. Bize yüzde sıfır ihtimal var ve bu kadar küçük bir ihtimal için acı çekmeye değermi dediler. Ama ben yulmadan araştırdım türkiyeden doktorlarla görüştüm burda başka doktorlara gittim ve bol bol allahıma dua ettim. Şuan elimizde kocaman bir olumlu sonuç var ve sebebi küçücük bir dığuştan kanal tıkanıklığıymış. Size diyebileceğim umudunuzu asla kaybetmeyin. Biz bu yola sıfır ihtimalle çıktık. İnşallah bundan sonrası da güzel gider ve bende anne olurum. Hepiniz hergün duamdasınız. Allahım tez zamanda hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah. Bu durumu yaşamayan bizlerin ne büyük acılar çektiğini anlıyamaz. Hepiniz allaha emanet olun