Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eşim 3 yaşında. İnmemiş testis ameliyatı geçirdi.. eşim için hiç tedavi olmadık ilaç felan kulanmadı. Tek tük sperm çıkıyorduSizin adınıza cok sevindim sorun azospermi miydı nerde tedavi gördünüz dr kimdi
Ben varım canım evet çok zor bir durum 8 yıllık evliyiz 2 ay önce öğrendik daha yeni toparlaniyoruz yakin bir zamanda cocuk esirgemeye basvuru yapacagiz kismet artik kac yilda sira gelir bilmiyorumHerkese merhaba.Daha önce eşimin mikro tese sonucunda hiçbirşey bulunmadığını burada sizlerle paylaşmıştım.Patoloji sonucunda sertoli cell only sendromu çıktı ve doktor hemen hiç çocuğunuz var mı dedi?Eşim de yok dedi tabi.Bu konuda kök hücreyi bekleyin kök hücre uygulanana kadar hiçbirşey yapmayın dedi.Eşinde sertoli cell only sendromu olan var mı aranızda?Çok zor bir durum.Dünden beri ne yapacağımı bilmez haldeyim.Doktor hiçbirşey yapmadan bekleyin diyor bu da çok zor benim için.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
benimde eşim bu hafta mikro tese olucak allah sabır versin bende çok korkuyorum allah dayanamıycamız dert vermezmiş ama ne biliyim eşiniz testleri nasıldı normalmiydi herşey bizim sperm testi sonucumuz sıfırdı hiç sperm yoktu yani ondan sonra başladık tedaviye sizede böyle soruyorum ama ne bilyiim korkuyorum bendeBen varım canım evet çok zor bir durum 8 yıllık evliyiz 2 ay önce öğrendik daha yeni toparlaniyoruz yakin bir zamanda cocuk esirgemeye basvuru yapacagiz kismet artik kac yilda sira gelir bilmiyorum
canım tese oldumu esiniz nasıl oldu sperm bulundumu tam anlamadım galiba dun tese oldu bulunamadı yazmışınIlk tese de başarılı sperm bulundu fakat dün ku tese de bulunmadı sperm. Çok Üzgünüz yumurtalarim da toplanmiyacak galiba.
Evet ılk denemede bulunmuştu kızımız da olmuştu fakat şimdi bulunamadı. Kısmet değilmiş rabbim isteyen herkese sizlere versin. Şimdide orgalutran iğne verdi beş gün kullanacam 20 den fazla yumurtam olduğu ve toplanamadığı için maalesefcanım tese oldumu esiniz nasıl oldu sperm bulundumu tam anlamadım galiba dun tese oldu bulunamadı yazmışın
Evet ılk denemede bulunmuştu kızımız da olmuştu fakat şimdi bulunamadı. Kısmet değilmiş rabbim isteyen herkese sizlere versin. Şimdide orgalutran iğne verdi beş gün kullanacam 20 den fazla yumurtam olduğu ve toplanamadığı için maalesef
genetik testi iyi hormonlar iyi herşey normal damarlar tıkalı değil sadece sperm yok bugünde yıkama sonrası bir tane var dedi ama tam sperm olamamış dedi.inş tekrar bulunur canınızı sıkmayın. bakın ne güzel allah bağışlasın 1 kızınız da varmış. sizin azo sebebi neydi peki?
işallah bizimde iyi geçer ama bizi testesteron hormonu düşük 280 diğerleri normal ama bilmiyorum korkuyorum nerde tedavi olduyosunuz siz birde eşinizşn sonuçları nasıldı hormonHiç korkmayın. Benim eşimde tese ameliyatınoldu. Sperm testlerimiz hep sıfır çıkıyordu. Çok şükür sperm bulundu yarın tüp bebek tedavimiz başlıyor. İnşallah sizde hayırlı güzel haberler alırsınız
Biz almanyadayız. Benim eşimdede testesteron hormonu düşüktü. Diğer hormonları herşeyi normaldi. Ejakulat volümünün düşük olmasından dolayı tıkanıklıktan şüphelendi doktorumuz. Genetik testimiz de temiz gelmişti. Daha sonra doktorumuz detaylı genetik test istedi ve orda cftr gen mutasyonundan oluşan doğuştan tıkanıklık çıktı. Hiç endişe etmeyin bize bir çok doktor sizin hiç çocuğunuz olmaz dedi. Allahım çok büyük dualarımı kabul etti ve yarın tedavimiz başlıyor allahın izniyle.işallah bizimde iyi geçer ama bizi testesteron hormonu düşük 280 diğerleri normal ama bilmiyorum korkuyorum nerde tedavi olduyosunuz siz birde eşinizşn sonuçları nasıldı hormon
Canım 3 tanesi gününe göre iyi olması gerektiği gibi bir tanesi geriden geliyor 5 gün birçok hücreye bölünmüş olması gerekiyor sen hiç merak etme rabbim nasip ettiyse en kötü embriyo bile dr ların şans vermediği embriyo bile tutuyor herşey nasip kısmetSelam arkadaşlar. Benim yarın inşallah embriyo transferim olacak 5 gün. Dün 3.gün 4 tane embriyo kalmış 3ü 8 hüçreli biri 5 hüçreli. Sizce bu iyi mi anlamadım ben. Kaç hücre olması lazım tutmazsı için?
Canim tesekkur ediyorum cevabin için hakkımda hayırlısı.Canım 3 tanesi gününe göre iyi olması gerektiği gibi bir tanesi geriden geliyor 5 gün birçok hücreye bölünmüş olması gerekiyor sen hiç merak etme rabbim nasip ettiyse en kötü embriyo bile dr ların şans vermediği embriyo bile tutuyor herşey nasip kısmetrabbim emeklerinizi boşuna çıkarmasin inşallah aminnnn
![]()
Rica ederim canım benim aklına takılan ne varsa yaz cevabını biliyorsam yardımcı olurumCanim tesekkur ediyorum cevabin için hakkımda hayırlısı.
detaylı genetik test nasıl oluyor canım?Biz almanyadayız. Benim eşimdede testesteron hormonu düşüktü. Diğer hormonları herşeyi normaldi. Ejakulat volümünün düşük olmasından dolayı tıkanıklıktan şüphelendi doktorumuz. Genetik testimiz de temiz gelmişti. Daha sonra doktorumuz detaylı genetik test istedi ve orda cftr gen mutasyonundan oluşan doğuştan tıkanıklık çıktı. Hiç endişe etmeyin bize bir çok doktor sizin hiç çocuğunuz olmaz dedi. Allahım çok büyük dualarımı kabul etti ve yarın tedavimiz başlıyor allahın izniyle.