Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
46 xy kromozom testinden sonra daha detaylı genetiğe bakılıyor. Bizde 46 xy temiz geldi. Bunun bir üst genetik testi oluyormuş canım. İstersen doktoruna bir sorarsın. Mesala bizde o testte cftr gen mutasyonu çıktı.

Merhaba arkadaşlar azospermi de en iyi dr kim aceba şu an doktor arayışı içindeyiz kafamız cok karışık yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar,

Hiç spermi olmayıp mikro TESE ile soerm bulunan arkadaşlar ameliyat öncesi doktorunuzu yiyecek ve içecek olarak neler önerdi paylaşabilirmisiniz?Bize doktorumuz bol bol nohut yememizi söyledi

Merhaba arkadaşlar,

Hiç spermi olmayıp mikro TESE ile soerm bulunan arkadaşlar ameliyat öncesi doktorunuzu yiyecek ve içecek olarak neler önerdi paylaşabilirmisiniz?Bize doktorumuz bol bol nohut yememizi söyledi
Bize doktor hiçbirşey demedi canım. Ama nohut kürünü kullanıp faydasını gören tanıdıklarım var. B
Merhaba arkadaşlar azospermi de en iyi dr kim aceba şu an doktor arayışı içindeyiz kafamız cok karışık yardımcı olursanız sevinirim
merhaba bence bu konuda en iyi doktorlardan biri Emre Bakırcıoğlu.

MERHABA ARKADAŞLAR HEPİMİZ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUSURUZ BİZ SALI GÜNÜ TEST YAPTIRDIK 11 TANE İMMOTİL SPERM ÇIKTI BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN VARMI İYİ BİŞEY Mİ SEVİNSEK Mİ AĞLASAK MI BİLEMEDİK..

MERHABA ARKADAŞLAR HEPİMİZ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUSURUZ BİZ SALI GÜNÜ TEST YAPTIRDIK 11 TANE İMMOTİL SPERM ÇIKTI BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN VARMI İYİ BİŞEY Mİ SEVİNSEK Mİ AĞLASAK MI BİLEMEDİK..
Amin insallah Kim yapti tesenizi

Kızlar merhaba doktorumuza rosi tekniğini sordum doktor mikro tese nin daha verimli olduğunu söyledi rosi tekniğini önermedi

Bize doktor hiçbirşey demedi canım. Ama nohut kürünü kullanıp faydasını gören tanıdıklarım var. B

merhaba bence bu konuda en iyi doktorlardan biri Emre Bakırcıoğlu.
Teşekkür ederim biz maraşda olduğumuz için bide eşimin iş durumundan bize yakın olması da önemli bu konu da yakınlıkta önemli sonuçta sürekli gidip gelmemiz gerekiyor

Cnmmmm iyi bir şey tabikiii 11 ölü Sperm hücresi çıkmış yani ölüde olsa sonuçta Sperm var üretim var cnm dr ilaç vermedimi cnm bizim de ilk çıkış başladığı zaman 1 2 canlı 1 2 ölü vardı sonra biraz arttı tedaviye yetecek kadar Sperm üretimi oldu şimdi durum ne bilmiyorum son testin üstünden 10ay geçti

canım bnce bu güzel bişey daha önce tese oldunuz mu bulunan spermler donduruldumu

Cnmmmm iyi bir şey tabikiii 11 ölü Sperm hücresi çıkmış yani ölüde olsa sonuçta Sperm var üretim var cnm dr ilaç vermedimi cnm bizim de ilk çıkış başladığı zaman 1 2 canlı 1 2 ölü vardı sonra biraz arttı tedaviye yetecek kadar Sperm üretimi oldu şimdi durum ne bilmiyorum son testin üstünden 10ay geçti
canım siz daha önce tese oldunuz mu suan ne durumdasınız

46 xy kromozom testinden sonra daha detaylı genetiğe bakılıyor. Bizde 46 xy temiz geldi. Bunun bir üst genetik testi oluyormuş canım. İstersen doktoruna bir sorarsın. Mesala bizde o testte cftr gen mutasyonu çıktı.
canım bu gen mutasyonu nasıl bişey oluyo tese de mi belli oluyor

verdi canım onları kulanıyoruz şimdi bakalım 3 ay sonra nolcak

Merhaba öncelikle inşallah hepimiz mutlu sona ulasiriz bizde çok sperm testi yaptırdık azospermi var ama hiç bi testte ölü diye birşey yazmıyor sadece bi testte lökosit ender yuvarlak hücre görüldü yazıyor bu tahlil hastaneden hastaneye değişiyor mu yada hiç sperm olmayana farklı bir tahlil mi yapiliyor

Back
X