Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz
tese olmadık canım normalda bu ay olacaktık teste 11 immotil çıktı şimdi hap iğne tedavisine başladık bakalım 3 ay sonra nolcak
In adınıza çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve doğal yolla bile bebeğimiz olur kullandığınız ilaçların adı ne bide diğer sperm testinizde de sperm cikiyormuydu farklı bi sperm testi mi yaptılar

Merhaba öncelikle inşallah hepimiz mutlu sona ulasiriz bizde çok sperm testi yaptırdık azospermi var ama hiç bi testte ölü diye birşey yazmıyor sadece bi testte lökosit ender yuvarlak hücre görüldü yazıyor bu tahlil hastaneden hastaneye değişiyor mu yada hiç sperm olmayana farklı bir tahlil mi yapiliyo
Merhaba öncelikle inşallah hepimiz mutlu sona ulasiriz bizde çok sperm testi yaptırdık azospermi var ama hiç bi testte ölü diye birşey yazmıyor sadece bi testte lökosit ender yuvarlak hücre görüldü yazıyor bu tahlil hastaneden hastaneye değişiyor mu yada hiç sperm olmayana farklı bir tahlil mi yapiliyor
Selam cnm duana milyon kere aminnnnn rabbim hepimize nasip etsin inşallah cnm ölü sperm hücresi normal spermigrom testinde çıktı başka test yapılmadı

Son düzenleme:
Siz

In adınıza çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve doğal yolla bile bebeğimiz olur kullandığınız ilaçların adı ne bide diğer sperm testinizde de sperm cikiyormuydu farklı bi sperm testi mi yaptılar
amin inşşallah canım allahtan ümit kesilmez canım simdiye kadar 4 test yaptırdık 2 tanesinde hücre dahi çıkmadı 3.de ama o sırada keçi boynuzu özü arı polanı muz ve akado çok yedirdim 3. testte 1 tane immotil çıktı ge ne aynı şekilde devam ettik 5 ay sonra 4.testi yaptırdık 11 tane immotil çıktı canım simdi iğne kullanıyoruz ayrıyeten doktor macun falan verdi artıc solüşyonu falan onları kullanıyoruz canım

canım bu gen mutasyonu nasıl bişey oluyo tese de mi belli oluyor
Yok canım tese den önce genetik test yapılıyor. Orda çıkıyor. Bazı doktorlar sadece 46 xy kromozomuna bakıyormuş herşey normalse detaylı gen testi istemiyorlarmış. Bizde de 46 xy normal geldi fakat doktorumuz yinede teseden önce detaylı test yapalım önlem önlemdir dedi ve gerçekten cftr gen mutasyonu çıktı. Bu sonuca göre azosperminin sebebini bulabiliyorlar. Bizimki böyle ortaya çıktı. Bu mutasyona bağlı doğuştan tıkanıklık dediler. Ve bu durumlarda tese de kesin sperm bulunabiliyor dedi doktorumuz. Çok şükür sperm bulundu.

amin inşşallah canım allahtan ümit kesilmez canım simdiye kadar 4 test yaptırdık 2 tanesinde hücre dahi çıkmadı 3.de ama o sırada keçi boynuzu özü arı polanı muz ve akado çok yedirdim 3. testte 1 tane immotil çıktı ge ne aynı şekilde devam ettik 5 ay sonra 4.testi yaptırdık 11 tane immotil çıktı canım simdi iğne kullanıyoruz ayrıyeten doktor macun falan verdi artıc solüşyonu falan onları kullanıyoruz canım
Hayirlisi canım sizin için doğal şeylerle böyle hücre çıktı yani bizde arada kullanıyoz keçiboynuzu arı poleni ama düzenli yemiyor eşim pek inanmıyor zorla yediriyorum sizin azospermi neyden kaynaklanıyor eşinde varikosel var mı

canım celalettin hocayamı basladınız? mumkunse hormon değerlerinizi ve sperm testini atabilirmisin

Hayirlisi canım sizin için doğal şeylerle böyle hücre çıktı yani bizde arada kullanıyoz keçiboynuzu arı poleni ama düzenli yemiyor eşim pek inanmıyor zorla yediriyorum sizin azospermi neyden kaynaklanıyor eşinde varikosel var mı
SEBEBSİZ CANIM BİZİM ÖLE BİŞEY DEMEDİ DOKTORLAR SADECE GELİŞİMİ DURMUŞ DEDİLER SPERMADİT VARMIŞ ZATAN%23 KUYRUKLANMKIYOMUS

SEBEBSİZ CANIM BİZİM ÖLE BİŞEY DEMEDİ DOKTORLAR SADECE GELİŞİMİ DURMUŞ DEDİLER SPERMADİT VARMIŞ ZATAN%23 KUYRUKLANMKIYOMUS
Spermatid yani olgunlaşmamış sperm oluyor bu kullndiklarinizi ve dr verdiği ilaçları düzenli kullanırsanız demek sonuçlar güzel olur

HEPSİ NORMALDİ VARİKOSEL HAKKINDA BİŞEY DEMEDİ DOKTOR VAR YADA YOK DİYE AMA SAĞ TARAFTA Bİ KİST VAR DEDİ O ETKİLER Mİ BİLEMEM ONADA BİŞEY DEMEDİ SİZİN AZO SEBEBİNİZ NEDİR? Baby erva

HEPSİ NORMALDİ VARİKOSEL HAKKINDA BİŞEY DEMEDİ DOKTOR VAR YADA YOK DİYE AMA SAĞ TARAFTA Bİ KİST VAR DEDİ O ETKİLER Mİ BİLEMEM ONADA BİŞEY DEMEDİ SİZİN AZO SEBEBİNİZ NEDİR?
Bizde fsh biraz yüksekmiş t.testesteron düşük varikosel ameliyatı oldu 4 yıl önce şimdi yine tekrarladı genetik test temiz çıktı bizd sebebini bilmiyoruz bi de şah epididim kisti var ama dr bisey demedi sorunun neyden kaynaklarını bize diyen bi dr olmadi şu an dr arayisindayiz kime gittiysek tese dedi ama eşim ilaç tedavisi istiyor tese olmayı şu an düşünmuyoruz

Bizde fsh biraz yüksekmiş t.testesteron düşük varikosel ameliyatı oldu 4 yıl önce şimdi yine tekrarladı genetik test temiz çıktı bizd sebebini bilmiyoruz bi de şah epididim kisti var ama dr bisey demedi sorunun neyden kaynaklarını bize diyen bi dr olmadi şu an dr arayisindayiz kime gittiysek tese dedi ama eşim ilaç tedavisi istiyor tese olmayı şu an düşünmuyoruz
bizede hep tese dediler billiğim kadarıyla sadece celalettin peru teseye karşı canım inkanınız varsa bi onunla görüş bizde bursada gitmediğimiz doktor kalmadı hep tese dediler işte bu ay olcaktık normalde celalettin hocaya gittik kesinlikle tavsiye etmem dedi tese olmayanlarda normal çıkışı daha çabuk oluyor dedi

bizede hep tese dediler billiğim kadarıyla sadece celalettin peru teseye karşı canım inkanınız varsa bi onunla görüş bizde bursada gitmediğimiz doktor kalmadı hep tese dediler işte bu ay olcaktık normalde celalettin hocaya gittik kesinlikle tavsiye etmem dedi tese olmayanlarda normal çıkışı daha çabuk oluyor dedi
Biz k.marasta olduğumuz için orası bize baya uzak ama eğer sonuç alacaksak çekilen yol mübahtır peki siz şu an celalettin peru da mi tedavi görüyorsunuz nasıl bi dr sürekli gitmek gerekiyor mu

Biz k.marasta olduğumuz için orası bize baya uzak ama eğer sonuç alacaksak çekilen yol mübahtır peki siz şu an celalettin peru da mi tedavi görüyorsunuz nasıl bi dr sürekli gitmek gerekiyor mu
Doktor çok güler yüzlü samimi bi insan herseyi rahatlıkla konuşabilirsiniz 3 ayda bi çağırıyor şehir dışından gelenlere tererans gosteriyo aynı gün bütün işlemlerin bitiyor canım

Doktor çok güler yüzlü samimi bi insan herseyi rahatlıkla konuşabilirsiniz 3 ayda bi çağırıyor şehir dışından gelenlere tererans gosteriyo aynı gün bütün işlemlerin bitiyor canım
Burdan istanbul yaklaşık 18 saat sürüyor eğer dr sürekli çagirmazsa bizim için sorun olmaz bu zaman a kadar çok sert dr karsilastik inşallah bunda yüzümüz güler

Arkadaşlar eşimin östrojen 44 ve t.testesteron 2.02 fsh 9 sizce nasıl eşiniz de böyle sorun var mı azospermi bugün ahmet hakan haliloğlu msj göndermiştim tahlilleri emodex kullanın demiş aranızda kullanıp fayda gören var mı cevaplarinizi bekliyorum

tese olmadık canım normalda bu ay olacaktık teste 11 immotil çıktı şimdi hap iğne tedavisine başladık bakalım 3 ay sonra nolcak
canım inşallah teseye gerek kalmaz hatta tüp bebeğe bile gerek kalmadan bebeğin olur sende mutlu sona ulaşırsın inşallah

Back
X