Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde 10 aydır tedavideyiz c.peruda eşimde herşey normal ama sperm yoktu sebepsiz azosperm yani çok doktor gezdik hepsi tese dedi eşimde tedavi olmadan tese olmak istemedi zaten tedavi uygulayan tek doktor c.peru oda bence cerrah olsa mikro tese önerirdi sonuçta bizim durumumuz kazanç sağlamaya çok açık doktorlarda bunu biliyor ilk gittiğimizde %100 spermatosit çıktı 3 ay ovitrelle iğne kullandı eşim 1 ölü sperm %6 spermatid oldu ikinci 3 ay gene ovitrelle başka iğne yok bu sefer yine ölü çıktı 1 tane kısacası hiçbir değişim olmadı 3 gitmemizde menogon iğne ekledi ilaçlara inşallah bu sefer çıkar bikaç tane canlı zaten bu işi daha uzatmak istemiyoruz temmuza kadar çıkış olmazsa ameliyat olucaz artık çıkar çıkmaz Allah bilir artık beklemekten yorulduk ve bu ilaçların etkisi kadar yan etkiside var malesef

Teşekkür ederim arkadaşım siz şu an bu dr da mi tedavi görüyorsunuz
bizde 10 aydır tedavideyiz c.peruda eşimde herşey normal ama sperm yoktu sebepsiz azosperm yani çok doktor gezdik hepsi tese dedi eşimde tedavi olmadan tese olmak istemedi zaten tedavi uygulayan tek doktor c.peru oda bence cerrah olsa mikro tese önerirdi sonuçta bizim durumumuz kazanç sağlamaya çok açık doktorlarda bunu biliyor ilk gittiğimizde %100 spermatosit çıktı 3 ay ovitrelle iğne kullandı eşim 1 ölü sperm %6 spermatid oldu ikinci 3 ay gene ovitrelle başka iğne yok bu sefer yine ölü çıktı 1 tane kısacası hiçbir değişim olmadı 3 gitmemizde menogon iğne ekledi ilaçlara inşallah bu sefer çıkar bikaç tane canlı zaten bu işi daha uzatmak istemiyoruz temmuza kadar çıkış olmazsa ameliyat olucaz artık çıkar çıkmaz Allah bilir artık beklemekten yorulduk ve bu ilaçların etkisi kadar yan etkiside var malesef
şu an yani hiç sperm cikisi yok mu gördüğümüz tedavilerden sonra önceden ne durumdaydınız bir değişiklik bu vakte kadar olmadi mi bizde bir aya kadar gitmeyi düşünüyoruz bizde kesinlikle tese ye karşıyız dr beyin de karşı olduğu ve tedavilerin den fayda görenleri gördüğüm için bana umut oldu ama belki de sizin eşinizin vücudu cabuk üretmiyor spermi bence 10 ay sabretmişsiniz biraz daha devam edin derim ben inşallah güzel bir sonuç alırsınız

Andromed laboratuvarı
İncirli caddesi no:29 Bakırköy
Testler: Fsh,Lh,Prl,E2,T.Testosteron 300 lira, D.B.Spermiogram 200 lira,Inhibin B 200 lira, Muayene 200 lira. Pos cihazı yoktur dr celalettin peru2 asistanın bize gönderdiği mesaj arkadaşlar tahlil fiyatlari gitmek isteyenler için

Kök hucre analizi denilen şey ayrıntılı sperm testi. İstanbulda heryerde yok. Yuvarlak hucrelere, germ hucrelere lokasit hucre değerleri filan cıkıyor. 4-4.500 tutmaz 800 - 1500 arası tutar tahminen buna soylediğim test dahil.
canım yani bu test sperm tahlili ile mi bakılıyo peki sonuç neyi belirliyorki tesede bulunup bulunmayacagınımı belirliyor

Bugün ç.peru arı sütü propolis ısırgan tohumu tavsiye etti aranızda bunlardan kullanıp fayda gören var mı buna ek olarak da aktardan epimedium macun aldık fayda gören var mı arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar benim eşimde yaklaşık 4 ay önce nadir sperm bulundu bir cok kür denedim ve ilaç kullandı eşim cok şükür sayımız gittikçe artıyor suan 3 milyon oldu promen k kullandı eşim arı sütü keçiboynuzu pekmezi ve keci boynuzu kürü içti teramoksin ilaç kullandı caksir suyu içti sizde elinizden geleni yapın rabbim büyüktür .bol dua edin bol ceviz fındık kabak cekirdegi

Merhaba arkadaşlar benim eşimde yaklaşık 4 ay önce nadir sperm bulundu bir cok kür denedim ve ilaç kullandı eşim cok şükür sayımız gittikçe artıyor suan 3 milyon oldu promen k kullandı eşim arı sütü keçiboynuzu pekmezi ve keci boynuzu kürü içti teramoksin ilaç kullandı caksir suyu içti sizde elinizden geleni yapın rabbim büyüktür .bol dua edin bol ceviz fındık kabak cekirdegi
Merhabalar eşinizde daha önce sperm varmıydı yoksa sıfır sperm miydi sizde de.microtese ameliyatı oldu mu hiç ayrıca teramoksin ne ilacı oluyor ilk defa duydum

Canim yok denecek kadar azdı nadir sperm vardı yanı 1 yada bir kaç tane .hayir mikro tese olmadı ilacı yanlış yazmışım tamoksifen olacak bunu profesör yazmıştı ama en çok hangisi etkili oldu bilmiyorum benimde belki faydam dokunur diye yazayım dedim

Canim yok denecek kadar azdı nadir sperm vardı yanı 1 yada bir kaç tane .hayir mikro tese olmadı ilacı yanlış yazmışım tamoksifen olacak bunu profesör yazmıştı ama en çok hangisi etkili oldu bilmiyorum benimde belki faydam dokunur diye yazayım dedim
Canım Kaan hoca mı yaZdı benim eşimde tamoksifen kullanıyor. Benim eşimde hiç çıkmıyor ameliyat oldu orda da bulunmadı

Onlarda bi sorun yoktu canm ya rabbim insallah yardımcınız olsun hangi hastanede tedavi oldunuz acaba yada oluyor musunuz

Onlarda bi sorun yoktu canm ya rabbim insallah yardımcınız olsun hangi hastanede tedavi oldunuz acaba yada oluyor musunuz
Memorial şişlide eşim ameliyat oldu bende hazırlanmıştım sperm çıkmayınca yarım kaldı tedavi . Şuan Kaan hoca da tedavideyiz bakalım Rabbim hepimize hayırlı bir kapı açsın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Evet biz

Evet bizde bugün gidip aktardan almayı düşünüyoruz inşallah sizin gibi bizde faydasını görürüz gittiğin her dr da keşke diyorum sizin gibi bizde de kolay birşey çıksa tıkanıklık filan deseler ne kadar güzel olurdu herşey kolay olurdu diye siz yine ucuz yırtmış siniz sizde tahliller ne durumdaydı nasıl anlaşıldı bu durum
Merhaba canım bizde tahliller herşey normaşdi bizde genetik de sorun çıktı. 46 xy normal fakat cftr gen mutasyonu çıktı. Ve kötü yanı aynı mutasyonun hafif şekli bende de çıktı. Genetik bir rahatsızlık olduğu için bebeğe geçme riski var. Ve almanyada her merkezde genetik tarama testi yapılamıyor malesef ve çok pahalı bir test.Artık herşeyi allaha emanet ettim. Doktorlar çok risk taşımadığımı söylesede şuan tam olarak tedaviye odaklanamıyorum içimde hep bir korku var. Allahım inşallah tez zamanda hepimize yardım etsin.

günaydın arkadaşım Arı sütü polen be propolisi nasıl tüketti eşin balla mı.
Canım ben eşime her gün arı sütü ve poleni keçi boynuzu pekmezi özünün içine karıştırıp verdim. Birde bir tanıdığım nohut kürünü uyguladı faydasını gördü. İstersen onu da deniyebilirsin.

Merhaba kızlar benim eşim azospermi değil ama sperm sayısı 2 milyon çıktı keçiboynuzu pekmezi aldık soğuk presle basılmış olanı ama 2 ay kullanabildi baska hangi seçenekler var sperm sayısını artırabilmek için . Bir yıldır korunmuyoruz hala bebeğim olmadı :(

Canım ben eşime her gün arı sütü ve poleni keçi boynuzu pekmezi özünün içine karıştırıp verdim. Birde bir tanıdığım nohut kürünü uyguladı faydasını gördü. İstersen onu da deniyebilirsin.
Sağolasın canım teşekkür ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Şu mübarek günün hürmetine ol deyip olduran Allah'ım bizlerede nasip etsin inşallah..

Evet haklısınız bizde dün bitkisel başladık hayirlisi siz de en başta azospermi mi vardı sorun neyden kaynakliydi

Back
X