Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım bizde tahliller herşey normaşdi bizde genetik de sorun çıktı. 46 xy normal fakat cftr gen mutasyonu çıktı. Ve kötü yanı aynı mutasyonun hafif şekli bende de çıktı. Genetik bir rahatsızlık olduğu için bebeğe geçme riski var. Ve almanyada her merkezde genetik tarama testi yapılamıyor malesef ve çok pahalı bir test.Artık herşeyi allaha emanet ettim. Doktorlar çok risk taşımadığımı söylesede şuan tam olarak tedaviye odaklanamıyorum içimde hep bir korku var. Allahım inşallah tez zamanda hepimize yardım etsin.
Amin inşallah bu gün bol bol dua edin allah tan umut kesilmez ıyi düşünün ıyi olsun

Memorial şişlide eşim ameliyat oldu bende hazırlanmıştım sperm çıkmayınca yarım kaldı tedavi . Şuan Kaan hoca da tedavideyiz bakalım Rabbim hepimize hayırlı bir kapı açsın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
bizde geçen hafta memorıalde ameliyat oldu eşim çıkmadı sizinde aynı sebebsiz azo dedi doktor gittiğiniz doktor ümit veriyormu

bizde geçen hafta memorıalde ameliyat oldu eşim çıkmadı sizinde aynı sebebsiz azo dedi doktor gittiğiniz doktor ümit veriyormu
Canım bizim de sebebsiz. Murat başar yaptı sanırım sizin de ameliyatı. Peki size bir rapor verdiler mi ameliyat raporu yada patoloji raporları verdiler mi . Canım yani ilaç kullanıyoruz çıkar veya çıkmaz gibi bir yorum yapmadı doktor tedavi sürecinde takip ediceğiz dedi

Canım bizim de sebebsiz. Murat başar yaptı sanırım sizin de ameliyatı. Peki size bir rapor verdiler mi ameliyat raporu yada patoloji raporları verdiler mi . Canım yani ilaç kullanıyoruz çıkar veya çıkmaz gibi bir yorum yapmadı doktor tedavi sürecinde takip ediceğiz dedi
Merhaba kızlar benim eşimin doktoru da murad başar iki gün önce İnmemiş testis ameliyatı yaptı murad bey 6 ay ilaç tedavisi uygulayıp tese yapacağım dedi siz de ilaç tedavisi uyguladınız mı öyle mi tese oldunuz bize yüzde 50 elli şans verdi ama çok korkuyorum umarım sperm bulunur

Merhaba kızlar benim eşimin doktoru da murad başar iki gün önce İnmemiş testis ameliyatı yaptı murad bey 6 ay ilaç tedavisi uygulayıp tese yapacağım dedi siz de ilaç tedavisi uyguladınız mı öyle mi tese oldunuz bize yüzde 50 elli şans verdi ama çok korkuyorum umarım sperm bulunur
Canım bize de arimidex kullandırdı Murat hoca 9-10 ay . Microtese oldu eşim ama olgun sperm çıkmadı. Sadece nadir germ hücre bulundu. Bizede yüzde 50 şans denilmişti ama bu şekilde oldu bizim sebebsiz azosperm. Ama inmemiş testiste sperm bulunanları okudum. İnşallah sizde de çıkar

Canım bize de arimidex kullandırdı Murat hoca 9-10 ay . Microtese oldu eşim ama olgun sperm çıkmadı. Sadece nadir germ hücre bulundu. Bizede yüzde 50 şans denilmişti ama bu şekilde oldu bizim sebebsiz azosperm. Ama inmemiş testiste sperm bulunanları okudum. İnşallah sizde de çıkar
İnşallah arkadaşım inşallah bize de altı ay sonra tese yapacağım dedi ama inşallah sperm bulunur yüce rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Aynen öyle canım.. Eğer ki ben hamile kalırsam inşallah. Ne kadar soru sorduysam o kadar umut olmaya çalışırım.. bide bende öyle çok soru işaretleri varki daha.. tedavi için Türkiye’ye geleceğim burda hiç bişey bilmedikleri için. Hep internetten araştırıyorum.

Slm canim nerden geliyorsun

arkadaşlar merhaba kökhücre teknığı duydunuzmu medicalpark yapılıyormuş haberi ve bilgisi olan varmı

Baslamislar mi kök hücre tedavisine. Hadi insallah. Ben almanyada yasiyorum ve biseyden anladiklari yok. Esime sertoli cell only teshisi kondu. Patolojiden haric 10 parcasini dondurmuslar, o parcalari alip turkiyede arastirtmak istiyorum ayni zamanda celalettin peruya gidecem insallah.

:) ay çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benım dualarımızdasınız her zaman :)
Merhaba cnm
Eşinizde azospermde bütün tahlilleriniz genetik tahlilleriniz iyi olduğu halde sperm çıkışı olmadı dediniz dogrumu ?
Ayrıca sizde emre beyin hastasiydiniz
Yanlış hatırlamıyorsam.

Bizim hormon Değerlerimiz, genetiky delesyonu çıkmadı sadece karyotip kaldı o da cuma çıkacak inş. Ama okuduğum kadarıyla baya bir gerildim.herşey normal olduğu halde sperm cikişi olmayan arkadaşlarım olmus.
Çok üzüldüm hepimiz adına. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Sevinemiyorum çünki daha hiçbişey belli değil.
Emre bey hiç bişey demiyor.cuma günü karyotip cikicak. Şu an gün aşırı yarım klomen KULLANIYORUz.
Çok gerildim ya herşey iyi çıktığı halde bulunamaza bilinir mi

Sevinemiyorum çünki daha hiçbişey belli değil.
Emre bey hiç bişey demiyor.cuma günü karyotip cikicak. Şu an gün aşırı yarım klomen KULLANIYORUz.
Çok gerildim ya herşey iyi çıktığı halde bulunamaza bilinir mi
butn testler normal olmasına rağmen azo olan arkadaslar çok malesef sayfada. Bunlardan bitanis de biziz. hersey normal denilip tese olduk hucre bile cıkmadı. baska doktorra gittik lh, fsh den kucuk olması lazım sizde buyuk dedi ve izole fsh yetmezliği tanısı koydu artık nekadar doğruysa. tedavi goruyoruz bolbol dua ediyoruz, yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz. baska yapacak neyimiz var

butn testler normal olmasına rağmen azo olan arkadaslar çok malesef sayfada. Bunlardan bitanis de biziz. hersey normal denilip tese olduk hucre bile cıkmadı. baska doktorra gittik lh, fsh den kucuk olması lazım sizde buyuk dedi ve izole fsh yetmezliği tanısı koydu artık nekadar doğruysa. tedavi goruyoruz bolbol dua ediyoruz, yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz. baska yapacak neyimiz var

Y mikrodelesyon testi, karyotip testi
Ya aynen bizdede delesyonu çıkmadı. Bu yüzden çok umutlanmişim. En azından sper üretimi vardır diye düşündüm ama demek ki hala risk var .
Peki hormonlar nasıldı sizde.bizim şu şekilde

Albümin 5.10
LH. 3.89
Fsh.4.02
Shbg.38.10
Testeron.3.36
Y delasyon Temizm.

KaRyotip cuma çıkaçak. Testis boyurtlari normal. Çok güzel dedi hatta emre bey.

Sco sendromundan çok korkuyorum ama t delesyonu bunu öncede belirleyebiluyor diye biliyorum.azf a b c bölgelerinde silinme yok .
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X