Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba Aycan hanım
Söyledikleriniz moral oldu çok sağolun
Kaan hocada emodex ve klomenle tedavi gördük işe yaramadı
Tansel hoca choriomon 5000 hafatada 1 dedi
Celalettin hoca nebido,ovitrelle ve başka ilaçların olduğu bir tedavi verdi
Daha yeni geldik istanbuldan başlamadıl tedaviye kafamız karıştı
Ama sanırım celalettin hocanın tedavisini uygulayacaz
Celalettin hocanın boyamalı sperm testinde %100lökositten başka bişey çıkmadı ve bize tedaviniz 3yıl sürer dedi☹️
Dün inhibin b sonucumuz çıktı normal aralıkta ama 31 düşük tedavi 6ayda cevap verebilir dedi
Rabbim inşallah tez zamanda verir
Sizinde mi azfc ydi eşiniz? Siz nasıl bir süreç geçirdiniz acaba?
Sanırım siz evladına kavuşanlardansınız maşallah elhamdulillah
Merhaba bizde celalettin beye giymeyi düşünüyoruz nasıl bir dr aceba siz neden bu kadar dr arasından onun tedavisini seçtiniz şu an bir değişiklik var mı hormonlarınız nasıl

Amin inşallah. Detaylı genetik tarama testinde çıktı. Cftr gen değişimi doğuştan kanal eksikliği yada tıkanıklık yapıyormuş

Merhaba bizde celalettin beye giymeyi düşünüyoruz nasıl bir dr aceba siz neden bu kadar dr arasından onun tedavisini seçtiniz şu an bir değişiklik var mı hormonlarınız nasıl

emre hocada varikosel ameliyatı olduk o zaten tedavi vermedi
kaan hocanın tedavisi işe yaramadı tese dedi onu da bıraktık
tansel bey çok iyi ve çok güvenilir bir insan onun dediği choriomon 5000 iğne celalaettin hocanın verdiği ovitrelle ile aynı diye birde celalettin hocanın tedavisiyle çıkış olanları duyduk diye onunkini yapmaya karar verdik.
celalaettin hoca baya konuşuyo espirili ama bazen yanlış şeylerde söyleyebiliyo
mesela bizim biyopside spermatosit seviyesinde arrest vardı ama hoca spermiogram sonucuna bakıp sizde kök hücre bile yok tedavi 3 yıl dedi

o tavrını hiç beğenmedim keza inhibin b sonucunuz 5 veya 5in altında gelecek şuan micro tese olsan %100 sperm bulunmaz dedi

ee ne oldu inhibin b 31 geldi şimdi diyo 6 ayda sonuç alınabilir

en iyisini Allah bilir elbet sabredip elimizden geleni yapacaz
hormonlar fsh 20, lh 9, total testesteron 574

tansel bey çok iyi ve çok güvenilir bir insan onun dediği choriomon 5000 iğne celalaettin hocanın verdiği ovitrelle ile aynı diye birde celalettin hocanın tedavisiyle çıkış olanları duyduk diye onunkini yapmaya karar verdik.
mesela bizim biyopside spermatosit seviyesinde arrest vardı ama hoca spermiogram sonucuna bakıp sizde kök hücre bile yok tedavi 3 yıl dedi

o tavrını hiç beğenmedim keza inhibin b sonucunuz 5 veya 5in altında gelecek şuan micro tese olsan %100 sperm bulunmaz dedi

Geçmiş Olsun Bizde Celalettin Beyde Tedavideyiz Sizin azo sebebi neydi

Anladım ama dediğiniz gibi celalettin bey de tedavi görüp fayda gören çok hastası var öyle önyargılı olup yanlıs konuşmasi ıyi olmamış ama inşallah herşey yolunda gidiyor gibi görünüyor en kısa sürede bir fayda görmeniz dileğiyle bizde gitmeyi düşünüyoruz aralıkta eşimin işi nedeniyle şimdi gidemiyoruz benim kafamı karıştıran tek şey bu dr iç hastalıklar uzmanı olması androloji ile alakalı olmaması bi de randevu alınması gerekiyor mu ileri bir gün atıyor mu hasta yoğunluğu ne aceba

Geçmiş Olsun Bizde Celalettin Beyde Tedavideyiz Sizin azo sebebi neydi

bizim azfc arkadaşım. genetik yani. ilaçlar dün ulaştı elimize bugun başladı eşim inşallah rabbim şifasını verir. Ümidim sonsuz Allaha güvenim inancım sonsuz. Biliyorum ki bu bir imtihan ve yine biliyorum ki bu imtihanı geçiçez onun izni ve inayetiyle. siz ne zaman başladınız tedaviye rabbim hepimizin eşine şifa versin. sizin sebep nedir celalettin hocadaki ilk sperm testinizde ne çıkmıştı sonuç inhibin b niz nasıldı?

Anladım ama dediğiniz gibi celalettin bey de tedavi görüp fayda gören çok hastası var öyle önyargılı olup yanlıs konuşmasi ıyi olmamış ama inşallah herşey yolunda gidiyor gibi görünüyor en kısa sürede bir fayda görmeniz dileğiyle bizde gitmeyi düşünüyoruz aralıkta eşimin işi nedeniyle şimdi gidemiyoruz benim kafamı karıştıran tek şey bu dr iç hastalıklar uzmanı olması androloji ile alakalı olmaması bi de randevu alınması gerekiyor mu ileri bir gün atıyor mu hasta yoğunluğu ne aceba

bende aynı şüpheleri taşıyodum hala da bazı şüphelerim var ama tansel hocayla aynı iğneyi demesi aklıma yattı. tabi bu tedavide başka iğne ilaç macunlarda var. sitesinde bi numara var ordan randevu alabilirsiniz çok aşırı yoğun değil ama ayrıca esenlerde ki avicenna hastanesinden de randevu alın çünkü sabah istediği testleri yaptırdıktan sonra 4 gibi hastaneye gideceksiniz.

kızlar aranızda eşi ikinci tese olan varmı biz birinci olduk ama malesef sonuç negatif bende bi çare arıyorum işte sadece bir tane kötü başlı sperm bulunduğunu söyledi doktor ne yapıcamı bilmiyorum kabullenmek istemiyorum sanırım doktor 1 sene bekleyin tekrar ameliyat edilebilir dedi ama bizi avutmak içinmi söyledi bilmiyorum aranızda varmı ikinci teseyi olup sperm bulunan

bizim azfc arkadaşım. genetik yani. ilaçlar dün ulaştı elimize bugun başladı eşim inşallah rabbim şifasını verir. Ümidim sonsuz Allaha güvenim inancım sonsuz. Biliyorum ki bu bir imtihan ve yine biliyorum ki bu imtihanı geçiçez onun izni ve inayetiyle. siz ne zaman başladınız tedaviye rabbim hepimizin eşine şifa versin. sizin sebep nedir celalettin hocadaki ilk sperm testinizde ne çıkmıştı sonuç inhibin b niz nasıldı?

İnançlı olmana çok sevindim imtihan dünyası Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş bizim azo sebebimiz inmemiş testis 2,5 yıldır tedavideyiz hala sperm çıkmadı ocak ayında tese olmayı düşünüyoruz hayırlısı artık. Rabbim hepimize şifa versin.İnşallah

İnançlı olmana çok sevindim imtihan dünyası Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş bizim azo sebebimiz inmemiş testis 2,5 yıldır tedavideyiz hala sperm çıkmadı ocak ayında tese olmayı düşünüyoruz hayırlısı artık. Rabbim hepimize şifa versin.İnşallah[/QUOTE
Canım benim eşimde inmemiş testis sorunu biz ameliyat olduk testisler yerine indirildi şimdi iğne tedavisi oluyoruz ondan sonra tese olacağız siz hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi ilaçları kullandınız

İnançlı olmana çok sevindim imtihan dünyası Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş bizim azo sebebimiz inmemiş testis 2,5 yıldır tedavideyiz hala sperm çıkmadı ocak ayında tese olmayı düşünüyoruz hayırlısı artık. Rabbim hepimize şifa versin.İnşallah
Canım benim eşimde inmemiş testis sorunu biz ameliyat olduk testisler yerine indirildi şimdi iğne tedavisi oluyoruz ondan sonra tese olacağız siz hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi ilaçları kullandınız

bende aynı şüpheleri taşıyodum hala da bazı şüphelerim var ama tansel hocayla aynı iğneyi demesi aklıma yattı. tabi bu tedavide başka iğne ilaç macunlarda var. sitesinde bi numara var ordan randevu alabilirsiniz çok aşırı yoğun değil ama ayrıca esenlerde ki avicenna hastanesinden de randevu alın çünkü sabah istediği testleri yaptırdıktan sonra 4 gibi hastaneye gideceksiniz.
Anladım cnm biz aradık asistanı ile görüştük randevuya gerek yok gelmeden bir gün önce aramanız yeterli demiş sizin şüpheleriniz aynı bende de var ama şu an birazcık rahatım onda tedavi görüp çok fayda gören var ve kesinlikle tese ye karşı olduğu için şu an ortalıkta ondan da iyi dr goremiyorum

kızlar aranızda eşi ikinci tese olan varmı biz birinci olduk ama malesef sonuç negatif bende bi çare arıyorum işte sadece bir tane kötü başlı sperm bulunduğunu söyledi doktor ne yapıcamı bilmiyorum kabullenmek istemiyorum sanırım doktor 1 sene bekleyin tekrar ameliyat edilebilir dedi ama bizi avutmak içinmi söyledi bilmiyorum aranızda varmı ikinci teseyi olup sperm bulunan

Canım merhaba

Bizde tese olduk ve sonuç çıkmadı. Bizim gibi olan çok arkadaş var. Direk tese olduğumuza çok pişmanız ama. Tedavi olmadan tese denememek lazımmış. Şimdi tedavi için celalettin peruya gideceğiz.

Hemen 2.teseyi deneme. Mutlaka tedavi kovala

Celalettin peruya gidiyoruz merinal ve ovitrelle iğne kullanıyoruz ayrıca bazı bitkiseller ama 2,5 yıl oldu artık tese olacağız ocak ayındı

Canım merhaba

Bizde tese olduk ve sonuç çıkmadı. Bizim gibi olan çok arkadaş var. Direk tese olduğumuza çok pişmanız ama. Tedavi olmadan tese denememek lazımmış. Şimdi tedavi için celalettin peruya gideceğiz.

Hemen 2.teseyi deneme. Mutlaka tedavi kovala
zaten 1 sene kesin bekliycem sonra kaan aydos düşünüyoruz ama bu arada eşime biraz bakıcam ne biliyim bi ümit işte allah hepimize sabır versin ne diyelim derdi veren dermanıda verir

Celalettin peruya gidiyoruz merinal ve ovitrelle iğne kullanıyoruz ayrıca bazı bitkiseller ama 2,5 yıl oldu artık tese olacağız ocak ayındı
Anladım canım bizde memorial daki Mehmet murad başara gidiyoruz haftada bir iğne oluyoruz choriomol 5000 kullanıyoruz daha önce hiç tese olmadık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bizde tansel beye tedavi oluyoruz ayni igne pazartesi 4.ay test vericek esim bakalim tamammi devammi
Bize de 6 aylık bir tedaviden sonra tese yapacağım dedi 10 tane bu iğneden verdi 6. İğneden sonra kan tahlili istedi iğneler bitince nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum

Ben varım canım evet çok zor bir durum 8 yıllık evliyiz 2 ay önce öğrendik daha yeni toparlaniyoruz yakin bir zamanda cocuk esirgemeye basvuru yapacagiz kismet artik kac yilda sira gelir bilmiyorum
Sertoil only cell tanısı konulmuştu ilk tesede ama umudunuzu kaybetmeyin.2 tesede 9 sperm bulundu.tansel kaplan can yaptı.ve igne tedavisi uyguladı.micro tese yapmiyor bazı doktorlar tek bir alana yapıyorlarmış.tansel hoca yumurtaliklari türkiye haritası gibi düşünün bazı doktorlar bütün illere bakmak yerine sadece 2-3ile bakıp yok diyorlar dedi.ve gerçekten bizde de aynı oldu.insallah bulunur umudunuzu kaybetmeyin aynı yollardan geçmiş biri olarak diyorum.

Sertoil only cell tanısı konulmuştu ilk tesede ama umudunuzu kaybetmeyin.2 tesede 9 sperm bulundu.tansel kaplan can yaptı.ve igne tedavisi uyguladı.micro tese yapmiyor bazı doktorlar tek bir alanayapıyorlarmış.tansel hoca yumurtaliklari türkiye haritası gibi düşünün bazı doktorlar bütün illere bakmak yerine sadece 2-3ile bakıp yok diyorlar dedi.vegerçekten bizde de aynı oldu.insallah bulunur umudunuzu kaybetmeyin aynıyollardan geçmiş biri olarak diyorum.

Back
X