Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tese ameliyatı olupda sperm bulunamayıp tedaviye devam eden varmı bizde bulunamadı birde kaan aydos gitsek diye düşünüyorum bi çare arıyoruz işte yada kader deyip bıraksakmı bilmiyorum:KK43:

tese ameliyatı olupda sperm bulunamayıp tedaviye devam eden varmı bizde bulunamadı birde kaan aydos gitsek diye düşünüyorum bi çare arıyoruz işte yada kader deyip bıraksakmı bilmiyorum:KK43:
Biz şuan Kaan hocanın tedavisindeyiz eşiminde tse de sperm çıkmadı.kaan aydosa bi görünmenizi Tavsiye ederim gerçekten başarılı bi hoca

Biz şuan Kaan hocanın tedavisindeyiz eşiminde tse de sperm çıkmadı.kaan aydosa bi görünmenizi Tavsiye ederim gerçekten başarılı bi hoca
ben psikolojik açıdan tekrar doktor görüşmelerine hazırmıyım bilmiyorum içimden böyle ömür boyu her ay belki olur umudu taşıycam ama bu doktorda hayır olmaz derse naparım bilmiyorum

ben psikolojik açıdan tekrar doktor görüşmelerine hazırmıyım bilmiyorum içimden böyle ömür boyu her ay belki olur umudu taşıycam ama bu doktorda hayır olmaz derse naparım bilmiyorum
Böyle umutsuz olma sen böyle olursan eşinde çöker stres bile etkiliyor spermleri sizin sorun ne biyopsi sonucu.biz ilk olarak bir tüp bebek merkezinde tse oldu eşim orda bizede çıkar die çok Ümit verdiler ama olmadı hata tüp bebek merkezinde ki kadın dogum doktoru Kıbrıs’ta dönör önerdi biZe tıkıldık o öyle diyince 4 ay dinlendikten sonra Kaan aydos a gittik ve hiç umutsuz değildi halbuki azospermin en ciddi nedenlerinden sertoly only sendromu yani sperm üreten kök hücre Yok .en azından denemekte fayda var hocanın sitesinde hasta sonuçları var okumanı tavsiye ederim.siz genede çabalayın bir sperm bir yumurta yetiyor hamile kalmaya

Bizde tese olduk kaan hocada çıkmadı ana umudunu yitirme daha sonra cekakettin hocada tedavi olduk ve çıkış basladi bence bir tedavi olun derim

Biz de bulundu cnm şu an hamileyim eşim 3 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ne kadar erken olursa sperm bulma şansı o kadar çok oluyor .senin eşin kaç yaşında olmuş ameliyatı ?

Biz de bulundu cnm şu an hamileyim eşim 3 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ne kadar erken olursa sperm bulma şansı o kadar çok oluyor .senin eşin kaç yaşında olmuş ameliyatı ?
CANIM EŞİM 3 AY ÖNCE TESE AMELİYATI OLDU SEBEBİ YOK YANİ AZOSPERM İNMEMİŞ TESTİS DEĞİL GERÇİ DOKTOR BİZE 1 TANE BULUNDU AMA KÖTÜ BAŞLIYMIŞ O YÜZDEN TUTMAZ DEDİ BİZDE BİLMİYORUM KAAN HOCAYA GİTSEKMİ ÇÜNKÜ 2. TESE AMELYATINDA BULUNMA ŞANSI ÇOK DÜŞÜK BURDADA AÇIKCASI 2.SİNDE BULUNDU DİYEN HİÇ DUYMADIM O YÜZDEN NAPICAZ BİLMİYORUM NE MUTLU SANA NE KADAR ŞANSLISIN ALLAH BİZE NASİP ETMİYCEKMİŞ DEMEKKİ NAPALIM KADER

Bizde tese olduk kaan hocada çıkmadı ana umudunu yitirme daha sonra cekakettin hocada tedavi olduk ve çıkış basladi bence bir tedavi olun derim

Merhabalar
Mesajınız beni çok sevindirdi
Bizde 2,5 aydır celalettin hoca da tedavideyiz.
Siz tedavi sürecinizi ve azo sebebinizi paylaşabilir misiniz acaba?
Bizim azfc+Azfd
Biyopsi de spermatosit çıktı
Hiç tese olmadık

Azospermi olan çiftlerde round sperm injeksiyonu Dr. Gürgan ve Japonya’dan Prof. Dr. Atsushi Tanaka
teknigi deneyen varmı ?

Canım merhaba benim eşimde inmemiş testis hastası ve biz yeni farkettik yeni indirildi ameliyatla yerine testisler şimdi iğne tedavisi oluyoruz ve haziran gibi tese olacağız inşallah sperm bulunur bende senin gibi hamile kalabilirim bu arada çok çok sevindim bizlere umut oldun

Azo sebebi inmemiş testis olupta tese de sperm bulunan hamile olan var mı? biz 2016 da tese olduk malesef sperm bulunamadı 1 yıla yakın kaan hocada tedavi gördük ve hoca tedaviyi sonlardı, ne yapacağımızı kime gideceğimizi şaşırdık :KK43:
Canım benim eşim inmemiş testis hastası ve biz yeni farkettik eşim ameliyat oldu testisler yerine indirildi ve şuanda iğne tedavisi oluyoruz haziranda tese olacağız inşallah sperm bulunur siz tedavi olup mu tese oldunuz sakın umudunu kaybetme çünkü inmemiş testis hastası olup sperm bulunan çok insan var sadece sabır ...Aşlah yardımcımız olsun inşallah

feraheymen feraheymen cnm nasılsın nasıl gidiyor yazmıyorsun artık hiç umarım hersey yolundadır seni merak ediyorum naptıniz tedavi devam ediyor mu rabbim inşallah hayırlı kapılar açsın cnm

kızlar merhaba.
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Hormon testleri ve ultrasonu normal çıktı. Fiziksel muayenede de herhangi bir bulguya rastlanmadı. Sebebini bilmiyoruz. Muhtemelen kanallarında tıkanıklık var. Bu hafta testi yenileteceğiz. Ancak sonuç aynı çıkarsa tüp bebekten başka şansımız yok.
Tüp bebekte spermler ne şekilde toplanıyor? bir sürü yöntem okudum. Ve bu sperm toplama işlemini de tüp bebek merkezleri mi yapıyor bilginiz var mı

kızlar merhaba.
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Hormon testleri ve ultrasonu normal çıktı. Fiziksel muayenede de herhangi bir bulguya rastlanmadı. Sebebini bilmiyoruz. Muhtemelen kanallarında tıkanıklık var. Bu hafta testi yenileteceğiz. Ancak sonuç aynı çıkarsa tüp bebekten başka şansımız yok.
Tüp bebekte spermler ne şekilde toplanıyor? bir sürü yöntem okudum. Ve bu sperm toplama işlemini de tüp bebek merkezleri mi yapıyor bilginiz var mı
Sen içimizde şanslı olanlardansın canım. Şöyle söyleyim benim eşim azospemi ilk önce 6 7 ay tedavi gördü ve sonra micro tese oldu. Tüp bebek merkezinde aynı anda bende hazırlanmıştım. Ama malesef tese ameliyatı olumsuz olduğu için yarım kaldı işlemimiz. Eğer çıksaydı eşimden sonra beni alacaklardı yumurta toplamak için. Eşin tedavi gördü mü hiç.

Sen içimizde şanslı olanlardansın canım. Şöyle söyleyim benim eşim azospemi ilk önce 6 7 ay tedavi gördü ve sonra micro tese oldu. Tüp bebek merkezinde aynı anda bende hazırlanmıştım. Ama malesef tese ameliyatı olumsuz olduğu için yarım kaldı işlemimiz. Eğer çıksaydı eşimden sonra beni alacaklardı yumurta toplamak için. Eşin tedavi gördü mü hiç.
hayır hiç tedavi görmedi canım. 3 hafta önce yaptırdık sperm testini. 3 hafta ara verin testi yeniletin dediler. bu cuma başka bir laboratuvarda testi yenileteceğiz. sonuç aynı çıkarsa sonrasında tedavi mi gerekir yoksa tüp bebek mi bilemiyorum.

hayır hiç tedavi görmedi canım. 3 hafta önce yaptırdık sperm testini. 3 hafta ara verin testi yeniletin dediler. bu cuma başka bir laboratuvarda testi yenileteceğiz. sonuç aynı çıkarsa sonrasında tedavi mi gerekir yoksa tüp bebek mi bilemiyorum.
Tedavi olmadan tüp bebeğe başlamayın. Bizde hiç sperm olmamasına ragmen şuan kaan hoca da tedavi görüyoruz ve bize havuç ve nohut yememiz gerektiğini söyledi. Biz hafta da 3 4 gün nohut yiyoruz mesela.
Allah'ın dediği olur tabi ki de Rabbimin mucizeleri çok ama tedavi olmadan tüp bebek denerseniz eger olmazsa daha çok üzüntü yaşarsınız diye söylemek istedim. Hakkınız da hayırlısı inşallah canım

Back
X