mrb arkadaşlar
Hoşgeldin gelincika.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar
a.s.canım hoşgeldin aramıza inşallah sanada bizede ugur getirir gelişin..:ecrin_bebek:mrb arkadaşlar
sagol arkadaşım, napıyım canım ,bazen umutsuz oluyor insan ama pes etmek yok allahım büyük elbet bizde bigün anne olacagız:Saruboceq:Canım yaa moralini bozma iyi düşün arkadaşım iyi şeyler yaşayalım.Hayatın bize neler getireceğini henüz bilmiyoruz.Herşey olabilir önemli olan umudunu kaybetmemen.Sonuçta Allah bize bunun da sabrını verecektir.Yeterki inan arkadaşım sonuç ne olursa olsun umutsuz olma.
teşekkür ederim kızlar işallah bu formdan daha çok hamıle haberleri duyucaz kendsinize iii bakın..
Arkadaşlar nerdesiniz şurda doya doya sohbet etmeyi özledim valla.Kimsecikler yok bizim topikte neler oluyor böyle bizim bir listemiz vardı bi aralar güncellenmiyor mu artık?
Birde bişey soracam arkadaşlar içinizde eşinde geç indirilmiş testis problemi olan varmıydı?
atasbelgin canını sıkma
derdi veren rabbim inşallah sabrını devasını da verir.
yasahin aramıza hoşgeldin.Senin adına çok sevindim.İnşallah Allah tamamına erdirir.
neden kimse yok arkadaslar nasılsınız
Arkadaşlar nerdesiniz şurda doya doya sohbet etmeyi özledim valla.Kimsecikler yok bizim topikte neler oluyor böyle bizim bir listemiz vardı bi aralar güncellenmiyor mu artık?
Birde bişey soracam arkadaşlar içinizde eşinde geç indirilmiş testis problemi olan varmıydı?
banbancım benim eşim 8 yaşındayken 2 taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.
merhabalar güzel şeyler yazmak isterdim ama maalesef yazamıyorum.tüp bebek denememiz yarım kaldı.eşim 17 şubat ta microtese oldu sperm bulundu dendi 18 şubatta benim yumurtalarım toplandı 2 gün beklendi ama döllenme olmadı.bulunan spermler az ve kalitesizmiş buna bağlandı nedeni.kaan hoca 15-20 gün sonra ilaç takviyesine başlarız dedi spermlerin kalitesini arttırmak için.bebeklerimizi alamadan geldik ankaradan.hakkımızda hayırlısı olsun..
Arkadaşlar bişey soracağım biz enetik testi hiç yaptırmadık doktorumuz gerek yok dedi sizin sorununuz belli inmemiş testis den dolayı dedi ama kafama takıldı.Yaaa bişey çıkarsa acaba yaptırsak mı?