Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biz sperm testini yeniledik geçen ay sadece 4 adet sperm vardı 1 aydır emodeks kullanıyorduk sayı 8 milyona çıkmış. Ama hala ileri hareketli sperm yok. Hızlı ileri hareketliyi yakalayabilirsek tüp bebek deneyeceğiz hemen :) hareket için keçiboynuzu kürü mü önerirsiniz?

Kızlar eşimde iki taraflı varikosel çıktı eşim salı günü ameliyat olacak bakalım faydası olacak mı

kızlar biz sperm testini yeniledik geçen ay sadece 4 adet sperm vardı 1 aydır emodeks kullanıyorduk sayı 8 milyona çıkmış. Ama hala ileri hareketli sperm yok. Hızlı ileri hareketliyi yakalayabilirsek tüp bebek deneyeceğiz hemen :) hareket için keçiboynuzu kürü mü önerirsiniz?
Maca bitkisini bi arastir istersen canim masallah rabbim gonlune gore versin insallah guzel haberler alirsin

Slmlar bişe soracam arkadaşlar ben yine adet olacam ve adetim stresli sinirli geçiyor ve malum hamile olmadigim icin de daha bir Üzgün mutsuz streesli sinirli geçiyor.hayattan zevk almama oluyor..acaba siz sanci icin bu durumlar icjn neler yapiyorsunuz nasıl atlatiyorsunuz banada söylersenjz sevinirm

mrb arkadaşlar.benimde eşim azospermi hastası.Bir defa tese olduk ama başarısız oldu malasef.çok zor zamanlar geçiriyoruz.Şimdi Kaan hocanın hastasıyız.memorial iğneler kullanıyoruz.üç ay sonrasına cvp verecek.bu süreç ne kadar sürecek h,ç bir tahminim yok.FSH 15.61 Hormon 5.08 Testosteron 16.65 bu sonuçlar altı tane iğneden sonraki rapor sonucu.bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.tedavi sürecinde ki bilgilerinizi almak istiyorum.

Slmlar bişe soracam arkadaşlar ben yine adet olacam ve adetim stresli sinirli geçiyor ve malum hamile olmadigim icin de daha bir Üzgün mutsuz streesli sinirli geçiyor.hayattan zevk almama oluyor..acaba siz sanci icin bu durumlar icjn neler yapiyorsunuz nasıl atlatiyorsunuz banada söylersenjz sevinirm
Canım hayırlısı buymuş diyorum ben kendi adıma.Çevrende herkes hamileyken bunu kabullenmek çok zor.Bir umutla Allah belki bu ay nasip eder diyerek adet günümüzü bekliyoruz.Sonrası büyük hayal kırıklığı oluyor.İnsanlar seni anladıklarını söylüyorlar ama maalesef aynı duyguyu yaşayanlar yalnızca birbirini anlayabilir.Hayatta en çok istediğim şey anne olmak.Allah belki hiç nasip etmeyecek bunu kabullenmesi çok zor.Hakkımızda hayırlı olanı yaşayıp göreceğiz.Bu konuyu düşünmemeye çalış canım dipsiz kuyu gibi içinden çıkamıyorsun seni içine çektikçe daha kötü oluyorsun.Sevdiklerinle vakit geçirmeni, kitap okuyup, hobi edinmeni öneririm canım.

Arkadaşlarr bise sormak soylemek istiyorum nette hakan akgül Fitoterapi uzmanı diye bir uzman dr var.ben araştırdım baktim videolar izledim hep olumlu sonuçlar.ben aradim ulaştım bana dedidigi fsh cok yuksek bir erkeğin fsh yuksek olursa sperm üretmez.once onu dusurmek lazim dedi.eşimin durumunu da söyledim sertoli olduğunu..bu ilaclari kullansn sizde göreceksinz dedi.bir de tıpta hic caresi olmyan hastalarin en son umudu bu dedi.birsey kaybetmezsiniz dedi.bilmiyorum sizde bir bakarsaniz yorum yaparsiniz sevinirim.

Merhaba.benim eşime de 5 ay önce azospermi teshisi kondu.benim yaşım 26 esimin yaşı 30.Allah nasip ederse gelecek ay Bezmi alem Vakıf üniversitesi Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine baslayacagiz.bir yandan da şuan genetik testin sonucunu bekliyoruz tedaviye başlamadan.İnsaallah birer birer herkesin mutlu haberlerini aliriz buradan

Merhaba.benim eşime de 5 ay önce azospermi teshisi kondu.benim yaşım 26 esimin yaşı 30.Allah nasip ederse gelecek ay Bezmi alem Vakıf üniversitesi Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine baslayacagiz.bir yandan da şuan genetik testin sonucunu bekliyoruz tedaviye başlamadan.İnsaallah birer birer herkesin mutlu haberlerini aliriz buradan
canım azosperm diyosun tüp bebek diyosun. Yani sperm cıkışı varmı? var olan spermlerlemi tüp bebek yapılacak yoksa tese yapılıp ya çıkarsa hesabımı tüp bebek yapılacak

Merhaba bizimde spermiyogram sonucumuz 0 cıktı 2 ay once. Fsh 39 lh 15 lerde hormonları yüksek olanlar düşürebilenler var mı? Hormonlar düşünce sperm çıkışı olan var mi yazarsanız sevinirimm

Merhaba bizimde spermiyogram sonucumuz 0 cıktı 2 ay once. Fsh 39 lh 15 lerde hormonları yüksek olanlar düşürebilenler var mı? Hormonlar düşünce sperm çıkışı olan var mi yazarsanız sevinirimm
Canım bizim ilk zamanlar fsh 45 lh 20 falandı sonra doktorumuz iğne verdi ve iki buçuk aydır kullanıyoruz şuanda fsh 17 lh 6 ya düştü daha da kullanmaya devam haziran ayında tese olacağız tese olmadan sperm bulunur ya da bulunmaz diyemiyorlar maalesef

Merhaba kizlar bizimde fsh yuksekti azospeemi teshisi konuldu bu sorada dr a basladik tup bebek sansimizi denicez dedi tese yapicakti ben esime nohut suyu icirdim bu sirada hep teseden once bi kez daha sperm testi yapti 70 80 motil (hareketli) sperm bulundu simdi tedaviye basladik 2 gun oldu ignelere baslayali hayirliaiyla iyi sonuclar alirik insallah dua edin banada

Arkadaşlar Fitoterapi tedavisi sizce sonuc verirmi..deneyen varmı.birde dr ismi hakan Özkul mus.acaba duyan varmi.sizce sadece umut mu veriyorlar anlamadım..

Merhaba kizlar bizimde fsh yuksekti azospeemi teshisi konuldu bu sorada dr a basladik tup bebek sansimizi denicez dedi tese yapicakti ben esime nohut suyu icirdim bu sirada hep teseden once bi kez daha sperm testi yapti 70 80 motil (hareketli) sperm bulundu simdi tedaviye basladik 2 gun oldu ignelere baslayali hayirliaiyla iyi sonuclar alirik insallah dua edin banada
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım şeyi soracağım azospermi teşhisi konulduktan ve iğne olduktan sonra mı sperm testi yaptınız ve hareketli sperm bulundu orayı anlayamadım

Arkadaşlar Fitoterapi tedavisi sizce sonuc verirmi..deneyen varmı.birde dr ismi hakan Özkul mus.acaba duyan varmi.sizce sadece umut mu veriyorlar anlamadım..
Ben duydum canim hatta ordan birisi ile konustum hakan ozkulun yaninda olan biri uzman bilmem ne dedi ama adi aklima gelmedi benle cok ukala konustu adam biseyler yapiyomusunuz dedi bende evet macun kullaniyor incir yagi ve maca bitkisi kullaniyoruz dedim ee bizi niye aradiniz o zaman dedi bu kullandiklarinizi oyle kafaniza gore alamazsin boyuna kilosuna gore tedavi surekli degisir ve oyle ucuzda degil 3 milyar dedi verebilecekmisiniz falan dedi cok ukalaydi yaa bende istemiyorum diyip kapatmistim telefonu

Canım bizim ilk zamanlar fsh 45 lh 20 falandı sonra doktorumuz iğne verdi ve iki buçuk aydır kullanıyoruz şuanda fsh 17 lh 6 ya düştü daha da kullanmaya devam haziran ayında tese olacağız tese olmadan sperm bulunur ya da bulunmaz diyemiyorlar maalesef
Cnm hangi igneyi verdi eşine acaba isim yazarmisin arastirayim bir

Merhaba arkadaşlar eşim azo spermiproblemin hormonel olduğunu düşünüyoruzancak bize sadece femara diye bir ilaç verip 3 veya 6 ay onu kullandırp tese yapıyorlar ve 2 denememiz oldu ancak başarısız. İçerde olgunlaşmamış spermler alınıp tüp bebek yapılıyor yani. eşimdehormon bozukluğundan meydana geldiğini yeni anladık daha doğrusu dr bizimle daha yeni açık açık konuştu bana eşimin yumurtalıklarının küçük olduğunu ve düzrlmeyeceğini söyledi. Çoğu okuduğum yerdede boyut değil üretimi önemlidir diyor bu hormon tedavisini almak istiyoruz ama sadece kaan aydosun ve emre bakırcı oğlunun bu konudaiyi olduğunu duyduk fakat tedavi ücreti çok pahalı deniliyor giden var mı yardımcıolursanız çok sevinirim arkadaşlar gerçekten ben artık vazgeçmek üzereyimpsikolojim bozuldu lütfen:KK61:
Canim bi 5 bin gidrr galiba testler falan ama gidin bence durumunuz uygunsa. Basarisiz tup bebekten iyidir. Biz gitmedik. Uzak diye. Kimyasal oldu tup bebek sonucumuz. Sperm duzeltilmeden iyi sonuc alinmiyor tüp bebekte yapilsa.

Back
X