Canım meraba benim eşim öncesinde bir başarısız tese geçirdi canlı hücre çıkmadı ameliyatı yapan ürolog doktorun dedine göre testislerin durumu gayet iyiymiş .biyopsı sonucu sertoly only çıktı baya üzüldük merkezdeki doktor dönör falan diyince yıkıldık .ama şuanda okuduğum tüm yazılarda
tüp bebek merkezleri agız Birliği yapmış gibi tesede sperm çıkmasa bidaha şansınız yok diyor .bu da tam bilgimiz olmadıgı için hayal kırıklığı yaşatı bize daha sonra 3ay dinlendikten sonra araştırmalarım sonucu Kaan Aydosu bulduk önce mail yoluyla görüşme yaptık Bize sertoly only nin son olmadıgını ilaçla tedavi olabileceğini söyledi düşük bi ihtimal olsa bile denemeye değer daha sonra yanına gittik biz hiç tedavisiz tese olmuştuk hoca sordu bende tedavi olmadığımız ı söyledim .dogal yola olup olmuycsgını sordum bize tüp bebek dedi .menegon klomen verdi en başında ve her ay Kan testi istedi bizden 6aydır her ay düzenli kan testi yapıp gönderdik hoca mailde bizden de istemedi ama baştan demişti her ay hormonları kontrol etcez die tedavinin 1ayından sonra fsh 10 ken 20 olunca klomeni bıraktırırdı ve 6 aydır menegon 3aydırda promen k kullanıyor eşim tedavinin 3ncü ayında sperm fısh testi yaptırdık markırlar düşük ama olumlu geldiğini söyledi hoca tedaviye devam edersek olgunlaşma umudu veriyormuş haploid hücre çıkmadı sonrasında 3ay daha ilaçlara devam ettik ve pazartesi eşim tekrar sperm panel testi verdi sonucuna göre bir yol belirlizycez mikro tese tüp bebek yaZmış hoca bende heycanla bekliyorum inşallah herkesin dilegini Rabbim verir burdan üzüntülerimiz tedirginliklerimizin yerine mutlu Haberler verebiliriz