Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar inhibin b testi tese öncesi sprem ile ilgili Bilgi veriyorsa neden bu testi ilk önce yapmıyorlar ona göre tedavi yapmıyorlar. Test olumsuz çıkarsa ilaç tedavisi yapılır olumlu çıkarsa aylarca ilaç tedavi yerine mikro tese ameliyatı yapılmaz mı

Kızlar inhibin b testi tese öncesi sprem ile ilgili Bilgi veriyorsa neden bu testi ilk önce yapmıyorlar ona göre tedavi yapmıyorlar. Test olumsuz çıkarsa ilaç tedavisi yapılır olumlu çıkarsa aylarca ilaç tedavi yerine mikro tese ameliyatı yapılmaz mı
Bence yapilmasi gerekiyor canm ama ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum..Çünkü belli bi aralik var o aralikta sonuç cikmasi gerekiyor..poff karışık bu işler. .

Değerler önemlidir kesinlikle o değerlere göre hareket ederler o zaman istenilen değer de ise ilaç tedavisi ile aylarca uğraşmaktansa tese yapılabilir o zaman.. bende neye inanacağıma şaşırdım allahım rahmanım yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Arkadaşlar merhaba Kaan hocadan cevap geldi ve sperm bulma olasılığı çok çok düşükmüş mikro TESE yapalım çıkmazsa kök hücrelere bakar saglıklıysa tedaviye devam ederiz yaZmış yada bunları beklemeden evlat edinebilrsiniz yaZmış .bizde düşündük eşimle ve sperm donasyonu yaptırmaya karAr verdik .anladıgomız kadarıyla. Eşimde sperm hücresi Yok bazı şeyleri zorlama ya gerekte yok önümüzdeki aylarda Kıbrıs’a gidip donasyon yaptırcaz şuanda merkez araştırıyorum

Arkadaşlar merhaba Kaan hocadan cevap geldi ve sperm bulma olasılığı çok çok düşükmüş mikro TESE yapalım çıkmazsa kök hücrelere bakar saglıklıysa tedaviye devam ederiz yaZmış yada bunları beklemeden evlat edinebilrsiniz yaZmış .bizde düşündük eşimle ve sperm donasyonu yaptırmaya karAr verdik .anladıgomız kadarıyla. Eşimde sperm hücresi Yok bazı şeyleri zorlama ya gerekte yok önümüzdeki aylarda Kıbrıs’a gidip donasyon yaptırcaz şuanda merkez araştırıyorum
Çok zor olmuştur eminim bu kararı almak hem eşiniz için hemde sizin için sonuçta embiriyonun oluşması için gereken sper eşinizden olmayacak yaşınız gençse biraz daha ugraşsaydınız keşke celalettin peruya muayene oldunuz mu ?

Eşiniz donasyonu kabul mu etti! Bizede aynı öneride bulundu tesede çıkmadı ama ben eşime böyle bişeyi yapamazdım zaten dinende uygun değil

Değerler önemlidir kesinlikle o değerlere göre hareket ederler o zaman istenilen değer de ise ilaç tedavisi ile aylarca uğraşmaktansa tese yapılabilir o zaman.. bende neye inanacağıma şaşırdım allahım rahmanım yar ve yardımcımız olsun inşallah.
bizde yapıracagız bu ay o testten acaba olması gereken referans aralıgı nedir kaç ile kaç arasında olursa sperm bulunma ihtimali oluyor yaptıran bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim..

Yaşınızı bilmiyorum ama yaşlarınız küçük ise bekleyin derim tabi karar sizin ama tıp her gün yeni bir şeyler buluyor.

Eşiniz donasyonu kabul mu etti! Bizede aynı öneride bulundu tesede çıkmadı ama ben eşime böyle bişeyi yapamazdım zaten dinende uygun değil
Dinen uygun olup olmadığı ALLAhla bizim aramızda buda bizim kararımız kimseye eleştirmek yargılamak düşmez siz kabul etmeye bilirsiniz biz ediyoruz .

Çok zor olmuştur eminim bu kararı almak hem eşiniz için hemde sizin için sonuçta embiriyonun oluşması için gereken sper eşinizden olmayacak yaşınız gençse biraz daha ugraşsaydınız keşke celalettin peruya muayene oldunuz mu ?
Yaklaşık 2 senedir bu yolda ilerlemeye çalışıyoruz tüm çabalarımıza rağmen 1adım gelişme olmuyor .yıprandık artık

Tabikide çok zor oldu bu kararı almamız . Doktorumuz evlatlık edinmemizi önermiş bizde eşimle konuşup böyle bi karar aldık 7 ay iğne tedavisi gördü eşim hiç bir ilerleme olmadı aksine markırlar her defasın da düştü umarım hayırlısı olur

bizde yapıracagız bu ay o testten acaba olması gereken referans aralıgı nedir kaç ile kaç arasında olursa sperm bulunma ihtimali oluyor yaptıran bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim..
Referans aralığı yapılan labaratuvara göre değişir. .bizim yaptirdigimiz yerdeki aralık 25 -325 arasi bizim 69 mesela..bu değer iyimi ne kadar olmasi lazim bilmiyorum daha dr ile görüşmedik...ama bildiğim kadarıyla 25in altinda olursa vücut sperm üretmiyor..

Dinen uygun olup olmadığı ALLAhla bizim aramızda buda bizim kararımız kimseye eleştirmek yargılamak düşmez siz kabul etmeye bilirsiniz biz ediyoruz .
Zina oluyor din herkese ayrı haklar tanımıyor ne yazık ki o eşinin değil başkasının çocuğu olmuş olacak evlat almayı düşünseniz eşinizde daha az incinir kaldı ki tese bile olmamışsınız şansınızı denemeden böyle bir karar vermeniz şaşırttı sadece yargılamak bana düşmez.

Arkadaslar bizdede sperm uretimi olmuyordu Tese olduk yine olgun sperm çıkmadı Kaan hoca sonucumuzu patolojiye ve mikrogene gonderdi markirlarimiz olumlu gelmişti cok şükür bunun uzerine tedaviye devam ediyoruz yine sperm çıkışı olmuyor ve olmadigi takdirde de
yine Tese olacagiz Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin insallah

Zina oluyor din herkese ayrı haklar tanımıyor ne yazık ki o eşinin değil başkasının çocuğu olmuş olacak evlat almayı düşünseniz eşinizde daha az incinir kaldı ki tese bile olmamışsınız şansınızı denemeden böyle bir karar vermeniz şaşırttı sadece yargılamak bana düşmez.
(:

Arkadaslar bizdede sperm uretimi olmuyordu Tese olduk yine olgun sperm çıkmadı Kaan hoca sonucumuzu patolojiye ve mikrogene gonderdi markirlarimiz olumlu gelmişti cok şükür bunun uzerine tedaviye devam ediyoruz yine sperm çıkışı olmuyor ve olmadigi takdirde de
yine Tese olacagiz Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin insallah
Zina oluyorsa günahı bana sana nie bu kadar dert oldu güzelim . Ayrıca hiç tese olmadığını nerden biliyorsun yanımızdaydın galiba benim hayAtım beni ilgilendirir . Din herkese ayrı haklar tanımıyor doğru söylüyorsun (: benim din bilgim bana yeter sen kendinin kini kendine şakla zaman zaman lazım olur belki .yargılamak bana düşmez diyorsun yargılıyorsun sonrada dinden bahsediyorusun bencede yargılamak sana deil sadece kimseye düşmez . Sen çocuğun olmazsa evlatlık edinirsin ben bu yolu seçiyorum kimene

Zina oluyorsa günahı bana sana nie bu kadar dert oldu güzelim . Ayrıca hiç tese olmadığını nerden biliyorsun yanımızdaydın galiba benim hayAtım beni ilgilendirir . Din herkese ayrı haklar tanımıyor doğru söylüyorsun :-) benim din bilgim bana yeter sen kendinin kini kendine şakla zaman zaman lazım olur belki .yargılamak bana düşmez diyorsun yargılıyorsun sonrada dinden bahsediyorusun bencede yargılamak sana deil sadece kimseye düşmez . Sen çocuğun olmazsa evlatlık edinirsin ben bu yolu seçiyorum kimene
Ben fikrimi söyledim niye bu kadar saldırgan tavır sergiliyorsunuz ki anlamadım bu kadar dert etmeyin siz demiştiniz tese olmadık diye ona karşı dedim eşiniz için üzüldüm sadece çok zor bir durum günahı bir tarafa bırakıyorum eşime ben bunu yapamazdım onunla bebek için evlenmedim ama herkesin önceliği farklı tabi Rabbim gönlünüze göre versin.

Ben fikrimi söyledim niye bu kadar saldırgan tavır sergiliyorsunuz ki anlamadım bu kadar dert etmeyin siz demiştiniz tese olmadık diye ona karşı dedim eşiniz için üzüldüm sadece çok zor bir durum günahı bir tarafa bırakıyorum eşime ben bunu yapamazdım onunla bebek için evlenmedim ama herkesin önceliği farklı tabi Rabbim gönlünüze göre versin.
Hangi ayette okudun donasyon ile hamile kalmanın zina olduğunu. Ben sana bir örnek vereyim ama Nur suresi 15. Ayet: O durumda siz onu dillerinizle aktardiniz ve hakkında bilginiz olmayan şeyi agizlarinizla söylediniz Allah katında bu büyük bir suçtur.
Şu herşeyi ben bilirim tavrı da moda oldu. Sanki kadın zevk alarak biriyle birlikte olacak bunun adı zinadir. Ki bu durumda bile sizi ilgilendirmez.

Günahı da bir tarafa birakiyomus. Eşine yapamazmis. Sanki kadın eşini aldatıyor. Tövbe tövbe eşi kabul etmiş kadın kabul etmiş. Madem sen eşinle bebek için evlenmedin uğraşma o zaman. Şimdi tüp bebek de günah diyorlar sen de günaha giriyorsun o zaman. İşine gelince din alimi kesilen insanlardan bıktım artık. Hele ki sağlık konusunda. İnsanları rahat bırakın herkesin derdi kendine yetiyor zaten.

Back
X