Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kime gitdiniz durumunuz ne Rabbim herkeze hayirli cocuk nasib etsin
cok sagol canim cok guzel ayrintili yazmissin mikroteseden hormon alalizini verdik bekliyoruz cevab cikar cikmaz doktorlara mail atmayi dusunuyorum ama ne biliyim celalettin peru cok umud veriyor ama sonucda seylediyi gibi oluyomu diye cok dusunuyorum emre bakirciogluda cok profosenel evet laboratuar cok onemli bakude cok zayif malesef herkese Rabbim cocuk nasib etsin hayirlisi ileAmin canım benim inşallah..Rabbim ‘Ol’ dedikten sonra olmayacak şey yok..O yüzden ne durumda olursan ol umudunu kaybetmeBiz emre bakırcıoğluna gittik..Bizim herşeyimiz normaldi hormon-genetik vs..3 ay tedavi gördük ilaçla semen analizleri aynıydı malesef..En sonunda tese olduk malesef sonuç yine aynı bulunamadı.Patolojiye göre matürasyon aresti yani spermatid var ama sperme dönüşmüyor,takılıp kalıyor..Şimdi sana şöyle söyleyeyim Emre hoca çok iyidir kesinlikle ama net ve tıp adamı tam olarak..Bizim durumumuza gerçekten çok üzüldü,operasyondan sonra hatta ve hatta eşimin ailesinden daha çok desem yeridir..Sonuç olarak dedik ki biraz da daha farklı doktorlara gidelim..Bahçeci de Ege Can Şerefoğluna gittik..Ve adam gerçekten çok cana yakın,çok ilgili..Kesinlikle gitmeni bi tavsiye ederim..Şunu belirtmeliyim ki sen de biliyorsun doktorun iyi olduğu kadar laboratuvarında iyi olması gerek..Yani aklımda hep şu şüphe var asla Emre hocadan şüphem yok sonsuz güvenim var ama acaba tese olduğumuz yerin laboratuvarında mı bulamadılar?Bahçecinin laboratuvarından dolayı içimde bi pişmanlık yok desem yalan olur..O bize biraz bekleyin semen testi verin dedi 2-3 ay sonra..Sonrasında celalettin peruya bi gidelim dedik..Hoca bayaa aktif,anlatıyorda anlatıyor..Bizde izole fsh yetmezliği varmış,mikroadenom varmış..Ne bileyim!Ama sonuç alacaksak gideceğim tabii ki.Biraz kafamız karıştı konuşmasından ama bilemiyorum..O yüzden buradan Celalettin Peru ya gidip sonuç alıp,almayanları merak ediyorum..Ama sana tavsiyem Ege Can Şerefoğlu na bi mail falan atabilirsin..Yada aynı şekilde Emre Bakırcıoğluna..Biraz çok uzun oldu canım kusura bakma:)[/QUOTE
emre bakircioglu ile celalettin perunun sonuc itibari ile soyledikleri ayni diyilmi canimAmin canım benim inşallah..Rabbim ‘Ol’ dedikten sonra olmayacak şey yok..O yüzden ne durumda olursan ol umudunu kaybetmeBiz emre bakırcıoğluna gittik..Bizim herşeyimiz normaldi hormon-genetik vs..3 ay tedavi gördük ilaçla semen analizleri aynıydı malesef..En sonunda tese olduk malesef sonuç yine aynı bulunamadı.Patolojiye göre matürasyon aresti yani spermatid var ama sperme dönüşmüyor,takılıp kalıyor..Şimdi sana şöyle söyleyeyim Emre hoca çok iyidir kesinlikle ama net ve tıp adamı tam olarak..Bizim durumumuza gerçekten çok üzüldü,operasyondan sonra hatta ve hatta eşimin ailesinden daha çok desem yeridir..Sonuç olarak dedik ki biraz da daha farklı doktorlara gidelim..Bahçeci de Ege Can Şerefoğluna gittik..Ve adam gerçekten çok cana yakın,çok ilgili..Kesinlikle gitmeni bi tavsiye ederim..Şunu belirtmeliyim ki sen de biliyorsun doktorun iyi olduğu kadar laboratuvarında iyi olması gerek..Yani aklımda hep şu şüphe var asla Emre hocadan şüphem yok sonsuz güvenim var ama acaba tese olduğumuz yerin laboratuvarında mı bulamadılar?Bahçecinin laboratuvarından dolayı içimde bi pişmanlık yok desem yalan olur..O bize biraz bekleyin semen testi verin dedi 2-3 ay sonra..Sonrasında celalettin peruya bi gidelim dedik..Hoca bayaa aktif,anlatıyorda anlatıyor..Bizde izole fsh yetmezliği varmış,mikroadenom varmış..Ne bileyim!Ama sonuç alacaksak gideceğim tabii ki.Biraz kafamız karıştı konuşmasından ama bilemiyorum..O yüzden buradan Celalettin Peru ya gidip sonuç alıp,almayanları merak ediyorum..Ama sana tavsiyem Ege Can Şerefoğlu na bi mail falan atabilirsin..Yada aynı şekilde Emre Bakırcıoğluna..Biraz çok uzun oldu canım kusura bakma:)
emre bakircioglu ile celalettin perunun sonuc itibari ile soyledikleri ayni diyilmi canim
evet canim bende oyle dusunuyorum ama basga yerlerde okudum celalettin peruda iyi sonuc alanlar var o zaman bize emre bey yardimci olamaz cunki bizde de sans dusuk yani caresi yok dediler tesekkur ederim Rabbim herkese hayirli evlat nasib etsinEmre hoca şuan için bize bir şey vermedi..O isterseniz hormon tedavisi verip deneyelim ama benim bu şekilde olupta olumlu sonuç aldığım bir hastam yok dedi.Emre hoca net konuşuyor..Bunda olmadı ama belki semen analizinde yada tekrar bir tesede çıkabilir dedi..Ama biz büyük konuşmayayım ama tekrar tese istemiyoruz.Celalettin bey ise bilemiyorum gerçekten çok kafam karıştı sürekli başka örnek hastaları anlattı..Hipofizle alakalı problem var dedi mr istedi beyinden..1 senelik tedaviyle normal çıkış olur dedi..Tamam inşallah olur ama aklıma takılan şu..Asla küçümsemiyorum ama madem öyle koskoca merkezler,diğer doktorlar hatta ve hatta dünyada bunu başka bilen yok mu?Celalettin hocanın yaptığı tedaviyi bulan başkası yok mu yani?o yüzden buradan ona tedavi olanların cevabını bekliyorum..Eğer istanbula gelecekseniz Emre hocaya ve Bahçeci Fulya da Ege Can Şerefoğluna görünmeni isterim..Bir fikrini alın.Bahçecide ön görüşme ücretsiz olmasına rağmen sağolsun çok çok ilgilendi..
Rabbim size yardimci olsun insaAllah dediyi gibi de olur canimEmre hoca şuan için bize bir şey vermedi..O isterseniz hormon tedavisi verip deneyelim ama benim bu şekilde olupta olumlu sonuç aldığım bir hastam yok dedi.Emre hoca net konuşuyor..Bunda olmadı ama belki semen analizinde yada tekrar bir tesede çıkabilir dedi..Ama biz büyük konuşmayayım ama tekrar tese istemiyoruz.Celalettin bey ise bilemiyorum gerçekten çok kafam karıştı sürekli başka örnek hastaları anlattı..Hipofizle alakalı problem var dedi mr istedi beyinden..1 senelik tedaviyle normal çıkış olur dedi..Tamam inşallah olur ama aklıma takılan şu..Asla küçümsemiyorum ama madem öyle koskoca merkezler,diğer doktorlar hatta ve hatta dünyada bunu başka bilen yok mu?Celalettin hocanın yaptığı tedaviyi bulan başkası yok mu yani?o yüzden buradan ona tedavi olanların cevabını bekliyorum..Eğer istanbula gelecekseniz Emre hocaya ve Bahçeci Fulya da Ege Can Şerefoğluna görünmeni isterim..Bir fikrini alın.Bahçecide ön görüşme ücretsiz olmasına rağmen sağolsun çok çok ilgilendi..
Rabbim size yardimci olsun insaAllah dediyi gibi de olur canim
cok sagol bitanem amin Rabbim yardimci olsun hepimize rapòr cikar cikmaz mail atmayi dusunuyorumAmin hepimize İnşallah canım benim..Her kim size öyle dediyse sakın öyle olumsuzluğa kapılmayın,ümit kesmeyin canım lütfen..Rabbimin elbet bir bildiği,hikmeti var!Ben size Bahçeciyi öneririm bi görüşme için..Yinede ne olursa olsun Emre Bey de güvenilir.
Emre hoca şuan için bize bir şey vermedi..O isterseniz hormon tedavisi verip deneyelim ama benim bu şekilde olupta olumlu sonuç aldığım bir hastam yok dedi.Emre hoca net konuşuyor..Bunda olmadı ama belki semen analizinde yada tekrar bir tesede çıkabilir dedi..Ama biz büyük konuşmayayım ama tekrar tese istemiyoruz.Celalettin bey ise bilemiyorum gerçekten çok kafam karıştı sürekli başka örnek hastaları anlattı..Hipofizle alakalı problem var dedi mr istedi beyinden..1 senelik tedaviyle normal çıkış olur dedi..Tamam inşallah olur ama aklıma takılan şu..Asla küçümsemiyorum ama madem öyle koskoca merkezler,diğer doktorlar hatta ve hatta dünyada bunu başka bilen yok mu?Celalettin hocanın yaptığı tedaviyi bulan başkası yok mu yani?o yüzden buradan ona tedavi olanların cevabını bekliyorum..Eğer istanbula gelecekseniz Emre hocaya ve Bahçeci Fulya da Ege Can Şerefoğluna görünmeni isterim..Bir fikrini alın.Bahçecide ön görüşme ücretsiz olmasına rağmen sağolsun çok çok ilgilendi..
merhaba siz gitdiniz mi sonuc varmi bizde gitmek istiyoruz inshaAllah iyi haberleriniz vardirCelalettin hoca ya gidin pişman olmazsınız onun tedavisi başka çok inançlı o adam hissiyle hissediyo diğerleri sadece bilimsel yaklaşıyor celalettin hoca hem ruhuyla hem bilimsel uğraşıyo
Merhaba arkadaşlar , bizde celalettinn hoca da tedavideyiz bizde spermatid var ama gelişmiyor bizimde bahçeci de bir olumsuz tese miz var daha sonra kaan aydos da tedavi olduk ama ameliyat dedi biz istemedik. Benim de anlamadigim celalettin hocanın yaptırdığı spermiyogram testini prof Kaan hoca niye yaptırmadı bizde spermatid olduğunu celalettin hoca da farkettik. Çıktık bir yola hayırlısı inşallah.Amin canım benim inşallah..Rabbim ‘Ol’ dedikten sonra olmayacak şey yok..O yüzden ne durumda olursan ol umudunu kaybetmeBiz emre bakırcıoğluna gittik..Bizim herşeyimiz normaldi hormon-genetik vs..3 ay tedavi gördük ilaçla semen analizleri aynıydı malesef..En sonunda tese olduk malesef sonuç yine aynı bulunamadı.Patolojiye göre matürasyon aresti yani spermatid var ama sperme dönüşmüyor,takılıp kalıyor..Şimdi sana şöyle söyleyeyim Emre hoca çok iyidir kesinlikle ama net ve tıp adamı tam olarak..Bizim durumumuza gerçekten çok üzüldü,operasyondan sonra hatta ve hatta eşimin ailesinden daha çok desem yeridir..Sonuç olarak dedik ki biraz da daha farklı doktorlara gidelim..Bahçeci de Ege Can Şerefoğluna gittik..Ve adam gerçekten çok cana yakın,çok ilgili..Kesinlikle gitmeni bi tavsiye ederim..Şunu belirtmeliyim ki sen de biliyorsun doktorun iyi olduğu kadar laboratuvarında iyi olması gerek..Yani aklımda hep şu şüphe var asla Emre hocadan şüphem yok sonsuz güvenim var ama acaba tese olduğumuz yerin laboratuvarında mı bulamadılar?Bahçecinin laboratuvarından dolayı içimde bi pişmanlık yok desem yalan olur..O bize biraz bekleyin semen testi verin dedi 2-3 ay sonra..Sonrasında celalettin peruya bi gidelim dedik..Hoca bayaa aktif,anlatıyorda anlatıyor..Bizde izole fsh yetmezliği varmış,mikroadenom varmış..Ne bileyim!Ama sonuç alacaksak gideceğim tabii ki.Biraz kafamız karıştı konuşmasından ama bilemiyorum..O yüzden buradan Celalettin Peru ya gidip sonuç alıp,almayanları merak ediyorum..Ama sana tavsiyem Ege Can Şerefoğlu na bi mail falan atabilirsin..Yada aynı şekilde Emre Bakırcıoğluna..Biraz çok uzun oldu canım kusura bakma:)
Rabbim hayirli haberler vermeyi nasib etsin inshaAllahMerhaba arkadaşlar , bizde celalettinn hoca da tedavideyiz bizde spermatid var ama gelişmiyor bizimde bahçeci de bir olumsuz tese miz var daha sonra kaan aydos da tedavi olduk ama ameliyat dedi biz istemedik. Benim de anlamadigim celalettin hocanın yaptırdığı spermiyogram testini prof Kaan hoca niye yaptırmadı bizde spermatid olduğunu celalettin hoca da farkettik. Çıktık bir yola hayırlısı inşallah.
Merhaba arkadaşlar , bizde celalettinn hoca da tedavideyiz bizde spermatid var ama gelişmiyor bizimde bahçeci de bir olumsuz tese miz var daha sonra kaan aydos da tedavi olduk ama ameliyat dedi biz istemedik. Benim de anlamadigim celalettin hocanın yaptırdığı spermiyogram testini prof Kaan hoca niye yaptırmadı bizde spermatid olduğunu celalettin hoca da farkettik. Çıktık bir yola hayırlısı inşallah.
Celalettin hoca ya gidin pişman olmazsınız onun tedavisi başka çok inançlı o adam hissiyle hissediyo diğerleri sadece bilimsel yaklaşıyor celalettin hoca hem ruhuyla hem bilimsel uğraşıyo
Evet biz celalettin hocaya gidiyoruz henüz tam sonuç alamadık ama hoca elinden geleni yapıyor en son çare tese olmayı düşünüyoruzmerhaba siz gitdiniz mi sonuc varmi bizde gitmek istiyoruz inshaAllah iyi haberleriniz vardir
eşinizde konulan teşhis neydi ?Evet biz celalettin hocaya gidiyoruz henüz tam sonuç alamadık ama hoca elinden geleni yapıyor en son çare tese olmayı düşünüyoruz
İnmemiş testiseşinizde konulan teşhis neydi ?
Hormonlar yüksekmiydi ?İnmemiş testis
Evet yüksektiHormonlar yüksekmiydi ?