Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
acaba yüksek olması iyi mi bizim değer normal referans aralıgındaydı doktor inhibin b testi sonucunuz için ne söylemişti

Bize direkt inhibin b ile ilgili bir şey söylemedi düşük veya yüksek diye demek ki normal..İnternette baktığımda sizin referans aralıklarınız normal görünüyor.Hatta benim artık kafam karışıyor..Nette bakınca inhibin b çok önemli bir gösterge diyorlar ama bize emre bakırcıoğlu inhibin b yaptırmanıza çokta gerek yok demişti..biz yinede yaptırdık.Yani daha yüksek daha iyi diye bir şey var mı bilemiyorum sonuç olarak bizim tese de olumsuzdu malesef :(

arkadaslar izmir yada manisada onerebielceginiz doktor varmi azopsermi konusunda. ve cellattin peruya gidenler hangi balli kuru verdi hocasizlere yzabilirlermi.

Canım daha önce tese oldunuz mu?Biz olduk bizde spermatid buldular ama sperme dönüşmüyor..Celalettin hoca 1 seneye inşallah normal çıkış olur dedi ama bilemiyorum..
BİZİMDE AYNI SİZİN GİBİ BİZDE CELALETTİN BEYE GİDİYORUZ 6.AYIMI DOLDURUYOZ NİSANLADA

BİZE ÖLE BİŞEY DEMEDİ CANIM AMA BİZDE MERİONAL VE OVİTRALLE İĞNE KULANIRIZ ÖLÜ SPREM ÇIKMAYA BAŞLADI CANIM 11 TANE FALAN DI HERALDE 1 YILA ÇIKAR İNŞALLAH DEDİ

BİZE ÖLE BİŞEY DEMEDİ CANIM AMA BİZDE MERİONAL VE OVİTRALLE İĞNE KULANIRIZ ÖLÜ SPREM ÇIKMAYA BAŞLADI CANIM 11 TANE FALAN DI HERALDE 1 YILA ÇIKAR İNŞALLAH DEDİ

Ayy canım olsun çok sevindim..İnşallah çıkar 1 seneye kalmadan :) ❤️ Siz tese olmuş muydunuz?Birde kullandığınız hormon ilaçlarının yan etkisi var mı:) Çok teşekkür ediyorum cevapların için

biz hiç tese olmamıştık hocaya göre bu bir avantaj fakat artık eşimde bende sıkıldım iğne tedavisinden temmuza kadar oldu oldu olmadı tese olucaz menide çıkan tesedede çıkar heralde beklemekten yorulduk. bu arada bizim inhibin b 97 falandı sanırım hoca herkese aynı tedavi şeklini uyguluyor bence hipogodanizm hastalarına uygulanan tedavi şekli yani tesadüfen 10 kişinin 2-3 tanesinde işe yarıyor diye düşünüyorum yoksa her doktor bunu uygular yani sonuçta bitek c.peruya ait bir sistem değil şans işi yani dua etmekten başka çaremiz yok.

biz hiç tese olmamıştık hocaya göre bu bir avantaj fakat artık eşimde bende sıkıldım iğne tedavisinden temmuza kadar oldu oldu olmadı tese olucaz menide çıkan tesedede çıkar heralde beklemekten yorulduk. bu arada bizim inhibin b 97 falandı sanırım hoca herkese aynı tedavi şeklini uyguluyor bence hipogodanizm hastalarına uygulanan tedavi şekli yani tesadüfen 10 kişinin 2-3 tanesinde işe yarıyor diye düşünüyorum yoksa her doktor bunu uygular yani sonuçta bitek c.peruya ait bir sistem değil şans işi yani dua etmekten başka çaremiz yok.

Eşimede 15 yaşındayken bir şey yaşamışsın,korkmuşsun hipofiz vesaire bir şeyler dedi..Bizde çok anlayamadık!Dediğin gibi düşünüyorum bende canım yoksa koskoca dünyada başka bulan eden yok mu..?Hatta biz biraz sorup,üstüne gidince kızdı bize Neyse inşallah bizde o 2-3 kişiden biri oluruz..Senin yaş kaç canım,tese olursan nerede düşünüyorsun

Canım bir de inşallah hiç teseye gerek kalmaz eğer dediğin gibide illa tese çare olacaksa mutlaka bahçeci fulya da ege can şerefoğluna bi gidin isterim.Biz emre bakırcıoğlunda tese olduk florence te yaptı..Daha sonra patoloji sonucuyla ege can şerefoğluna gittik,görüşme için.Sağolsun çok ilgiliydi..Ve dedi ki çıkan spermatidleri laboratuvar ortamında neden geliştirmeye çalışmadılar dedi.Bizde siz böyle bir şey yapabiliyor musunuz diye sorunca kesin yapıyoruz dersem çok iddialı olur ama laboratuvarımız çok donanımlı gibisinden bir şeyler söyledi daha doğrusu geçmiş geçmişte kaldığı için bize çok pişman olacağımız şeyler söylemedi gibi geldi..Eşimde adamı çok sevdi,ısındı.Bize nasip olmadı teseden önce tanışmak ama size öneririm mutlaka!

Doktormu tavsiye etmişti size çaksırı ?
Hayir. Kullanan ve memnun kalan bir arkadasimiz yollamisti. Sanirim biz biraz fazla kullandik. Bunyeyle alakali bir durum olabilir. Kullanirken vucudu tepki veriyordu aslinda öksürük falan gibi. Size tavsiyem vucudunu herhangi bir sekilde rahatsiz eden bir durum varsa dikkatli kullanmaniz. Caksir kotu demiyorum. Kullanip faydasini goren bir suru kisi var. Ama kullandiktan sonra dr caksirin boyle etkisinin olabildigi literaturde var demisti. Tansel kaplancandi soyleyen dr.

Ayy canım olsun çok sevindim..İnşallah çıkar 1 seneye kalmadan :) ❤️ Siz tese olmuş muydunuz?Birde kullandığınız hormon ilaçlarının yan etkisi var mı:) Çok teşekkür ediyorum cevapların için
AMİN İNŞALLAH CANIM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN BU YOLDA SAVASAN TESE OLDUK CANIM SPERM ÇIKMADI SPERMATİD ÇIKTI. ŞUANA KADAR HERHANGİ BİR YAN ETKİ GÖRMEDİK CANIM İLAÇLARDAN

• Beğen
Reactions: Lei
Biz geçen hafta ilk kez gittik sperm testinde %100 lökosit çıktı sizin testlerde hiç böyle birşey çıktımı beyaz kan hücreleri fazla dedi bu spermleri öldürür lökositle birlikte demiş

AMİN İNŞALLAH CANIM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN BU YOLDA SAVASAN TESE OLDUK CANIM SPERM ÇIKMADI SPERMATİD ÇIKTI. ŞUANA KADAR HERHANGİ BİR YAN ETKİ GÖRMEDİK CANIM İLAÇLARDAN

Çok sağol canım benim..Bizde başlayacağız herhalde hoca bazı tetkikler istedi.Sizde çıkan ölü spermler laboratuvar ortamında geliştirme gibi bir olanak yok mu acaba?

Çok sağol canım benim..Bizde başlayacağız herhalde hoca bazı tetkikler istedi.Sizde çıkan ölü spermler laboratuvar ortamında geliştirme gibi bir olanak yok mu acaba?
CANIM BİLDİĞİM KADARIYLA İMMOTİL SPERMLERE YAOILMIYO SENİN DEDİĞİN SPERMATİDLERE YAPILIYO BİZE YAPALIM YADA YAPMAYALIM DİYE BİŞEY DEMEDİ BİRAZ DAHA BEKLEYELİM DEDİ

Canım bizimde aynı durum..Ne kadar oldu Celalettin hocada tedaviye başlayalı?
3. haftamıza giricez canım. Çok merak ediyorum Acaba yerimizde mi sayıyoruz ilerleme gerileme var mı çok merak ediyorum. Spermatid var. Peki bunları laboratuarlar da geliştirebilirler mi yada gelişip sperme dönüşür mü acaba. bununla ilgili bilgin yada bilgisi olan arkadaş var mı acaba.

3. haftamıza giricez canım. Çok merak ediyorum Acaba yerimizde mi sayıyoruz ilerleme gerileme var mı çok merak ediyorum. Spermatid var. Peki bunları laboratuarlar da geliştirebilirler mi yada gelişip sperme dönüşür mü acaba. bununla ilgili bilgin yada bilgisi olan arkadaş var mı acaba.
bizde 5. ayımızı doldurduk spermatid vardı zaten bizde test verdiğimiz 2.ye elongo spermlerde ilerleme varmış birde immotil yani ölü sperm çıkışı oldu 1 yıla kadar normal sperm çıkışı llahın izniyle sağlanır dedi ama labarutuvarda gelişme konusunda bişey demedi üzerinde çalışıyorlarmış. hamile kalan olmuş ama düşükle sonçlanmış ama bu bile cok güzel gelişme canım hangi iğleneri verdi size ?

bizde 5. ayımızı doldurduk spermatid vardı zaten bizde test verdiğimiz 2.ye elongo spermlerde ilerleme varmış birde immotil yani ölü sperm çıkışı oldu 1 yıla kadar normal sperm çıkışı llahın izniyle sağlanır dedi ama labarutuvarda gelişme konusunda bişey demedi üzerinde çalışıyorlarmış. hamile kalan olmuş ama düşükle sonçlanmış ama bu bile cok güzel gelişme canım hangi iğleneri verdi size ?

Aynen öyle kızlar..Yinede spermatid çıkması bile şuan öyle mutlu bir durum ki..Başkası bizim halimize ağlar ben ise seviniyorum :) Hayatta neleeer neleer varmış..Daha önce bir mesajımda yazmıştım Bahçecide patoloji raporumuzla gittiğimizde orada ki ürolog neden bu spermatidleri geliştirmediler gibi bir şey söyledi..Bizde siz yapabiliyor musunuz dediğimizde kesin yapıyoruz dersem çok iddialı olur falan dedi..O yüzden aklım hep orada kaldı..Emre Bakırcıoğlu tabii ki de iyidir tesede ama Bahçecinin kliniğinde aklım kaldı

Benim bildiğim şuanlık yok canım.Yani bu Rosi dedikleri teknik var ama onunlada Japonya da ki yapan adam dışında tutturan yok.Açıkçası konuştuğum önde gelen ürologlarda pek bu işin olacağına şans vermiyorlar gibi..Bilemiyorum tabii ki..

Bize ovitrelle verdi canım hafta da 2 defa vuruluyor eşim.

Aynen öyle kızlar..Yinede spermatid çıkması bile şuan öyle mutlu bir durum ki..Başkası bizim halimize ağlar ben ise seviniyorum :) Hayatta neleeer neleer varmış..Daha önce bir mesajımda yazmıştım Bahçecide patoloji raporumuzla gittiğimizde orada ki ürolog neden bu spermatidleri geliştirmediler gibi bir şey söyledi..Bizde siz yapabiliyor musunuz dediğimizde kesin yapıyoruz dersem çok iddialı olur falan dedi..O yüzden aklım hep orada kaldı..Emre Bakırcıoğlu tabii ki de iyidir tesede ama Bahçecinin kliniğinde aklım kaldı
Bizde tansel beyde bir defa tese olduk sonuç sıfır. Kaan aydosa başladık 7 8 ay tedavi gördük o da ameliyat dedi bizde istemedik. Bakalım şimdi de celalettin hoca dayız hakkımız da hayırlısı birbirimize haber edelim olur mu

Back
X