Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hımm anladım canım. Bizden normal sperm testi istedi doktor. Ayy inşallah bizde de sperm oluşumu olmuştur. Eşim hormonlar açısından, istekli olması açısından normale döndü ama sperm oluştu mu bilmiyorum ve ina
n diken üstündeyim.. Açıköğretim sınavları var, ondan sonra gidecek tahlile. İnşallah güzel haberler alırız. Alamazsak bilmiyorum nasıl toparlarım ben onu. Rabbim büyük.
İnşallah iyi sonuclar alırsınız canım ama laboratuvar önemli demisti doktor mutlaka iyi bir yerde yaptırın hemen çıkmaması demek hiç çıkmayacak anamına gelmez ayrıca tedavilere sonuç alınabiliyor seni okadar iyi anlıyorum ki ama rabbim yardım eder korkmayın sadece isteyin ben rabbimé sığındım o ol derse olur hepimiz için dua ediyorum başka çaremiz yok

Arkadaşlar merhaba sizden bilgi almak istiyorum benim eşim de azosperm kontroller yapıldı hormon eksikliğden kaynaklanıyor çocuğun olmaması simdi küçükken geçirdiği ateşten kaynaklı igne kullanıyor eşim bizim hücre sayısı hep 58 çıkıyor bunun yükselmesi gerekiyo bizim gibi olup hücreleri yükselen varmi acaba beni biraz bilgilenditmisiniz hep siz tse fse diyorsunuz bunlar ne oluyor bizim raporda sadece canlı hücre 58 sperm sayısı 0 cansız 0 canlı 0 cikiyor sizin dedinkleriniz ne oluyor bana yardımcı olun bilen varsa raporu çekip yollim doktorumuz hücre oluşturmamız gerek önce diyor ama hiç bu fse tese mikrodan bahsetmedi lütfen yardım edin bana bildiginiz bilgilerle
Merhaba biraz önce test sonucunuza baktim benim anladigim% 58 olmasi gereken ama sizde 0 gözüküyor..bence onu tam anlamiyla dr ile görüşün çünkü bizdeki test sonuçları da öyle..

Sordum bunalr canli hucre diyor ama yükselmesi gerekiyor yükselirse sperm de oluşur diyor doktor 60 70 gelmesi gerekiyor hormon eksikliği var bu düzelse

Canım merhaba, ne durumdasınız başvurdunuz mu. Bir şey öğrenmek istiyorum. Evlatlık edinmeyi eşin mi teklif etti yoksa sen mi eşine teklif ettin. Ben de eşimle konuşmak istiyorum bu konuyu ama cesaret edemiyorum. Evlatlık edinme sayfasını da takip ediyorum 4 5 yıl sıra bekleyenler var. Tabi yaşadığın şehire göre değişiyormuş. Senden de bilgi almak istedim.
Merhaba canım evet bugün başvuru yaptık tüm evrakları teslim ettik 1 yıl içinde eve gelip bakacaklarmış bizimle de görüşeceklermiş tekrardan. Sonrasında 4 yıl bekleniyormuş çok üzüldüm daha kısa sürede kavuşuruz diye umut etmiştim. Beklicez ama mecburen. Açıkçası evlat edinme konusu nasıl gelişti unuttum ama eşim ben mutlu olayım da herşeyi kabul edebilecek birisi gibi sanki ama sanırım ben teklif etmiştim galiba hatta o da sever mi diye endişeyle sordum birkaç kere olumlu konuşunca bu mahremiyet olayını da çözünce Allah’a şükür başvuru tamamlandı sıra bekliyoruz şimdi. Eşimin ailesi de bu olaya cok Sıcak bakıyor o da önemli bence hatta benim tereddütte olduğum konularda hep bana kızıp bu kadar didikleme seversin severiz diyorlardı hem benim ailem hem eşimin.

Merhaba canım evet bugün başvuru yaptık tüm evrakları teslim ettik 1 yıl içinde eve gelip bakacaklarmış bizimle de görüşeceklermiş tekrardan. Sonrasında 4 yıl bekleniyormuş çok üzüldüm daha kısa sürede kavuşuruz diye umut etmiştim. Beklicez ama mecburen. Açıkçası evlat edinme konusu nasıl gelişti unuttum ama eşim ben mutlu olayım da herşeyi kabul edebilecek birisi gibi sanki ama sanırım ben teklif etmiştim galiba hatta o da sever mi diye endişeyle sordum birkaç kere olumlu konuşunca bu mahremiyet olayını da çözünce Allah’a şükür başvuru tamamlandı sıra bekliyoruz şimdi. Eşimin ailesi de bu olaya cok Sıcak bakıyor o da önemli bence hatta benim tereddütte olduğum konularda hep bana kızıp bu kadar didikleme seversin severiz diyorlardı hem benim ailem hem eşimin.
ailenizin destek olması nekadar güzel ben kendi anneme böyle bişey söylediğimde kriz geçiriyodu bana bunları sakın bir daha söyleme onlar sonra kendi ailelerini buluyolar sakın aklından bile geçirme dedi hatta eşimin hastalığını ilk duyduğunda boşanmam için söylemlerde bile bulundu mesela 2 aydır hiç görüşmüyoruz aramıyo beni üzülüyomuş görünce o yüzden görmek istemiyomuş eşimin bunlardan haberi yok tabi annene niye hiç gitmiyoruz dediğinde bahane üretiyorum sürekli

ailenizin destek olması nekadar güzel ben kendi anneme böyle bişey söylediğimde kriz geçiriyodu bana bunları sakın bir daha söyleme onlar sonra kendi ailelerini buluyolar sakın aklından bile geçirme dedi hatta eşimin hastalığını ilk duyduğunda boşanmam için söylemlerde bile bulundu mesela 2 aydır hiç görüşmüyoruz aramıyo beni üzülüyomuş görünce o yüzden görmek istemiyomuş eşimin bunlardan haberi yok tabi annene niye hiç gitmiyoruz dediğinde bahane üretiyorum sürekli

Ne kadar acı..Hayatta hiç bir şeyi kınamamak gerekiyor.Anneniz tabii ki saygım sonsuz ama acaba Allah korusun aynı durum sizde olsaydı,eşinizin ailesi aynısını sizin için deseydi,ne düşünürdü?

Ne kadar acı..Hayatta hiç bir şeyi kınamamak gerekiyor.Anneniz tabii ki saygım sonsuz ama acaba Allah korusun aynı durum sizde olsaydı,eşinizin ailesi aynısını sizin için deseydi,ne düşünürdü?
aynı şeyi bizde söyledik inanın getirsin ne olcak dedi bi insana konuşursunuz anlatırsınız anlamaz ya öyle bi durumdayım önüne gelen herkezede anlatıyo ağlıyomuş tamam bana üzülüyo ama o kadar fazlaki herşey ben şimdi kendimi geçtim tedavi olmsuz sonuçlanırsa gene nasıl anlatıcam onu düşünüyorum kendim üzülemiyorum artık başkalarını düşünmekten bu süreçte aile desteği o kadar öenmliki kafanız rahat olması şimdi beni arasa annem deseki kızım kaderde ne varsa o olur üzülme destek olması için neler vermezdim

Arkadaslar esim bu sabah mikrotese ameliyatı oldu ama sperm bulunamadı yıkanıp tekrar bakılacak dediler yıkadiktan sonra çıkan oldumu yani o şekilde cikiyormu

Arkadaslar esim bu sabah mikrotese ameliyatı oldu ama sperm bulunamadı yıkanıp tekrar bakılacak dediler yıkadiktan sonra çıkan oldumu yani o şekilde cikiyormu
hiç duymadım canım malesef sonradan çıktığını.
kime tese oldunuz? nekadar tedavi gördünüz?

Çok sevindim canım inan ki. Böyle hayırlı birşey yapıyorsunuz belki o bekleme zamanı içinde rabbim size kendi evladınızı nasip eder. Ailenden de eşinin ailesinden de allah razı olsun bu şekilde destek vermeleri çok güzel çok önemli. bende arada bir evlatlık edinenlerin sitesine giriyorum gözlerim dolu dolu okuyorum. insanlar kendi evlatlarından farksız seviyorlar sadece karnında taşımak değil yani. Bunu ordakilerin duygularını okuyunca daha iyi anlıyor insan...

gerçekten mi çok sevindim inan ki. Sizde %7 spermatid vardı dimi. Hatta çok yavaş ilerliyor demiştin. son testte kaç çıktı spermatid
son testte %12 cıktı canım . Birinci derecede de elonge var. hoca biraz tedavinin uzayabileceğinden filan bahsetti. cok ağır ilerlediği icin ama bunada bukur. insallah bunlar gelisir de çıkış olur

son testte %12 cıktı canım . Birinci derecede de elonge var. hoca biraz tedavinin uzayabileceğinden filan bahsetti. cok ağır ilerlediği icin ama bunada bukur. insallah bunlar gelisir de çıkış olur
çok sevindim canım inşallah daha güzel haberler gelirsin :D

Back
X