Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ailenizin destek olması nekadar güzel ben kendi anneme böyle bişey söylediğimde kriz geçiriyodu bana bunları sakın bir daha söyleme onlar sonra kendi ailelerini buluyolar sakın aklından bile geçirme dedi hatta eşimin hastalığını ilk duyduğunda boşanmam için söylemlerde bile bulundu mesela 2 aydır hiç görüşmüyoruz aramıyo beni üzülüyomuş görünce o yüzden görmek istemiyomuş eşimin bunlardan haberi yok tabi annene niye hiç gitmiyoruz dediğinde bahane üretiyorum sürekli
Benim annem de o konuda biraz didindi tabi ama o zaman süt olayını keşfedememiştik. Ben hiç oralı olmadım beni aldatırsa şiddet olursa aileme saygısızlık yaparsa ayrılırım demiştim o konu da kapandı anlıcagın. Herzaman sıcak bakmışlardı gerçi evlat edinmeye ben karşıydım İslami açıdan ama rabbim yardım etti işte

aynı şeyi bizde söyledik inanın getirsin ne olcak dedi bi insana konuşursunuz anlatırsınız anlamaz ya öyle bi durumdayım önüne gelen herkezede anlatıyo ağlıyomuş tamam bana üzülüyo ama o kadar fazlaki herşey ben şimdi kendimi geçtim tedavi olmsuz sonuçlanırsa gene nasıl anlatıcam onu düşünüyorum kendim üzülemiyorum artık başkalarını düşünmekten bu süreçte aile desteği o kadar öenmliki kafanız rahat olması şimdi beni arasa annem deseki kızım kaderde ne varsa o olur üzülme destek olması için neler vermezdim
Canım İnan çoğu zaman ben annemi teselli etmeye başladım ve hiç yanında üzüldüğümü belli etmedim ağlamadım çünkü zaten acılı bi annem babam var benden torun beklerken hiç olamıcak olması çok üzücü ama ben rol yaptım herzaman devam da ediyorum. Annem ayrıl babam da ayrılırsa saygı duyarım demiş anneme ve ben ona bile o kadar üzüldüm ki anlatamam günlerim zehir oldu. Emin olun kadında problem olsa bizler gibi yapıcı karşılanmaz o kadar diyorum size. Eşim ve ailesi çok anlayışlı ama yine de emin olamam

Çok sevindim canım inan ki. Böyle hayırlı birşey yapıyorsunuz belki o bekleme zamanı içinde rabbim size kendi evladınızı nasip eder. Ailenden de eşinin ailesinden de allah razı olsun bu şekilde destek vermeleri çok güzel çok önemli. bende arada bir evlatlık edinenlerin sitesine giriyorum gözlerim dolu dolu okuyorum. insanlar kendi evlatlarından farksız seviyorlar sadece karnında taşımak değil yani. Bunu ordakilerin duygularını okuyunca daha iyi anlıyor insan...
Allah razı olsun canım inşallah bekliyorum yine de belki bir mucize olur diye hep içimden geçiriyorum hep diyorum ki bizim olsun yine de sıramızla gelen bebeği alırım ne de güzel olur hayali bile ne kadar yüzünde tebessüme sebep oluyor. Bende bundan 2 yıl kadar önce okumuştum evlat edinenleri çok ağlamıştım okurken

Kızlar merhaba ; eşim azospermi idi Kaan hocada kasım ayından beri tedavi görüyoruz sperm çıkışı oldu ve dondurduk geçen hafta ben de tüp bebek iğnelerime başladım ve bu perşembe yumurta toplama işlemimiz var . Dua edin bana lütfen bi aksilik çıkmaz İnşallah . Allahım herkesin dileklerini yerine getirir İnşallah

Kızlar merhaba ; eşim azospermi idi Kaan hocada kasım ayından beri tedavi görüyoruz sperm çıkışı oldu ve dondurduk geçen hafta ben de tüp bebek iğnelerime başladım ve bu perşembe yumurta toplama işlemimiz var . Dua edin bana lütfen bi aksilik çıkmaz İnşallah . Allahım herkesin dileklerini yerine getirir İnşallah
Senin adına çok sevindim arkadaşım. Sperm çıkışı ne kadar süre sonra oldu? Benim eşim de bu ay içinde tahlil yaptırmaya gidecek. Bizim için de dua et inşallah, kimin kime duasının kabul olacağı bilinmez. ♥️

Merhaba ben 4 yildir evliyim gecen yil esim varikosal amelit oldu ama biz bir sonuc alamadi alan varmi yardimci olurmusunuz.:anne:

1 ay nohut suyu bunun yanında da zeytinyağında bekletilmiş incir sabah 2 akşam 2 adet yedi. neorfortil ve tamoxifen ilaç 3 ay nohut kürü bitince 1 ay her aksam taze sıkılmış havuç suyu içti sigara ve alkol hiç yok. sonuç başarılı oldu allaha şükür. İlk denemem negatif ama doktoruma da dedim ben buraya sıfır umutla geldim. Rabbim bu noktaya kadar getirdi, bundan sonrasında da benim için hazırladığı güzel bir bebek olmalı dedim :emir_bebek: Yarın doktora gideceğim tekrar 2. transferim için gün belirleyeceğiz. Umarım bu sefer olur da buraya başardık diye de yazmak nasip olur. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Merhaba öncelikle umarım herşey yolunda gitmiştir eşinizde tese sonucumu canlı hücre bulundu bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz

Merhaba öncelikle umarım herşey yolunda gitmiştir eşinizde tese sonucumu canlı hücre bulundu bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz
Hayır canım tese olmadı bizin kürleri ve ilaçlarla kendiliginden çıktı 2. Kez transferini oldum şimdi bekliyorum inşallah pozitifi görürüm bu kez canim

Merhaba hanımlar ben birşey danışmak istiyorum, eşimin ilk spermiogramında sperm bulunmuştu 5 tanede olsa canlı, ikincide hiç çıkmadı bu durumda olan varmı tetkikleri devam ediyor.

Buraya birilerine bir umut olur diye kendi hikayemi yazacağım sizlere hiçte uzak olmayan hikayem dilerim en umutsuz anınızda size ışık olur kızlar ben evlenip herkes gibi kolayca hamile kalırım düşüncesiyle eee biraz evliliğimin tadını çıkarayım diye erteledim ama ilaç kullanarak asla korunmadık sonra denemelerde başladık hayaller kurdum rüyalar gördüm bebekler cıvıldaştı 1. Deneme oldu kalamadım 2 3 4 5ti derken herşeyi düşünür oldumhep kendimde bi sorun aradım eşimde kendim de öğretmenim o öğlenci ben sabahçı olunca okuldan çıkıp eşime haber verdiğim gibi tek başıma tüm ihtimaller alıştırıp kendimi jinekologa gittim 1 ay boyunca doktor herşryi me baktı sonuç mu ? Sen git eşini bi baktır... Bu cümle dile kolay bana o kadar zordu ki elime nasıl derdim üzülürdü üzülürdüm erkek ya bayan hassastır ama erkekler için düşünülmeyecek kadar ağır bişeydi eşime bin bir türlü sıkıntıyla söyledim... ben giderim gözükürüm ya sorun bendeydi ayrılır mısın? Bunu duydum ya hiçbişey ondan değerli olmadı gözümde kendi mutluluğum hayallerimi attım kenara... Asla baskı yapmadım ve beni kırmadı gitti doktora sonuç istemediğimiz ama korktuğumuz o sonuçtur doktor bir çırpıda EŞİNİNİZ AZOSPERM. ..Önce anlamadık başka doktora gitti prof a en iyilerine anladık ve ÇÖKTÜK Yıkıldık... 1 ay o ağladı ben ağladım bazen sessizce bazen hıçkırarak ama asla isyan etmeden var bir hayır diyerek... SONRA KALKTIK AYAGA Bakın kalktık ayağa derken herşeyimizle kalbimizle mantığımızla HAYALLERİMİZLE .. El ele .. Tedaviler farklı farklıdır ben şu ilacı kullandık şöyle yaptık dersem herkese uymayabililar ve etik olmaz ama tüp bebekten başka çözüm yoktu... Eşim keçiboynuzu suyu içti bunu şiddetle önerebilirim... SONUÇ MU ilk 4 ayım düşük tehlikesiyle son 4 ayım idrar yolu enfeksiyonları ile geçti ve 8 aylıkken bebeğimi erken doğurdum... KIZLAR TEDAVİ VEREMEM AMA BEN MÜCADELE SURESİNİ ÇOK OKUDUM VE ÇOK DUA ETTİM HİÇBİR DOKTOR DAN DEĞİL ALLAH'TAN MEDET UMDUM NE OLUR UMUDUNUZU ASLA YİTİRMEYİN NE OLUR DUASIZ BİRŞEYLER OLUR DİYE BEKLEMEYİN. .

Buraya birilerine bir umut olur diye kendi hikayemi yazacağım sizlere hiçte uzak olmayan hikayem dilerim en umutsuz anınızda size ışık olur kızlar ben evlenip herkes gibi kolayca hamile kalırım düşüncesiyle eee biraz evliliğimin tadını çıkarayım diye erteledim ama ilaç kullanarak asla korunmadık sonra denemelerde başladık hayaller kurdum rüyalar gördüm bebekler cıvıldaştı 1. Deneme oldu kalamadım 2 3 4 5ti derken herşeyi düşünür oldumhep kendimde bi sorun aradım eşimde kendim de öğretmenim o öğlenci ben sabahçı olunca okuldan çıkıp eşime haber verdiğim gibi tek başıma tüm ihtimaller alıştırıp kendimi jinekologa gittim 1 ay boyunca doktor herşryi me baktı sonuç mu ? Sen git eşini bi baktır... Bu cümle dile kolay bana o kadar zordu ki elime nasıl derdim üzülürdü üzülürdüm erkek ya bayan hassastır ama erkekler için düşünülmeyecek kadar ağır bişeydi eşime bin bir türlü sıkıntıyla söyledim... ben giderim gözükürüm ya sorun bendeydi ayrılır mısın? Bunu duydum ya hiçbişey ondan değerli olmadı gözümde kendi mutluluğum hayallerimi attım kenara... Asla baskı yapmadım ve beni kırmadı gitti doktora sonuç istemediğimiz ama korktuğumuz o sonuçtur doktor bir çırpıda EŞİNİNİZ AZOSPERM. ..Önce anlamadık başka doktora gitti prof a en iyilerine anladık ve ÇÖKTÜK Yıkıldık... 1 ay o ağladı ben ağladım bazen sessizce bazen hıçkırarak ama asla isyan etmeden var bir hayır diyerek... SONRA KALKTIK AYAGA Bakın kalktık ayağa derken herşeyimizle kalbimizle mantığımızla HAYALLERİMİZLE .. El ele .. Tedaviler farklı farklıdır ben şu ilacı kullandık şöyle yaptık dersem herkese uymayabililar ve etik olmaz ama tüp bebekten başka çözüm yoktu... Eşim keçiboynuzu suyu içti bunu şiddetle önerebilirim... SONUÇ MU ilk 4 ayım düşük tehlikesiyle son 4 ayım idrar yolu enfeksiyonları ile geçti ve 8 aylıkken bebeğimi erken doğurdum... KIZLAR TEDAVİ VEREMEM AMA BEN MÜCADELE SURESİNİ ÇOK OKUDUM VE ÇOK DUA ETTİM HİÇBİR DOKTOR DAN DEĞİL ALLAH'TAN MEDET UMDUM NE OLUR UMUDUNUZU ASLA YİTİRMEYİN NE OLUR DUASIZ BİRŞEYLER OLUR DİYE BEKLEMEYİN. .
Ne güzel.. Rabbim bizim hikayelerimizin de güzel sonuçlanmasını nasip etsin inşallah. İyi ki inançlı insanlarız. İyi ki tevekkül kapısı var.. ♥️

Canım bende aynı seyeri yaşadım si.di w. Kez transfer du beklemedeyi rabbimé emanet ettim kendimide bebeğimi de rabbim onu bana bağışlar inşallah ve bende pozitifi görürüm aynen domtor falan bir yere kadar rabbim ol desin yeter ki gerisi boss

Canım bende aynı seyeri yaşadım si.di w. Kez transfer du beklemedeyi rabbimé emanet ettim kendimide bebeğimi de rabbim onu bana bağışlar inşallah ve bende pozitifi görürüm aynen domtor falan bir yere kadar rabbim ol desin yeter ki gerisi boss
Canım bende tüp bebekle kaldım ama Allah ol dedi dediğin gibi tüp bebek konusunda çok araştırdım ve transferden sonrasına öncesinde bir çok şeye dikkat ettim yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman sorabilirsiniz..

Canım bende tüp bebekle kaldım ama Allah ol dedi dediğin gibi tüp bebek konusunda çok araştırdım ve transferden sonrasına öncesinde bir çok şeye dikkat ettim yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman sorabilirsiniz..
Ben transferin 4. Günündeyim bende yavaş hareket ediyorum ağır kaldırmıyor falan dikkat ediyorum birde her gün havuç suyu içiyorum ananas çilek kivi yiyiuorum bunun dışında ekstra yaptığınız bir şey oldu mu

Maşallah çokkkk sevindim. Allah yardımcınız olsun. Rabbim inşallah ikizler nasip etsin. İnşallah çok güzel haberler verirsin bize. Allaha emanet. ..

Allah size bağışlasın yavrunuzu ben birşey sormak istiyorum, sperm çıkışı normal yollarlamı oldu yoksa tesa falanmı yapıldı birde gittiğiniz doktorları öğrenebilir miyim?

Back
X