Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım öyle düşünme inan yalnız değilsin bizim de öyle hatta aileyi bırak sülale de kimse de böyle birşey yok. kolay değil Sınavımız büyük ama Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Umudunu o ufacıkta olsa içinde ki ışığı söndürme. Biz güçlü olalım ki eşlerimiz de bizden destek alsınlar. Hayırlısı bile diyemiyorum yazmışsın sakın öyle düşünme canım. Senin annenden de sıkıntılı olduğunu biliyorum belki bu yüzden bu kadar karamsarsın ama dua et sadece dua..
evet kendi derdimi geçtim onu düşünüyorum dün uyuyup saabah 50 yaşında kalkmak için dua ettim çünkü sürekli kötü şeyler duymaktan usandım hiçbirşey hatırlamak istemiyorum dedim kime ne olmuş hayatım nasıl geçmiş hiçmi iyi birşey olmaz en ufak bi umut için

Arkadaşlar genetik test geldi bir bakar Miisnz . Hem duzensizik yok diyo hem genetik danışma tavsiye edilir diyo. Bu ne demek

Eklentiler

• SmartSelect_20180517-181218_Drive.webp
    SmartSelect_20180517-181218_Drive.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 267
Sağol canm. Meğer test sonucu 10 gün önce gelmiş ben burda kafayı yiyirm ne çıkacak diye. 10 gündür görmemiş. Herşeyi ağırdan alıyor herşeyi ben yapıyorum. Niye böyle yapiyo. Şimdiden yoruldum...
Sonuç iyi olsun da yeter ki siz koşturun, zorlu bir yolculuk maddi manevi yoruyor insanı.Güçlü olmaktan başka çaremiz yok.Genelde doktor vb her neyse araştıran sorup soruşturan benim eşler daha ilgisiz gibiler bu duruma siz de kızmayın eşinize.Allah hiçbirimizin emeklerimizi boşa çıkartmasın, hayırlı tedavi kapıları açsın.

İlerleme görmeniz çok güzel inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız mayıs ayında. Bizde fsh 15 civarında Lh ve testesteron normal denildi. Bakalım perşembe günü muayeneye gideceğiz, hakkımızda hayırlısı olsun.
Arkadaşım merhaba bizm durumlarımız çok benziyor. Ne yaptınız doktora gittiniz mi merak ettim

Ya bizler niye aynı yerlerde yaşamıyoruz niye normal hayatta karşılaşmıyoruz... Sıkıldım artık çocuklu arkadaşlardan hamile arkadaşlardan sürekli çocuk muhabbetlerinden whatsapp gruplarından... Ahdım olsun çocuğum olursa başkalarının yanında sürekli onu konuşmuycam internete resmini koymıycam sürekli partiler yapmıycam kendi içimde aile içinde yaşıycam her şeyi...

Ya bizler niye aynı yerlerde yaşamıyoruz niye normal hayatta karşılaşmıyoruz... Sıkıldım artık çocuklu arkadaşlardan hamile arkadaşlardan sürekli çocuk muhabbetlerinden whatsapp gruplarından... Ahdım olsun çocuğum olursa başkalarının yanında sürekli onu konuşmuycam internete resmini koymıycam sürekli partiler yapmıycam kendi içimde aile içinde yaşıycam her şeyi...
Evet etrafa bakınca sanki herkesin çocuğu var gibi görünüyor ama tüp bebek merkezleri buradaki forumlara bakınca tek olmadığını görüyor insan.Belki bizler de farkında olmadan başkalarını incitiyoruz başka konularda ben de bu durum başıma gelince düşünmeye başladım.İnsanoğluyuz yapıyoruz kırıyoruz, incitiyoruz.Sizi anlıyorum bnde bazen çok zorlanıyorum, bi şekilde çocuk konusu geçtiğinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Hamile,çocuklu ve bana sürekli soru soran arkadaşlarım akrablarımla aramıza haliyle soğukluk girdi.İnşallah hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz ve bu zor günler geçer.

Evet etrafa bakınca sanki herkesin çocuğu var gibi görünüyor ama tüp bebek merkezleri buradaki forumlara bakınca tek olmadığını görüyor insan.Belki bizler de farkında olmadan başkalarını incitiyoruz başka konularda ben de bu durum başıma gelince düşünmeye başladım.İnsanoğluyuz yapıyoruz kırıyoruz, incitiyoruz.Sizi anlıyorum bnde bazen çok zorlanıyorum, bi şekilde çocuk konusu geçtiğinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Hamile,çocuklu ve bana sürekli soru soran arkadaşlarım akrablarımla aramıza haliyle soğukluk girdi.İnşallah hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz ve bu zor günler geçer.
Saolun inşallah hepimiz kavuşuruz o güzelliklere. Evet yalnız değiliz. Bu da bir imtihan. Çocuğu olanların da farklı imtihanları var onu da görüyoruz.. Haklısınız biz de belki farklı konularda kırıyoruzdur birilerini. Eşi olmayan evlenmek isteyip evlenemeyen arkadaşlarımız da bize özeniyordur belki. İşte dikkat etmek lazım. İnsanların gözüne sokmadan yaşamak lazım bişeyleri..

Amin. Evet verdiğiniz örnekler çoğaltılabilir.Evet zorlu bir imtihan.Tanımadığım insanlar için de dua ediyorum maddi manevi kolaylık istiyorum herkes hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladına kavuşur inşallah diyorum.Yalnız değiliz Allah yardımcımız olsun.

Aynı şeyleri bende düşünüyodum taki geçen cumartesi novaarta gidene kadar ne kadar çok insan var bizim gibi nasipte varsa olur inşallah

Bizim ilk testimizde 5 tane hareketli sperm bulunmuştu buna embriyolog bakmış sanırım, ikinciyi koruda yaptırdık sayım kamerasıyla yapıldığı için hiç çıkmadı bu haftasonu novaarta gittik görüşmek için hoca acil olarak spermiogram yapalım bulunursa dondurulsun dedi lütfen dua edin hayırlısıyla bulunsun testisler olması gerekenden küçük olduğu için ilk etapda tese önermedi hoca

merhabalar, aranıza yeni katıldım.
Biz de azospermiden muzdaribiz. Dün tekrar sperm testi verdik tese denildi. Eşimin 5-6 yaşlarında geçirdiği inmemiş testis operasyonu var, biri alınmış. Görüştüğümüz uzman başka neden aramaya gerek yok neden ortada dedi ve hemen tese yapılması konusunda ısrar etti.
Benzer durumda olup mikro tese'den sonuç alan var mı? Sizlerin deneyimlediği, bize yol gösterebilecek her öneriye açığım. Sevgiler..
aynı sorun benim eşimdede olmuş testisleri normalden küçük ve varikoseller var doktor elinden geldiği kadar tüm testleri yaptı ve tüp bebeğe yönlendirdi spermiogram yaptırdığınız yer çok önemli tüp bebek merkezinde yaptırın mutlaka emriyologun bakması ve sayım kamerasıyla bakılması farkediyormuş bizim ikinci test koruda yapıldı ve 0 çıktı bizde tüp bebek için görüşmeye gittiğimizde doktor normal yollarla çıkabilir bi bakalım dedi bu hafta sonu tekrar tüp bebek merkezinde test yaptırcaz inşallah çıkar. Birde hoca zaten testisler zarar görmüş dedi teseden önceki tüm ihtimalleri değerlendiriyorlar doktorunuzu değiştirin bencede

merhaba hanımlar eşimde azopsremi hastası muayne oldugumz hastanede doktor eşimde ne ölü nede canlı sperm varms hic sprem olmadgnı soyledi udrasonla bakıldı kapalı kanal olmadı soylendi eşimde bende çok kotu durumdayz devlet hastanesi tüp bebekte dahi sansmzn olmadgnı soyluyr ne yapacgmı bilmyrm yaklask 6aydr biseyler olmasın icin ugrasyrm ankarada bi aktarda karsm yaptrdk yedirmedgmz icirmedigm sey yok ne iyi gelio dendiyse denedk 4 ay boyunca kullandı bi degisiklik yok 2 aydrda internetten çaksır otu kokunu ogrendm bal ve cevizle karstrdm sabahları yediriyrm yardmcı olun lutfen

merhaba hanımlar eşimde azopsremi hastası muayne oldugumz hastanede doktor eşimde ne ölü nede canlı sperm varms hic sprem olmadgnı soyledi udrasonla bakıldı kapalı kanal olmadı soylendi eşimde bende çok kotu durumdayz devlet hastanesi tüp bebekte dahi sansmzn olmadgnı soyluyr ne yapacgmı bilmyrm yaklask 6aydr biseyler olmasın icin ugrasyrm ankarada bi aktarda karsm yaptrdk yedirmedgmz icirmedigm sey yok ne iyi gelio dendiyse denedk 4 ay boyunca kullandı bi degisiklik yok 2 aydrda internetten çaksır otu kokunu ogrendm bal ve cevizle karstrdm sabahları yediriyrm yardmcı olun lutfen
bence gidebilirseniz özelde alanında uzman bir doktora gidin önce sebebini öğrenin ona göre tedavi uygularsınız hormonlara falan bakıldımı

Back
X