Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar celalettin beyin tedavisi ne kadar sürüyo en fazla ve sonuç alan yokmu ya genelde hep tedavi aşamalarını okudum ama bu şeklde hamile kalan varmı bizede bi ışık olabilirmi

Tedavi oldunuz mu peki çünkü bu test önemliymiş sperm üretiminin olup olmadığını gösteriyormuş

Canım bizim hormonlar herşeyimiz gayet normaldi.Genetik testler vs..Murad Başara gittik önce ben tavrını,tarzını sevemedim,ısınamadım sonra Emre Bakırcıoğluna gittik..2-3 ay Klomen ve Progeny m kullandık.Aralıkta tese olduk ona.Spermatid düzeyinde buldular sadece.Şimdi ilaçları aldık Celalettin hocada başlayacağız..Arkadaşlardanda duyduğum kadarıyla umutluyum bakalım Allah büyük..

Kızlar celalettin beyin tedavisi ne kadar sürüyo en fazla ve sonuç alan yokmu ya genelde hep tedavi aşamalarını okudum ama bu şeklde hamile kalan varmı bizede bi ışık olabilirmi
Zor vakaya göre 2 yıla kadar süren okumuştum hep spermatid çıkışları var ama hamile kalan var mı acaba bilmiyorum

Canım biz daha yeni başlayacağız,ilaçları aldık.Bir arkadaş vardı burada okudum,çok sevindim.Sperm çıkışı başlamış.Onlardada spermatid düzeyinde varmış zaten şuan sperm çıkmaya başlamış.

Canım bizim hormonlar herşeyimiz gayet normaldi.Genetik testler vs..Murad Başara gittik önce ben tavrını,tarzını sevemedim,ısınamadım sonra Emre Bakırcıoğluna gittik..2-3 ay Klomen ve Progeny m kullandık.Aralıkta tese olduk ona.Spermatid düzeyinde buldular sadece.Şimdi ilaçları aldık Celalettin hocada başlayacağız..Arkadaşlardanda duyduğum kadarıyla umutluyum bakalım Allah büyük..
.

Bizde Murad başarın hastasıydık Murad bey hiç konuşmuyor tese olduk sonuç sıfır ve tedaviyi eksik uygulamış Emre beye gittik sizin çocuğunuz olmaz dedi bizde şimdi tansel beye gidiyoruz ama celalettin Peru’ya da gideceğiz

CANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s

CANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s
Süper canım peki teseyi celalettin bey de mi yaptınız

Cnm Peki hormonlar nasıldı sizin

Çıkışların çıkması çok güzel bir haber inşallah tüp bebektede güzel sonuçlar alırsınız sizin sebep ne idi peki

Arkadaşlar yaşlarınızın çoğunun büyük olmadığını düşünüyorum o yüzden hiç pes etmeyin tıp her gün yeni bir şey buluyor tabi önce Rahman’ın izni ile

Arkadaşlar yaşlarınızın çoğunun büyük olmadığını düşünüyorum o yüzden hiç pes etmeyin tıp her gün yeni bir şey buluyor tabi önce Rahman’ın izni ile
Aynen kızlar bu arada dua paylaşalım buradan eğer varsa bildikleriniz evlat sahibi olmak için yazarsanız sevinirim ben zaman buldukça yapıyorum

Back
X