- 26 Eylül 2017
- 141
- 38
- 48
Amin inşallahALLAHIM İSTEYEN HEREKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahALLAHIM İSTEYEN HEREKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH
Aminnn allahımmm aminn çok acı çokRabbim her şeyin hayırlısını versin. Daha geçen gün haberlerde 13 yıl çocukları olamamış tüp bebek ile olmuş çocuk 3,5 yaşına girmiş rabbim evlerden uzak trafik kazasında vefat etmiş. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Merhaba arkadaşım, Ben birşey sormak istiyorum. Yapılan testlerde 1 2 tane de olsa sperm çıkmışmıydı ilk zamanlar. Yoksa sıfır spermden mi yeni çıkış başladı. Cevaplarsan çok sevinirim.CANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s
CANIM BİZİM TESEDE DAHİ SPERM ÇIKIŞIMIZ OLMADI SIFIRDI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR TEK TÜK OLSADA BASLADIMerhaba arkadaşım, Ben birşey sormak istiyorum. Yapılan testlerde 1 2 tane de olsa sperm çıkmışmıydı ilk zamanlar. Yoksa sıfır spermden mi yeni çıkış başladı. Cevaplarsan çok sevinirim.
Canım hangi iğneleri kullandınızCANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s
CANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s
Canım maşallah çıkışınızın başlaması çok güzel Rabbim daha da arttırsın en kısa zamanda size ve burdaki herkese evlat kokusunu evlat sevgisini tattırsın. Siz tedaviye başladığınızda bu kadar kısa sürede çıkacağını söylemişmiydi peki mesela bize en az iki sene dedi size ne demişti tedavi süreci hakkındaHORMANLAR NORMALDI CANIM Bİ SEBEB YOKTU YANİ
ovitralla merional bide yeni olarak fostimon canımCanım hangi iğneleri kullandınız
amin inşallah canım isteyen herkeze nasip ettin rabbim kucagımızı evimizi bos bırakmasın bize 1 yıl içinde dedi canımCanım maşallah çıkışınızın başlaması çok güzel Rabbim daha da arttırsın en kısa zamanda size ve burdaki herkese evlat kokusunu evlat sevgisini tattırsın. Siz tedaviye başladığınızda bu kadar kısa sürede çıkacağını söylemişmiydi peki mesela bize en az iki sene dedi size ne demişti tedavi süreci hakkında
canim bizde %23 ilk spermatid oranı ikinci %28 üçüncüdeçıkışlar basladı artık canım rabbim herkeze nasip etsin inşallahCanım benim inan öyle çok sevindim ki..Bizde sizinle aynı durumdayız..Tese de spermatid vardı %12 oranında..Celalettin hocayla başlıyoruz şimdi tedaviye.Onun gönderdiği yerdede %28 oranında spermatid bulundu.5. Sete başlattı bakalım inşallah,bizde o günleri görürüz :)
Ne güzel erkenden başlamış çıkışlar darısı bize ve tüm isteyenlere olsun inşallah tüp bebek sürecindeki gelişmelerinide yaz canım inşallah herşey yolunda gideramin inşallah canım isteyen herkeze nasip ettin rabbim kucagımızı evimizi bos bırakmasın bize 1 yıl içinde dedi canım
canim bizde %23 ilk spermatid oranı ikinci %28 üçüncüdeçıkışlar basladı artık canım rabbim herkeze nasip etsin inşallah
Merhaba ; azosperm ile ilgili ege can şerefoğluna giden varmı ? Bahçeci umutta kendisi
Canm bn ege beyde tedavi görüyorum esim mikrotese olcak bn cok arastrdim en iyisi o oldgnu dusunuyrmMerhaba ; azosperm ile ilgili ege can şerefoğluna giden varmı ? Bahçeci umutta kendisi