sızdekı sorun neydı acaba.hoca ılerleyememesını neye baglıyor bırdeBiz 3 yıldır celalettin hocadayız sıfırdan başladık elonge 2 lere kadar geldi 1,5 yılda fakat ondan sonra bi tık ilerlemedi tese olacaz son çare
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sızdekı sorun neydı acaba.hoca ılerleyememesını neye baglıyor bırdeBiz 3 yıldır celalettin hocadayız sıfırdan başladık elonge 2 lere kadar geldi 1,5 yılda fakat ondan sonra bi tık ilerlemedi tese olacaz son çare
Benimde aklıma takılan konular var ama bu konuda size katılmıyorum. Peki siz niye buraya üye olurken adınızı soyadınızı yazmadınız da nick kullandınız. Mesela dese ki sizin de raporlarınızı koymak istiyorum dese bende derim ismimizi kapatın diye. yada kesinlikle etiket yapmasını istemem Doktorun paylaştıklarını beğenmiyorum yorum bile yapmıyorum ki cevremdekiler beğendiğimi yorum yaptığımı görür diye. Çünkü bu konuyu sadece aileler biliyor. Onun haricinde kimse bilmiyor. Yani bence bu konuya takılmayın. haa şu var benimde aklımda sorular merak ettiklerim var ama yapacak hiç birşey yok arkadaşımSadece şeyi merak ediyorum celalettin hoca instagramdan paylastigi tahlilerin altina neden hastalari etiketlemiyor bide tedavi olan hasta meden tesekkur yorumu yapmiyor bide tahlillerde isimleri kapatiyor etiketleyip yorum yapilmasi doktor icin olumlu olmazmi reklamini yapmiş olur bu konuda çok kafam karişti celalettin hocaya gidipte 6 ay bir sene sonra gercekten elle tutulur sonuc alan hasta yok mu lutfen yazip aydinlatsin artik kime guvenilir bilmiyorum umud edip hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Size umutsuzluk vermek istemem bizim sorun biraz umutsuz vaka geç indirilmiş testise bağlı azospermisızdekı sorun neydı acaba.hoca ılerleyememesını neye baglıyor bırde
Canım merhaba seninle konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum ama benim eşimde geç indirilmiş azospermi celalettin peru ya kaç aydır gidiyorsunuz hiç ilerleme olmadı mı hiç tese oldunuz muSize umutsuzluk vermek istemem bizim sorun biraz umutsuz vaka geç indirilmiş testise bağlı azospermi
Benim sadece bunu soylemek teki amacim burdaki yazilarin hepsi dr ye giden ve gitmek uzere olanlarin yazdiklari ve dr hakkindaki duyduklari benimde çok kafam karişti bu durumda bazi hastalar doktorla resim cektiriyo raporlari var ama adi sani yok bu yuzden biraz endıselendim çunkü kas yaparken göz cikarmak istemiyorum ama yapacak da bisey yok galiba denemeden göremiycez hepimiz icin herseyin hayirlisi elinde hayalleri ve umutlari olan kisilerden biriyiz bizdeBenimde aklıma takılan konular var ama bu konuda size katılmıyorum. Peki siz niye buraya üye olurken adınızı soyadınızı yazmadınız da nick kullandınız. Mesela dese ki sizin de raporlarınızı koymak istiyorum dese bende derim ismimizi kapatın diye. yada kesinlikle etiket yapmasını istemem Doktorun paylaştıklarını beğenmiyorum yorum bile yapmıyorum ki cevremdekiler beğendiğimi yorum yaptığımı görür diye. Çünkü bu konuyu sadece aileler biliyor. Onun haricinde kimse bilmiyor. Yani bence bu konuya takılmayın. haa şu var benimde aklımda sorular merak ettiklerim var ama yapacak hiç birşey yok arkadaşım
inan senin kadar benimde kafamda soru işaretleri var canım ama yapacak birşey yok. Birde doktorlar sadece bir aracı verici Allah. Sen dualarını eksit etme. Şu mubarek günde inşallah Allah bizlere de o güzel duyguyu tattıracak.Benim sadece bunu soylemek teki amacim burdaki yazilarin hepsi dr ye giden ve gitmek uzere olanlarin yazdiklari ve dr hakkindaki duyduklari benimde çok kafam karişti bu durumda bazi hastalar doktorla resim cektiriyo raporlari var ama adi sani yok bu yuzden biraz endıselendim çunkü kas yaparken göz cikarmak istemiyorum ama yapacak da bisey yok galiba denemeden göremiycez hepimiz icin herseyin hayirlisi elinde hayalleri ve umutlari olan kisilerden biriyiz bizde
Tabiki canim aynen öyle rabbim bütün isteyenlerle beraber bizim de yüzümüzü güldürsün du etmekten sabretmekten başka yapacak birşeyimizin olmadigini bende biliyorum ama ne bilim zor şeyler allah hepimizin yardimcisi olsun insallahinan senin kadar benimde kafamda soru işaretleri var canım ama yapacak birşey yok. Birde doktorlar sadece bir aracı verici Allah. Sen dualarını eksit etme. Şu mubarek günde inşallah Allah bizlere de o güzel duyguyu tattıracak.
canım siz şuan hangi aşamadasınız ? kaç ay oldu c. hocaya başlayalı
Benim de eşim azospermi bir kere tese oldu ama bişey çıkmadı benimde tüp bebek için hazırlıgım boşa gitmişti üstünden 4 sene geçti şimdi tekrardan tedavi olmak istiyoruz doktor konusunda çok kararsizim eşimin patoloji raporunda sonuc (setoli cell only ) yaziyo bilmiyorum bi tedavisi varmi fsh degeri 49.95 cikti yeni yaptırdıgımız tahlilde burdan emre beyle ve celalettin hocayla ilgili olan yorumlari çok okudum ama çok kararsizim hangisiyle başlamalıyım
Evet canım yapmışlar 50-100 arası olduğunda mikro tesede sperm bulmak mümkün oluyormuş 100 den sonrası ise canlı sperm çıkışı olanlarda görülürmüş ama bu inhibin b değeri ilaçlarla yükselebilirmiş aralığı ise 16-225 arasıKizlar acaba 3-5 çocuğu olan erkeklerde kaç çıkıyor bu değer. Böyle biriyle yani inhibin b hormonunu azolu bir erkeğin değeriyle karşılaştırmak lazım gerçekten çok mu fark var yoksa aynı değerlerde mı? Bunları bilmek lazım ki anlamlı olup olmadığı konusunda fikir versin. Acaba bu hormonu isteyen doktorlar bu araştırmayı yaptı mı?
Allah yardimciniz olsun rabbim gönlünüze gore versin sonucu paylasmayi unutmayin lutfen1.5 sene oldu c.peruda tedavideyiz eşimde herşey normaldi hormonlar vs tamamen normal ama sebepsiz azospermi işte eşim hastalık falanda yaşamamış ufakken yani tamamen sağlıklı biri ne kadar doktora gittiysek tese dedi hatta inhibin b daha hiç tedavi almadan 97 çıktı bizim eşim tese olmadı hocayı duydu gittik ilk test %100 spermatosit çıktı 1 sene sadece ovitrelle kullandık o arada testler verdik tabi 1 ölü çıktı bi kere sonra 1 ölü 1 canlı çıktı yarın eşim tekrar tahlil vercek dua edermisiniz bizim için
Moralim bozulduBiz 3 yıldır celalettin hocadayız sıfırdan başladık elonge 2 lere kadar geldi 1,5 yılda fakat ondan sonra bi tık ilerlemedi tese olacaz son çare
Moralim bozulduyine bir umutsuzluk aldı içimi. Demek belli biryere kadar gelip orada kalıyor
![]()
Arkadaşım merhaba bizde yeni tese olduk olmadı ve tansel bey yeni sperm testi istedi 1-2 tane spermatid var diyor bunlar geliştiriliyor mu ne demek sen bilirsin..Bir de şakın umutsuzluğa kapılma allah nasip edecek inşallahSonuç hüsran 1 tane ölü çıktı sadece gene geldik başa bu seferde merional olmadı gonal f kullan dedi c.peru deneme yanılma yapıyoruz galiba
Canım yanlış bilgi vermeyim ama spermatidler belli bi evreden sonra yani çoğaldıkça elonge sperme dönüşüyor sanırım. Celalettin beyin instegram hesabında okumuştum elonge spermlerle bir kaç gebelik elde edilmiş. Ama elongeden sonra ki aşamaları bilmiyorum. Tansel beye bi sorsaydın. Bi umut ışık var mı diye. Sonuçta onun hastasısınız illaki cevap verecektir. bize de haber ver olur muArkadaşım merhaba bizde yeni tese olduk olmadı ve tansel bey yeni sperm testi istedi 1-2 tane spermatid var diyor bunlar geliştiriliyor mu ne demek sen bilirsin..Bir de şakın umutsuzluğa kapılma allah nasip edecek inşallah
Peki bundan sonra ki aşama neymiş canım. Yani yıne de umutlu konuştu mu. yani sonuçta ölü de olsa çıkış başlamış dimi.Gerçi dile kolay 3 yılSonuç hüsran 1 tane ölü çıktı sadece gene geldik başa bu seferde merional olmadı gonal f kullan dedi c.peru deneme yanılma yapıyoruz galiba