Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım yanlış bilgi vermeyim ama spermatidler belli bi evreden sonra yani çoğaldıkça elonge sperme dönüşüyor sanırım. Celalettin beyin instegram hesabında okumuştum elonge spermlerle bir kaç gebelik elde edilmiş. Ama elongeden sonra ki aşamaları bilmiyorum. Tansel beye bi sorsaydın. Bi umut ışık var mı diye. Sonuçta onun hastasısınız illaki cevap verecektir. bize de haber ver olur mu
Canım çok teşekkür ederim bilgin için ben sordum kökünüz var şanslısınız dedi hatta bu spermatidleri geliştirmek için kadınların meme kanserinde kullanılan ilaçları veriyorlarmış ama ne kadar gelişiyor merak ettim Yani sperm oluyor mu bu spermatidler diye yine gidince sorarım haber veririm canım

Sonuç hüsran 1 tane ölü çıktı sadece gene geldik başa bu seferde merional olmadı gonal f kullan dedi c.peru deneme yanılma yapıyoruz galiba
Canım benim hiç sıkma canını 1 ölü olması bile büyük bir umut bu içerde üretim olduğunu gösterir benim eşimde ilk teste canlı cansız bişey yoktu sonra özelde tahlil verdi 1 2 ölü 1 2 canlı bulundu 2010 yılında sonra tüp bebek yaptırdık olanlarla 3 negatif tüp bebek denememiz var şimdi eşimde 100bin sperm çıkıyor ama kaliteli değiller 3 aydır ilaç tedavisi görüyor önümüzdeki ay tekrar tüp bebek deniyecez kısmetse :dua:uzun oldu kusura bakma belki size umut olurum diye yazdım yani 1 ölü deyip üzülme devamı gelecektir inşallah :dua:hepiniz dualarımdasiniz Rabbim hepinize normal yolla bol kaliteli çıkışlar nasip etsin

Canım çok teşekkür ederim bilgin için ben sordum kökünüz var şanslısınız dedi hatta bu spermatidleri geliştirmek için kadınların meme kanserinde kullanılan ilaçları veriyorlarmış ama ne kadar gelişiyor merak ettim Yani sperm oluyor mu bu spermatidler diye yine gidince sorarım haber veririm canım
MERHABA CANIM SANADA UMUT OLSUN İSTEDİM BİZİMDE SPERMATİDLER VARDI İLK ŞİMDİ SPEM CIKIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR :D

Hayırlı günler arkadaşlar,
Daha önce yazmıştım buraya. Şimdi de sizlere umut olması açısından yazıyorum. Biz eşimle tedaviye başladığımızda sperm sayısı sıfırdı. Üroloji doktoru baba olmasının 'imkansız' olduğunu gülerek ifade etmiş eşime. (Artık nasıl bir vicdana sahipse) Bütün umutları öldürüp kapıları kapatmak için de "Normal yoldan çıkış mümkün değil. Ameliyatla testisleri açsak baksak bile bulamayız. Uğraştığımıza değmez. Bir iki tane bulsak bile eşinin bünyesi kabul etmez" tarzında konuşmuş. Ama biz hiçbir zaman umutsuz olmadık. Çünkü yoktan var eden Allah. Bizi yoktan var etmedi mi? Şimdi yokluğa bakıp nasıl umutsuz oluruz? Böyle düşündük hep. Onun söylediklerini hafızamızdan sildik. Kaan Hoca ya gittik. Onunla tedavi gördük. Çok şükür ilk 3 ay içinde tedavi olumlu sonuç verdi. 6 ay içinde de ameliyatla bile bulamayız denilen eşimden normal sperm çıkışı olmaya başladı.. Şu anda tüp bebek tedavisi görüyoruz. Siz siz olun, hiçbir zaman inanmaktan vazgeçmeyin. Biz çok dua ettik, sevdiklerimizden hep dua istedik. Buralara duaların gücüyle geldiğimize inancım sonsuz. İnşallah Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin. Sizlerin de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Kızlar benim eşim bi kez mikrotese oldu bulunamadi iyi bi yere gitmemistik bn basta tansel beyle konustum tekrar tese olabilceni söyledi fakat bahçeciden gitmişti yerine ege can şerefoğlu gelmisti onla tedaviye başladik ama bu celaleddin peru konusunda kafam karısik ic hastaliklari uzmani azospermi calismalari varmis hkafam karisti nasil bi tedavi uyguljyoki tese yapmadan sperm buluyo giden arkadaslar bilgilwndirebilirmi

MERHABA CANIM SANADA UMUT OLSUN İSTEDİM BİZİMDE SPERMATİDLER VARDI İLK ŞİMDİ SPEM CIKIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞ ÇOK ŞÜKÜR :KK70:
Canım bir de şeyi soracağıö siz nerede tedavi oldunuz bu spermatidleri geliştirmek için bana umut oldun Allah senden razı olsun

Kızlar benim eşim bi kez mikrotese oldu bulunamadi iyi bi yere gitmemistik bn basta tansel beyle konustum tekrar tese olabilceni söyledi fakat bahçeciden gitmişti yerine ege can şerefoğlu gelmisti onla tedaviye başladik ama bu celaleddin peru konusunda kafam karısik ic hastaliklari uzmani azospermi calismalari varmis hkafam karisti nasil bi tedavi uyguljyoki tese yapmadan sperm buluyo giden arkadaslar bilgilwndirebilirmi
Papatya biz ilk kez Salı günü gittik. Esenler Ensar hastanesi ne geçmiş celalettin bey. Daha düzenini kuramamış istediği bazı testler var onlarla gidiyorsunuz orada da anlaştığı laboratuvar var detaylı spermiyogram yapılıyor. Teşekürler karşı kendisi ameliyatın tubulleri tikadigindan falan bahsetti sonra kendi sitesindeki başarı hikayeleri nden okudu bize. Biz oradayken test sonucu çıktı .maalesef yüzde 1 spermatid yüzde 99 spermatosit çıkmış. Yani sperm üretiminin başlangıç seviyesi gibi birşey. Moralimiz bozuldu tabii Ankara tıpta Mart ayında tek tük hareketsiz sperm çıkmıştı yani evrakta öyle yazıyordu. Acaba gerileme mi oldu diye sorduk hocaya yok o yanlıştır dedi. Oviteelle iğne verdi eczacisi var anlaştığı oradan macun ve bitkisel kapsüller veriyorlar. Set 1 verdi bize seviyeye göre sanıyorum çünkü set 5 alanlar da var. Biz daha yolun başındayız. Bitkisel ilaçlar ve macun bin TL yı geciyor inşallah faydalı olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha fazla süredir tedavide olanlar var daha detaylı bilgi verirler sanıyorum.

kızlar esim azospermi ve mikrotese uygulamasi yapilip beni de tup bebege hazirliycaklar lutfen asama asama yazabilirmisiniz yasayanlar kafam soru isaretleriyle dolu :(

Papatya biz ilk kez Salı günü gittik. Esenler Ensar hastanesi ne geçmiş celalettin bey. Daha düzenini kuramamış istediği bazı testler var onlarla gidiyorsunuz orada da anlaştığı laboratuvar var detaylı spermiyogram yapılıyor. Teşekürler karşı kendisi ameliyatın tubulleri tikadigindan falan bahsetti sonra kendi sitesindeki başarı hikayeleri nden okudu bize. Biz oradayken test sonucu çıktı .maalesef yüzde 1 spermatid yüzde 99 spermatosit çıkmış. Yani sperm üretiminin başlangıç seviyesi gibi birşey. Moralimiz bozuldu tabii Ankara tıpta Mart ayında tek tük hareketsiz sperm çıkmıştı yani evrakta öyle yazıyordu. Acaba gerileme mi oldu diye sorduk hocaya yok o yanlıştır dedi. Oviteelle iğne verdi eczacisi var anlaştığı oradan macun ve bitkisel kapsüller veriyorlar. Set 1 verdi bize seviyeye göre sanıyorum çünkü set 5 alanlar da var. Biz daha yolun başındayız. Bitkisel ilaçlar ve macun bin TL yı geciyor inşallah faydalı olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha fazla süredir tedavide olanlar var daha detaylı bilgi verirler sanıyorum.
Canım durumumuz benzio gibi hoca bizede 1.seti verdi hücreler sınırda dedi ama soermatid felan diye bahsetmedi bize biz tese olmadık kaan aydosa gitmiştik oda yanlış tedavi uygulamış hormonları biraz değiştirmişti sizin hormonlar felan nasıl

Ayşegül cnm bu tedaviyi öneren işlemleri yapacak olan kişiler bilgi vermiyorlar mı hiç?
canım bikac test daha istedi doktor kesin bir sonuca varmak icin bide ultrasonda tikaniklik cikti biraz oyuzden 2 hafta sonra belli olacak ama doktor buyuk ihtimalle mikrotese yapip tup bebek tedavisine basliycaz dedi ama tabi baslarken ayrintili bilgi verirler ama bu 2 haftalik surecte belli olana kadar bilgi almak tecrube yasayan varsa paylasmak istedim oyuzden

Canım durumumuz benzio gibi hoca bizede 1.seti verdi hücreler sınırda dedi ama soermatid felan diye bahsetmedi bize biz tese olmadık kaan aydosa gitmiştik oda yanlış tedavi uygulamış hormonları biraz değiştirmişti sizin hormonlar felan nasıl
Canım ayrıntılı sperm testinde çıkıyor onlar siz yaptirmadiniz mı? Bir de size iğne verdi mi Celalettin Peru bize oviteelle verdi. biz de teşekkür olmadık.

Hormonlar hep normaldi canım. Solda varikosel sağda epididim kisti var maalesef

Canım ayrıntılı sperm testinde çıkıyor onlar siz yaptirmadiniz mı? Bir de size iğne verdi mi Celalettin Peru bize oviteelle verdi. biz de teşekkür olmadık.
Canım germ yazıo onlar galiba spermatid felan yazmıo bizimde hormonlar normal ama başka bişi yok biizmde burdan konusalım gelişmelerimizi canım baya benzio bizim :)

Back
X