Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yetişir canım zaten test günüyle aynı gün doktor randevusu. Sabahtan testi verecek eşin sonuç çıkınca da doktora gideceksiniz. Sonuç çıkmadan dr içeri almıyor. İlaçlar içinde zamanınız yoksa kargoyla gönderiyorlar.
Çok teşekkür ederim canım. Peki sonuç doktorun bulunduğu hastaneye mi geliyor yoksa laboratuvar da bekleyip sonucu alıp öyle mi dönüyoruz?

Canım zaten önce kabaratuvafa yönlendiriolar sizi sabahtan örnek verip sonuö çıkınca gidiyorsunuz hastaneye biz inhibini sonradan yaptırdık hatta sonuç şindi çıktı ilaçlarıda o gün aldık bulunmayanalrı kargoladı bize eczacı

Çok teşekkür ederim canım. Peki sonuç doktorun bulunduğu hastaneye mi geliyor yoksa laboratuvar da bekleyip sonucu alıp öyle mi dönüyoruz?
yok canım beklemenize gerek yok doktorun mailine geliyor. Biz kendi mail adresimizi de verdik bize de geliyor sonuçlar

Ben en baştan durumumuzu anlatayım.Eşim askerden geldikten sonra bi rahatsızlık geçirmiş ve kemoterapi görmüş e haliyle bütün hücreleri yok olmuş tabi bunları biz tanıştıktan ve evlenmeye karar verdikten sonra anlattı bana ama çocuğunun olmayacağını o da bilmiyordu beraber öğrendik resmen şoka girdik neyse tüpbebek deneyelim dedik 4 yıl önce eşim medikana'da 1 kere mikrotese oldu ve canlı cansız hiç sperm bulunamadı dolasıyla tedavi iptal oldu.Evlat edinmeye bile başvurduk olmadı maddiyattan dolayı yani o da olmadı celalettin hoca'nın adını tesadüf duydum ve intertenetten baya araştırmaya başladım haziran sonunda görüşmeye gittik herşeyi anlattık bize olur tabi neden olmasın dedi bu arada bana göre biz en zor vakayız inşallah hakkımızda hayırlısı olur

teshıs ne koydu sıze acaba yanı azosperm sebebınız neymıs.umutsuz olmayın bence Allah buyuktur nasıpse zaten olacak ınsallah bız elımızden gelenı yapalım da gerısı takdırı ılahı

Ben en baştan durumumuzu anlatayım.Eşim askerden geldikten sonra bi rahatsızlık geçirmiş ve kemoterapi görmüş e haliyle bütün hücreleri yok olmuş tabi bunları biz tanıştıktan ve evlenmeye karar verdikten sonra anlattı bana ama çocuğunun olmayacağını o da bilmiyordu beraber öğrendik resmen şoka girdik neyse tüpbebek deneyelim dedik 4 yıl önce eşim medikana'da 1 kere mikrotese oldu ve canlı cansız hiç sperm bulunamadı dolasıyla tedavi iptal oldu.Evlat edinmeye bile başvurduk olmadı maddiyattan dolayı yani o da olmadı celalettin hoca'nın adını tesadüf duydum ve intertenetten baya araştırmaya başladım haziran sonunda görüşmeye gittik herşeyi anlattık bize olur tabi neden olmasın dedi bu arada bana göre biz en zor vakayız inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Canım nasipte varsa olur Allahın izniyle. Neden en zor vakayız dedin? Bizde yaklaşık 3 yıldır uğraşıyoruz. 2 kere tüp bebek denemesi yarım kaldı. Eşimden ara ara cansız sperm çıkmasına hormonları normal olmasına rağmen doktorların ümitvar oldukları halde olmadı. Celalettin hocanın başarı Hikayeleri bizi yeniden canlandırdı. İnşaallah hepimiz doğru vesilerle karşılaşırız .

Neden mi? Çünkü kemoterapi gören bir insanın çocuğunun olması çok çok zor ama yine de Allah'tan ümit kesilmez
Canım hiç öyle düşünme olmazları olduran Allah var. Gene ben burda gördüm eşi kanser kemoterapi görmüş onlar görmeden önce doktor sperm dondurma işlemini bile sölememiş tedavi gördükten sonraki doktor dondurmadınızmı sperm deyince öğrenmişler bikaç sene sonra hücreler kendilerini yenileyince çıkış başlamıştı Allah büyük umutsuz olmayın

Canım hiç öyle düşünme olmazları olduran Allah var. Gene ben burda gördüm eşi kanser kemoterapi görmüş onlar görmeden önce doktor sperm dondurma işlemini bile sölememiş tedavi gördükten sonraki doktor dondurmadınızmı sperm deyince öğrenmişler bikaç sene sonra hücreler kendilerini yenileyince çıkış başlamıştı Allah büyük umutsuz olmayın
Ya umutsuz değilim ama ne bileyim aksini de düşünmüyor değilim hani

İnşallah...Haklısın bu dünya imtihan dünyası.
İnsanoğluyuz ve imtihan dünyasındayız hepimizin farklı farklı imtihanlaro var kuzum. Rabbim bize böle bi imtihan vermiş tevekkül edip dualat edersek başarıyla çıkarız inşallah

Ama ben inanıyorum bir gün bizimde dua'larımız kabul olacak hiçbir şey sebepsiz değil.Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Back
X