Belki çok pozitif düşünme olarak gelebilir çoğu insana yazacaklarım..Ama gerçekten herşeyde bir hikmet,bir sebep vardır..Belki biz görebiliriz,belki göremeyiz.Belki Rabbim bu hayatta sınıyor bizi belki de ahirette ki yükümüzü azaltıyor..Akıl,sır ermez!Evlendikten sonra 1 sene içerisinde her yurtdışına gittiğimde doğmamış bebeğime kıyafetler aldım hazır olsun diye..Cinsiyeti ne olur bilmediğimden beyaz,sarı ne bulduysam aldım..O kadar planlıydı yani herşeyim..Ekim gibi hamile kalırım inşallah..Hatta Şubatta falan cinsiyet belli olurda yurtdışına gidip alışveriş yaparım diye saçma sapan hayaller kurmuşum..Her zaman eşimde bende dinine bağlı insanlardır ama namaz falan kılmıyorduk..Sonra 6-7 ay geçti doktora gittik..Öğrendik bu durumları..Hiç insanın aklının ucundan geçer mi?Asla geçmedi,geçmezdi..Nereden bilebilirdik ki..?Neyse biz bu süreç içerisinde herşeyin Rabbimizden bir mesaj olduğunu,hikmetinin olduğunu anlayacak olgunluğa eriştik çok şükür..İsyan etmek yerinde,moral bozmak yerine ben namaza başladım..Eşim tese oldu,malesef bulunamadı.Sonra yine isyan etmedik,hep yordum bir hayra..Eşime çok ısrar ettim Umre ye gidelim diye..Oradan dönünce eşimde başladı namaza..Yani demek istediğim,düşündüğüm şu ki..İnsan başına kötü şeyler gelmeden anlayamıyor..Çünkü herşeyimiz var çok şükür,herşeyimiz güllük gülistanlık..Tek eksiğimiz evladımız.İşte belki bu olay olmasa biz namazımızı,daha çok şükretmemiz gerektiğini,hayır işlemeyi erteleyecektik.Göremeyecektik bazı şeyleri..Arkadaşın dediğine çok inanıyorum bence bu süreçte ki davranışlar çok önemli..Bu tabii ki çok farklı bir bakış açısı..Sadece sizinle paylaşmak istedim duygularımı..Hiç birinizi tanımasamda sizi çok seviyorum..Hep dualarımdasınız..Lütfen moralinizi yüksek tutmaya çalışın.Olumlu yönlerine bakın,kocalarınızın omzunda ki yükü hafifletmeye çalışın..