• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaten oyle yapcam canim daha tedaviye baslamadik ,esime kesinlikle yapamam diyince yaparsam sakat kalabilirsin diyen bi doktora daha kesinlikle gitmem ,ve guvenim kalmadi olursa turkiye diyorum
iste mail falan attim doktorlara onlar bu durumda kesin ameliyat diyo
ben simdi esimi bunlarin eline vermem
oyleya ilk once bana esim lazim o olmazsa bebek zaten olmaz ,ondan onemli degil
maya ve alman hastanesi arasinda kaldim tabi mayanin kampanyalari oldugundan simdi aklim onda bakalim ne olcak
burdakileri umursamaz ilgisiz, hemen basindan gondericek gibi
ama turkiyedekleri musterilerine ne guzel davraniyolar ,ha burdakiler kotu degilde iste bi degik tuk milleti gibi yok valla bizim insanimizin gozu kara
bu arada senin durum ne canim tam olarak
sanirim unuttum :(

Canım bence imkansız diye bişey yok Allah isterse en başta olur birde fsh 28 demişsin benim eşimde fsh 35 vallahi bizim durum çok daha kötü desenize.
Türkiyede görüş bence çünkü oralarda bu tarz şeylere fazla önem vermiyorlar hemen sperm donasyonuna yönlendiriyorlarmış bence de türkiyeye gelip görüşmen çok mantıklı

Çok sevindim sizin adınıza siz hangi hastanede tedavi görüdünüz ya bizdede varikosel var hemde ileri derecede ama doktorlarımız varikoseli önermiyor gerçi azosperm olma nedenizimzde var ondan katnaklı olabilir.Eşim inmemiş testi ameliyatı geçirmiş bundan dolayı azosperm.

biz devlet hastanesine gittik csnım zeynep kamile. tahlillerimiz testlermizi orda yaptırdık. ama eğer eşimin spermi yeterli gelmezse ve tüp bebek yaptırırsak özelde yaptıracaz. çünkü devlet hastanelerin hem sırası çok fazla hemde bir takım şartı şurtu var. 3 senelik tedavi görüp sonuç alamamak v.s biz uygun hastane daha bakmadık canım şu testi bi yaptıralım da hayırlısıyla ondan sonra kısmetse. a.s

banban benim eşim sonradan olmuş eşim 34 yaşında. 18-19 yaşında ağır sporlar yapmış full kontak ağırlık kaldırmış bacaklarını sıfır açıp yere oturuyomuş v.s bunun da çok etkisi olmuş. senin eşinin sonradan mı acaba canım

Selam kızlar yeni arkadaş katılmış hoş geldin canım.......bugün kociş evde pek giremem nete fırsatımı buldum gireyim dedim ben yokken döktürmüşsünüz güzeller.......inşallah rabbim emeklerimizi ümitlerimizi çabalarımızı boşa çıkarmaz bizlere hayırlı salih sağlıklı evlatlar nasip eder

heralde ben oluyorum coktandir yazmadigima gore :)
hosbulduk canim guzel dileklrin icin tesekkur insallah senin ve hepimizin
sonucta hepimizin dilegi ayni tedavisi ayri olsada

banban benim eşim sonradan olmuş eşim 34 yaşında. 18-19 yaşında ağır sporlar yapmış full kontak ağırlık kaldırmış bacaklarını sıfır açıp yere oturuyomuş v.s bunun da çok etkisi olmuş. senin eşinin sonradan mı acaba canım

Yok canım yaa benim eşim 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş bundan dolayı azosperm .Sizedeki durum anladığım kadarı ile farklı spor yaptığından kaynaklanmış bence düzelme ihtimali fazla bizde o kadar da ümitlenecek bişey yok ama işte naparsın ümitsiz kalmamaya çalışıyoruzsenağlama

Yok canım yaa benim eşim 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş bundan dolayı azosperm .Sizedeki durum anladığım kadarı ile farklı spor yaptığından kaynaklanmış bence düzelme ihtimali fazla bizde o kadar da ümitlenecek bişey yok ama işte naparsın ümitsiz kalmamaya çalışıyoruzsenağlama

öyle söyleme bacım. Allahın işi belli mi olur. inşallah Rabbim elini boş bırakmaz canım. senağlama

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kızlar acılın bebiş geliyor:emir_bebek:
bak şimdi nasıl heyecanlndım kız sizin sonuçlar gayet iyi yıkamalıda 5 tane sperm bulmuşlar bacım bu süper bişey biz azoluların arayıpta bulamadıgı bişey
tatlım hemen bugünden itibaren bence keçi boynuzu kürüne başla ki sperm sayısını arttırsın inşallah olucak yaza teyze olalalım bende bilerek evlendim ama yaşadıgım tecrübelerden diye bilirimki :emir_bebek:çok iyi bir tüpbebek merkezine gidin sonradan pişman olmayın

ayyyy canımm çok teşekkür ederim :)))
valla içimi rahatlattın inan. daha doktora gitmedik, o yüzden nasıl yourmlayacak bilmiyordum. inşallah hepimiz için iyi olur, hayırlısı olur. hepimizin yüzü güler inşallah.

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun bişe sorcam kansatrasyon yöntemi nasıl oluyo o şekilde 5 adet bulunmuşya biraz bilgi verirmisin

sevgidolu merhaba,
valla bilmiyorum konsantrasyon yönteminin nasıl olduğunu.
sanırım sperm testinde önce direk sperm arıyorlar, bulunamazsa ilaçla yıkama yapıp tekrar inceliyorlar. bizimki o aşamada bulunmuş. test sonucunda öyle yazıyor.
ama yanlış bilgilendirmek de istemem. aramızda bunu bilenler varsa onlar açıklasa daha iyi olur bence.
öptüm canım.

Merhaba kader arkadaşlarım
Keyifler nasıl?İnşallah hepiniz iyisinizdir.

Arkadaşlar
rahim filmi doktor sizden istedi mi?Bana gerek olmadığını söyledi.

e tbiki canim doktor istedi hatta ben dedim doktora burdan arkadaslardan duydum
neden gerek yok demiski aceba tuplerinin acik olup olmadigini biliyomu
hadi acik degilse

Ceo
sizdeki azo neden ileri gelmekte.Bende ankarada oturuyorum.Hangi merkezi düşünüyosunuz?

Sympathique ben doktora sordum gerek olup olmadığını?O da eğer adetin düzenli ise gerek yok dedi.O etsti genelde sebepsiz infertilitede istiyorlarmış.

Ceo
sizdeki azo neden ileri gelmekte.Bende ankarada oturuyorum.Hangi merkezi düşünüyosunuz?

canım, bizde inmemiş testis sebebiyle azospermi var. biz anakara'da Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp Fakültesi'nde Prof. Dr. Kaan Aydos'a gidiyoruz. Öneririm. Ankara'daki en iyilerden birisi. En önemlisi de çok pozitif bir hoca.

Bizimki de genetik kaynaklı.Gazide başladık.hAYIRLısı hakkımızda.Kaan hocaya da iyi diyolar.ınşallah Allah rast getirir ve hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz.

Back
X