Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar ben yeni katıldım benimde esimazospermi 10 yıllık evliyiz sonuclar iyi cıktı ama genetik olumsuz kromozomlarda kopukcuklar varmış oda sperm üretimi yapmıyormuş eskişehirde hikmet hassa tup bebek tedavisini uygulamadı bizde boyle bir imkan yok tavsiyem daha gelişmiş hastane ama genede zor evlatlşık alın dedi
ayy canim benim uzulme gine verirsiniz testi esin iyilesince gecmis olsun buarada...kızlr gene kimse yok dünkü test sonucu çok üzdü yani nebilim ama diyorum kendime eşim çok hastalındı 1 hafta ateşler içinde yandı baya ilaç kullandı halada iyileşmiş degil belki ondan degişiklik olmamıştır Alah büyük halimizi biliyor inşallah olur dimi
hahaha sen nekadar neselisin canim allah tadini bozmasinkız caneylom diğer topikte okudum kocişle kavga etmişiniz sinirliymişsin ondanmı yazmıyon kız....hem sen demiyomuydun benim koca konuşmaz evde sessiz diye tabi adama içir yedir oda spermlere etki etmedi çenesini etkiledi demişikayetçi olmaya başladı...........kız şaka yapıyom haaaaaaaaaa
canim sonuclar iyi cikti diyorsun bu super haber yani gelismis ve iyi bir hastane size ummut olur..kromozon rahatsizligi bizdede var ama sizin degisik galiba kopukcuk demisin...bence hic zaman kaybetme canim ilk isin iyi bir hastaneye gitmek olsunslm arkadaslar ben yeni katıldım benimde esimazospermi 10 yıllık evliyiz sonuclar iyi cıktı ama genetik olumsuz kromozomlarda kopukcuklar varmış oda sperm üretimi yapmıyormuş eskişehirde hikmet hassa tup bebek tedavisini uygulamadı bizde boyle bir imkan yok tavsiyem daha gelişmiş hastane ama genede zor evlatlşık alın dedi
kız caneylom diğer topikte okudum kocişle kavga etmişiniz sinirliymişsin ondanmı yazmıyon kız....hem sen demiyomuydun benim koca konuşmaz evde sessiz diye tabi adama içir yedir oda spermlere etki etmedi çenesini etkiledi demişikayetçi olmaya başladı...........kız şaka yapıyom haaaaaaaaaa
harzemcim canım malesef ilaçlar konusunda sağolsun benim kociş hiç bi zaman sessiz olmadı ağrı kesici içse oturur kanepenin köşesine yarım saat kendini dinler bişey olcakmı diye ilaç içmekten çok korkar yani genede içiyo ama patlıyo işte arada bende patlıyom napım gına geliyo artık ne zararı olcakki demekten hayırlısıyla bi gesinde mayısın 15i artık daha hiç bi şey içirmiycem rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verirde hepimiz kurtuluruz bu dertten rabbim bugünlerimizi aratmasın başka dertler vermesin bugünümüze şükürler olsun....
caneylom inşallah mayısta güzel haberlerini alırız.
Merhaba arkadaşlar
Ben salı günü lucrine başladım.Dün ilk kez kendime iğne yaptım.Dualarınızı bekliyorum.İnşallah rabbim benim ve sizlerin tedavilerinin hayırlısıyla rast gitmesini sağlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
arkadaşlar, diğer topicte soru sormuştum ama cevap veren olmadı
size de sorayım, lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
eşim için aşağıdaki ilçalardan birine başlayacağız. hangisini önerirsiniz?
1 - Sepe Natural Tribulus Terrestris
2 - L-Arginine
2 - L-Arginine
Merhaba arkadaşlar
Ben salı günü lucrine başladım.Dün ilk kez kendime iğne yaptım.Dualarınızı bekliyorum.İnşallah rabbim benim ve sizlerin tedavilerinin hayırlısıyla rast gitmesini sağlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
zaman arkadaşım siz daha önce m tese olmuşmuydunuz oradamı çıkmadı bizde m tese olcazda korkuyorum ilkinde çıkmazsa ikincide çıkma şansı varmıymış bide sizin sebep hormonelmiydi
2 - L-Arginine