Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kislar kuZenim dun tese oldu sperm bulunamadi cok Uzgunler esim gecen senevtese oldu tutmadi ama 3tup donduruldu dondurulmus spermle deneyen varmi?

Tanimiyorum ama banban ,ben vavelya ile gecen yaz alman hast tanistim soylersen beni hatirlayacak telefon numarasini verirsen iyi dileklerimi iletmek isterim

merhaba arkadaşlar
aslında bu siteye girmrkten vazgeçmeyi düşünmüştüm.(çünki millet 17 yumurtam toplandı çok az diye tüh vah ediyo bende ister istemez kahroluyorum) ama dayanamadım.dedim arkadaşlarıma haberler kötüde olsa gidip söyleyeyim......
eger hatırlarsanız e2 sonucum çok düşmüştü ama yinede opu ya girdim.8 yumurtam toplandı.cumartesi gün gelen haberle herşey bitti.
yumurtalar biri hariç kalitesizdi ve bir tanesine işlem yapıldı oda döllenmedi......
NE YAPALIM NASıPTEN ÖTE YOL GıTMEZMıŞ DEYıP ŞUAN SABREDıYORUM...SABREDıYORUZ...
BıZE DUA EDıN OLURMU
BELKıDE BU ZEVKı HıÇ TADAMIYCAM BEN YADA NE BıLEYıM ıŞTE ŞıMDı SPERM BULDUK AMA YUMURTALARIN KALıTESı YOK OLDU............NE DıYCEM NE YAZCAM BıLEMıYORUM KIZLAR BU BıR ıMTıHAN SADECE BUNU BıLıYORUM VE SıZDEN DUA BEKLıYORUM...............

merhaba arkadaşlar
aslında bu siteye girmrkten vazgeçmeyi düşünmüştüm.(çünki millet 17 yumurtam toplandı çok az diye tüh vah ediyo bende ister istemez kahroluyorum) ama dayanamadım.dedim arkadaşlarıma haberler kötüde olsa gidip söyleyeyim......
eger hatırlarsanız e2 sonucum çok düşmüştü ama yinede opu ya girdim.8 yumurtam toplandı.cumartesi gün gelen haberle herşey bitti.
yumurtalar biri hariç kalitesizdi ve bir tanesine işlem yapıldı oda döllenmedi......
NE YAPALIM NASİPTEN ÖTE YOL GİTMEZMİŞ DEYİP ŞUAN SABREDİYORUM...SABREDİYORUZ...
BİZE DUA EDİN OLURMU
BELKİDE BU ZEVKİ HİÇ TADAMIYCAM BEN YADA NE BİLEYİM İŞTE ŞİMDİ SPERM BULDUK AMA YUMURTALARIN KALİTESİ YOK OLDU............NE DİYCEM NE YAZCAM BİLEMİYORUM KIZLAR BU BİR İMTİHAN SADECE BUNU BİLİYORUM VE SİZDEN DUA BEKLİYORUM...............

canım söyliycek söz bulmak gerçekten çok zor sen en güzellerini söylemişsin zaten imtihan ve nasip çooook büyük geçmiş olsun canım duadan başka tutunacak dalımız yok zaten allah sabır versin canım tez zamanda hayırlı evlatlar verip bu acılarını unuttursun inşallah...

ayy canım çok üzüldümm
bak benimde kuzenim pazar günü tese oldu sperm bulunamadı
karısında ultrasonda 4 tane yumoş vardı ama opuda 2 tanesi toplanmış ve o gün çöpe atıldı düşün canım ya düşün kalitelerini öğrenemedik bile
spermleri dondurdularmı naptılar?
e2 sonucu kuzeninin eşinin opuya girmeden 2 gün önce 1080 idi

merhaba arkadaşlar
BİZE DUA EDİN OLURMU
BELKİDE BU ZEVKİ HİÇ TADAMIYCAM BEN YADA NE BİLEYİM İŞTE ŞİMDİ SPERM BULDUK AMA YUMURTALARIN KALİTESİ YOK OLDU............NE DİYCEM NE YAZCAM BİLEMİYORUM KIZLAR BU BİR İMTİHAN SADECE BUNU BİLİYORUM VE SİZDEN DUA BEKLİYORUM...............

caım benim rabbim sabır versin eger spermler dondurulduysa hiç korma yumurta kalitesini arttıran kürler var onları dene bak bende denicem tedaviye kesin başlamadan önce bende başlıcam eger dondurulmadı ise eger gene eşine kürlere devam et sende başla bacım yumurlar için bizlerdende uzaklaşmayı düşünme daha dün akşam eşimle size dua ettik bak burdaki bacıların hepsi seni merak ediyor napalım derdi veren allah dermanda ondan diye sebeblere dayanıp devam edicez yılmak yok hiç üzülme biz senin yanındayız ve inan aynı acıları yaşıyoruz

kızlar günaydın bugün memoriale gidemiyoruz eşim çok yogun işten ayrılamıcak napalım inşaal yarın gideriz

merhaba arkadaşlar
BİZE DUA EDİN OLURMU

canım Allah sabır versin.üzülmemeye çalış sonuçta sperm var yumurta da oluşuyor. karamsarlığa kapılma.yumurta kalitesini artıran kürleri denersin. bizimkiler çok kaliteliydi oldumu sanki. hepimizin sıkıntıları farklı farklı ama sonuç aynı yere çıkıyor. inşallah bizde anneliği tadacağız. milletin ne dediğini boşver. herkes kendi sorunlarını en kötüsü sanır. bizi bizden başkası anlamaz. her zaman yanındayız. dualarımızda hepimiz için.

kızlar yeni bir kür ögrendim kullannlar çok etkili diyor yarın onuda malzemeleri alıp yapmaya başlıcam şöyleki kuru incirleri dörde bölüp saf zeytin yagına mutlaka cam kavonoz içinde 2 gün loş bir ortanda bekletiyoruz sonra sabah ve akşam biraz incirinden biraz zeytin yagından yediyoruz ve inanılmaz etkiliymiş kullananlar çok memnun bu arada şunada karar verdim kesin tedaviye başlamadan önce bende bitkisel kullanıcam yumurtalar dahada kaliteli olsun diye

hangi kürleri kullanacaksın canım. bende tedaviye başlamadan kullanmak istiyorum.

gelincik sizin kacıncı deneme

merhaba arkadaşlar
BİZE DUA EDİN OLURMU
canım üzme kendini yumurta olayına gelince benimde 8 yumurtam toplanmıştı okadar dert etmemiştim çünkü verilen iyneler herkese aynı etki yapmıyor senin 8 olur başkasının 10 olur canım ama kelitesine gelince düzeltilmiyormu ama üzme yine kendini oda kötü etkiler.....Şeniz

hangi kürleri kullanacaksın canım. bende tedaviye başlamadan kullanmak istiyorum.

bacım daha araştırmadım koçişlere bakmaktan kendimizi unutuyoruz ama araştırıyorum buldukça yazarım şimdilik sogan suyunu biliyorum hele biraz araştırım yazarım inşallah şifa olur

bacım daha araştırmadım koçişlere bakmaktan kendimizi unutuyoruz ama araştırıyorum buldukça yazarım şimdilik sogan suyunu biliyorum hele biraz araştırım yazarım inşallah şifa olur

bitkisellere biraz erken başlamak gerekiyor diye biliyorum. hemen etki etmediği için.siz ne zaman başlayacaksınız tedaviye. soğanla hiç aram yok suyunu içebilirmiyim bilmiyorum:((

:jeyyar:
bitkisellere biraz erken başlamak gerekiyor diye biliyorum. hemen etki etmediği için.siz ne zaman başlayacaksınız tedaviye. soğanla hiç aram yok suyunu içebilirmiyim bilmiyorum:((

canım sogan suyu haklısın çokda kokar:jeyyar: şimdi bizim nerden baksan bir 8 ay vaktimiz var ben diyorumki 4 ay sonra başlıyım erkeklerde sperm 72 günde oluşuyor bizde yumurtalar her ay gelişim gösteriyor o yüzden 4ay sonra başlıcam siz nezaman düşünüyorsunuz başlamayı artık olmadı beraber başlarız:içelim: hadi hayırlısı

biz kısmetse haziranda başlıyacağız tedaviye. adetimin 21.günü lucrin kullanmaya başlayacağım. yaklaşık 2,5 ay var. şimdiden başlasam kürlere iyi olacak. soğanı içemem belki ama incir kürüne başlayım diyorum. senin dediğin zeytinyağlı incir kürünü bizde kullansak iyi gelirmiki.

Merhaba kızlar nerdesiniz yaaaa kimsecikler yok ben geldim diyemii
Kızlar az önce vavelya ile görüştüm.Perşembe sabah 08:30 da hastanede olacaklarmış.09:30 da eşini mikro tese için alacaklar ve sperm çıkar ise Allahın izniyle 11:30 da da vavelyayı alacaklar transfer işlemi yapılacak.Kızlar perşembe günü hepberaber dua edelim vavelya için.Allah inşallah yüzlerini güldürür

Son düzenleme:
Tanimiyorum ama banban ,ben vavelya ile gecen yaz alman hast tanistim soylersen beni hatirlayacak telefon numarasini verirsen iyi dileklerimi iletmek isterim
[Merhaba gülencim sana özelden vavelyanın numarasını gönderdim.
merhaba arkadaşlar
BİZE DUA EDİN OLURMU

Canım benim okuyunca üzüldüm.Ama vardır elbet bunda da bir hayır.İnşallah olur canım sen moralini yüksek tut.Arkadaşların dediği gibi biraz yumurtalar için bitkiseller araşttır belki faydası olur

Merhaba kızlar nerdesiniz yaaaa kimsecikler yok ben geldim diyemii
Kızlar az önce vavelya ile görüştüm.Perşembe sabah 08:30 da hastanede olacaklarmış.09:30 da eşini mikro tese için alacaklar ve sperm çıkar ise Allahın izniyle 11:30 da da vavelyayı alacaklar transfer işlemi yapılacak.Kızlar perşembe günü hepberaber dua edelim vavelya için.Allah inşallah yüzlerini güldürür

ederiz canım etmezmiyiz allahım yardımcıları olsun inşallah 14 gün sonra bize hamile oldugu müjdesini verirde biraz olsun yüzümüz güler ,diger topikte oldugu gibi bizlerde hamilemiz var diye :teytey:çekmeye başlarız......hadi allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

Back
X