Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız caneylom çakşır otunun çok faydası varmış bizim buralarda yetişiyor zaten ...ben alım kaynattım suyunu ne ben ne eşim içebildi biraz acı ..tozunuda bir macun hazırladım içine bir kaç şey daha kattım onun tadıda bir acayip oldu yemedik vehasıl faydasını biz göremedik ama görenler varmış.....bende yeni açtım bir bakayım birşeyler yazım çıkayım dedim ondan pek sesim çıkmıyor güzelim

kızlar slm gene geldim nasılsınız bakalım benim anavatan bugün kan ağlıyo yani bu ayda umutlar suya düştü inşallah mayısta tüp tedavisi başlıcak

kızlar unutmadan yanlış hatırlamıyorsam yarın sabah vaveylanın eşi mtese olucak inşallah bulunurda vaveyladan yumurtalar toplanıp çok kaliteli embriyolar olurda teyze oluruz onun için hatunlar yarın sabah 9a kadar dua edelim hatta okuya bilen varsa fetih suresini okursa nasıl iyi olur dimi had,,i kızlar bacımız için dua vakti

adetliyim ya
vavelyayı ben yarın sabah arıcam sizi ahberdar ederim kıslar

bende Allah nasip kısmet ederse çocumu kucağıma aldıktan sonra eşimin tedavisi için uğracaşaım kaan beye gidebilirz normal çıkışın olmasını sağlayıp 3.cocuku normal yolla yapacam :lepi: inşallah 1

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün büyük gün vavelyaların mikro tese günü saat 09:30 da ameliyata girecek eşi öğlen arayacağım ve iNŞAALLAH GÜZEL HABERLERLE SİZE GELECEĞİM ARKADAŞLAR DUA EDELİM OLURMU:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün büyük gün vavelyaların mikro tese günü saat 09:30 da ameliyata girecek eşi öğlen arayacağım ve iNŞAALLAH GÜZEL HABERLERLE SİZE GELECEĞİM ARKADAŞLAR DUA EDELİM OLURMU:Saruboceq:

günaydın canım.İnşallah hayırlı haberler verirsin bize. dua edeceğim.merakla bekliyoruz.

uyuyakalmışım bi baktım dünya tersime döndü saatimi almamışım ileri saat 08:30 sandım 09:30 demekki aradım fakat telefonu kapalı

inşallahhh güzel olur yarabbim
benim eşimde gecen sene 08:20 ameliyata girmişti 08:40 çıkmıştı sonuc cabuk cıkıyor

uyuyakalmışım bi baktım dünya tersime döndü saatimi almamışım ileri saat 08:30 sandım 09:30 demekki aradım fakat telefonu kapalı

Ne güzel güzel bir sonuca ulaşmışsınız yarabbim herkese nasip eylesin.
Kızlar ben kahvaltı yapıp geleyim çok acıktım yaaacokacimcoook

bende ardayı babaannesine bırakıyım misafir gelecek bi halt edemicem ziraaa

Allahım herkeze nasip etsin arkadaşlar pazar günü kuzenim mikrotese oldu resmen yıkıldık ya resmen sperm bulunamadı şimdi ona seslendim bi arkadaşım böyle bmyle dua et canım dedim eder biliyorum canı gönülden acar kuranını okur ben adetliyim olmasam bende okurdum ..
Konuşucak çok sey varda işimde var pc acık ara ara bakıcam ben size

Back
X