Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaman inşallah olumlu sonuçlar alırsınız hayırlısıylada bebekleriniz olur canım....bu dr benimde kafama yatmaya başladı gerçi biz özel bir hastaneyle anlaşmıştık ama galiba vazgeçeceğiz....zaten haziranda rutin kontrollerim var ankarada belkim bizde gideriz bir fikir sahibi, oluruz ...çıkmadık candan ümit kesilmezmiş demi

aloooooooooooooooooooooo kızlarrrr gelmezseniz gelmeyin beeeeeeeeeee bende gidiyom işte ne bu ya sabahtan beri hep ben yazıyom haaa herhelde bu gidişle kendin yaz kendin cevapla oynicam...........heeeeeee bu arada caneylom bakıyorumda sende ben girdiğimden beri sitenin içindesin gözümden kaçtı sanma yeşil ışığın yanıyorrrrrrrrrrşakkıdı

gelincik238 hoşbulduk cnm bizimki noa tıkanıklıkla alakalı değil inanın yalnız olmadığımı biliyorum artık çok sevindim aranıza katıldığım için sizinki nasıl azo peki

slm canlarım nasılsınız zmancığım senin adına çok sevindim ne oldu bana rapor konusunda yrıntılı ilgi verebilirmisin yani azospermde gerçekten üç yıllık evli olma şartı arnmıyormu lütfen canım çok acil bide siz daha önce microtese olmuşmuydunuz

kısssssss sen geçmişi okumadınmı? azolularda 3 yıllık şart şurt yok sadece üniversite hastanelerinde tedavi olursan çabuk çıkıyor özellerde pek olmuyor bu durum belki anlaşması varsa bir umut........burcu sende hoş geldin

canım biz ünüversite hastanesinede sorduk onlarda aynı şeyi dediler siz yararknamazsınız dediler nerden öğrencem ben şimdi

kız biz ocak ayında maya tüpbebeğe gittik biz bundan önce 2006 tesa yaptırdık hacettepe hast olduğu için hemen rapor çıkardık 2 yıllık bizim mayaya gittiğimizde 2. ci yılı 1 ay doldurduğumuz için tekrar çıkartmamız gerektiğini söylediler tabiki yine üniversite hastanesinde

canım kararname değişti dediler bilmiyom valla kime sorcaz anlamadık genartında ssk anlaşması var ama size olmaz dedi evlilik şartı 3 yıl oluyomuş

belkide olabilir canım zırt pırt birşeyler çıkartıp duruyorlar zaten ne hikmetse bende anlamıyorum

mrb arkadaşlar yeni üyeyim eşim azospermi ve nisan 22 de mikro tese olacak inşlh sperm bulunur ve tüp bebek için şansımız olur bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın :enbuyukkk:

canım inşallah güzel habeler verirsin bizlere. bizde mikrotesada sperm bulunmuştu ve çok güzel bir hamilelikte geçirdim. tülay arkadaşımızda hamile. inşallah herkesi hamile listesine yazacağız. bu sitedeki herkese çok dua ediyorum. geçen sene bu zamanlar girmiştim buraya. insan dertleşecek kimseyi çevresinde bulamıyordu. şimdi herkes burada bir aile gibi oldu. ve inşallah herkeste annelik duygusunu yaşar.

canım biz ank.hacettepe hast.tedavi olduğumuzda benden hiçbirşey istemediler sadece eşimin 3 ayrı yerde yaptırdığı sperm tahlili bide dr yazısı ...ama şimdi kadındanda bir sürü şey isteniyomuş

canım inşallah güzel habeler verirsin bizlere. bizde mikrotesada sperm bulunmuştu ve çok güzel bir hamilelikte geçirdim. tülay arkadaşımızda hamile. inşallah herkesi hamile listesine yazacağız. bu sitedeki herkese çok dua ediyorum. geçen sene bu zamanlar girmiştim buraya. insan dertleşecek kimseyi çevresinde bulamıyordu. şimdi herkes burada bir aile gibi oldu. ve inşallah herkeste annelik duygusunu yaşar.
inşallah canımmmmmmmmm....sen yaşadın hayırlısıylada bizlerde yaşarız:Saruboceq:

burcu 10 arkadaşım h g aramıza inşallah buradan hamile haberlerini alırız benim eşimde microtese olcak onun öncesinde bende ilaçlarla tüp bebeğe hazırlancam hepimizn hakkında hayırlısı olsun canım

aaaaaaaaaa umudumnerde canım sen bayadır uğramıyordun buralara nasılsın güzelimnasıl gidiyor hayat

kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ankarada gezerken kayboldumkaydirigubbakcemile3 kaan aydos iyibir doktor bizden tahlil istedi fsh ve testesteron istedi.İlaş tedavisiyle hormonları uyararak birşeyler yapabiliriz belki dedi, buna benzer münferit hadiseler türkiyede ve dünyada az da olsa gerçekleşebiliyor dedi . mtesede alınan parçadan dolayı hormonlar degişir dedi ve gercekten önceki tahlilden farklı oldu şimdi yarın gene gidicez bakalım neolcak
Zamancım hakkınızdan hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı yerlerde başlamak nasip olsun güzel sonuçlar alacağızın yer olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah

İnşallah sabırlı bekleyiş bizlerde senin gibi bir gün annelik duygusunu tadarız.Allahım herkese nasip eyler herkesin duaları kabul olunur inşallah

Kızzlaarr nerdesiniz yahuu sabah sabah tembellik yapmayın lütfen gelinde azıcık sohbet edelim boş boş dolanıp duruyorum buralarda

Back
X