selamünaleyküm hanımlar
nasılsınız görüşmeyeli
a.s. arkadaşım. teşekkürler iyiyiz sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamünaleyküm hanımlar
nasılsınız görüşmeyeli
caneylom arkadaşım inşallah tedavin güzel haberle sonlanır bizde mayısat yaptırcaz eşimede microtese olcak sen hangi merkezde başladın canım
a.s. arkadaşım. teşekkürler iyiyiz sen nasılsın?
a s iyiyiz canım sen nasılsın
pardon canım yine bizim netin azizligine ugradımda cvbını görmemişim
elhm.iyi olmaya çalışıyorum.yalnız farkediyorumda psikolojim bozulmuş iyice galiba.en ufak şeyde aglamaya başlıyorum can sıkıntım saatlerce geçmiyor...nasıl kendime bunları yapıyorum şaşırıyorum
senin tedavinde hayırlı olsun caneylom. az kalmış haftaya başlıyorsun demek. ikinci miydi senin. bu sefer bende lucrinle başlayacam. başka hangi ilaçları kullanacaksın bellimi.
sağolun arkadaşlar caneylom yok biz parası için gitmedik zaten özel yaptırıyoz rapor olmyo bize iki senelik evli oldumuzdan ilaçları dahi parayla alcaz genartta ilaçlar dahil 4 buçuk tuttu bide aklımda çok inceliyomya korkuyom fazla kurcalamamkmı lazım yani nasip deyip genartta başlasammı sonuçta allah nasib ederse heryerde olur şimdide böyle düşünüyom allah hakkımızda hayırlısını versin nzmyn arkadaşım ben istare duasını bilmiyomki bilen bitri varsa benim için yatabilirmi çok sağolun
evet canım allah nasip ederse haftaya başlıyo şimdilik elevit b12 folik asit kullanıyorum bide tüam ordaki tedaviye başlıycam gün antibiyotik kullancak hani devamlı usg ye giriyosunya mantar oluşmasın diyeymiş diğerlerini bilmiyorum şimdilik ne kullancam. üçüncü sayılır benim iki defa tese oldu eşim ilkinde transfer oldu tutmadı ikincisinde embriyo gelişimi durdu transfer yapılamadı buda üçüncü 12 mayıs gibi mikrotese olcak şimdi eşim rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin hepimize....
inşallah bu sefer herşey yolunda giderde burdan hamişim diye bize müjde verirsin canım.
sağol caneylom sizdemi parayal yaptırıyosunuz yani rapor olmuyomu szede
inşallah canımmmmmmmmm....sen yaşadın hayırlısıylada bizlerde yaşarız:Saruboceq:
Zamancım hakkınızdan hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı yerlerde başlamak nasip olsun güzel sonuçlar alacağızın yer olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah
İnşallah sabırlı bekleyiş bizlerde senin gibi bir gün annelik duygusunu tadarız.Allahım herkese nasip eyler herkesin duaları kabul olunur inşallah
evet canım daha önce raporlada denedik devlet hastanesinde tutmadı bi hakkımız daha var ama biz özelde denemeye karar verdik hakkımızda hayırlısı canım inşallah...
caneylomcum, sizinde tedavinizde Allah ın izniyle başarıyla biter umarım. hamilelim haberini mayısın sonuna doğruda bizler duyarız inşallah.