Ya canım benim o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam,biliyorsun ben bayadır bu platformda üyeyim ve herkesi olduğu gibi senide burada olan yazılarını da takip ediyordum. Sadece şimdi içimde şôyle geçti,ya neden bir kişinin bile mutlu haberini alamıyoruz bu kadınlar kulübünde,hem bize de umut olur diye sonra senin bu yazdıklarınla karşılaştım tamamen rastlantı oldu yani. Şimdi görünce hem çok duygulandım hem de en az kendim hamile kalmış kadar çok sevindim. Bana bu saatte,bu güzel haberi okumama vesile olduğun ve uzun zamandır gülmeyen gülmeyen yüzümü güldürdüğün için sana binlerce kez teşekkür ederim

Dilerim yavrunu sağlıkla kucağına alırsın,güle güle büyütmek nasip olsun inşallah

Darısı bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma olsun,bende hep kendi kendime diyorum. Bir gün hamile kalırsam buraya gelip,o güzel haberi herkesle paylaşacağım. (Hâlâ kadınlar kulübünde duruyor olmamın sebebi de budur) Çünkü biliyorum ki bizim ve bizim gibi bu hastalıkla uğraşanların,yıllardır bu uğurda çabalayanların umuda ihtiyacı var! Ayy çok duygulandım

Tekrar hayırlı olsun,sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuşman dileğiyle. Daha fazla konuşmayacağım,çok sevindim çok...