Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok sevindim sizde tıkanıklılık olduğu nasıl anlaşıldı gelrn menimi azdı neye göere tıkanıklılık teşhisi doktor koydu ameliyatı nerde ve kimme oludnuz

merhba canım.evet gelen meni azdı.1.5ml.geliyodu.fakat sperm sayısı 0 dı.tese ile yeterli ve kaliteli sperm oldugunu söyledi dr konya tıp fakültesi prof dr talat yurdakul yaptı ameliyatı.tıkanıklık teşisini ultrason ile şüphelendi ve ameliyatta içine renkli bir sıvı vererek nerde oldugunu buldu ve lazerle temizledi.tese ile sperm buldu fakat alıp dondurmadı.istediğin kadar tüp bebegin olur demiş eşime ama alıp dondurmak istemiyorum demiş normal yolla deneyin tüp bebek olur zaten demiş.içim çok rahatladı en azından sperm var.en az 1 yıl böyle denemeyi düşünüyorum.tabi bir daha spermiogram isteyecekler gelecek mi gelmiyecek mi bakacaklar.belki yine gelmeyecek.inşallah gelir.RABBİM hepinize hepimize yardım etsin dertte dermanda onda.duam aynı kaderi paylaştıgım tüm arkadaşlarla.ALLAH yüzümüzü güldürür inşallah.

arkadaşlar nerdesiniz yahu artık topiğimize takılan pek olmuyor lütfen hanımlar boş bıarkmayalaım birbirimizi

arkadaşlar nerdesiniz yahu artık topiğimize takılan pek olmuyor lütfen hanımlar boş bıarkmayalaım birbirimizi

evet canım yaa bende her geldigimde yalnız oluyorum...acaba tek mevzuu konuşmaktanmı millet gelmiyor.biraz farklı mevzular mı konuşsak nedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar hayret bugünün ilk msjı benden saat kaç oldu yahu nerelerdesiniz bende birazdan alışverişe çıkıyorum kaan beyin söylediği kuru meyveleri alcam sonra yemek yapıcam akşamda hasta ziyareti var arada girer bakarım ne alemdesiniz diye

herşeyin hayırlısı kızlar elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakacağız artık inanın öğreneli 1 hafta oldu ve hergün ağlıyorum. eşimin yanında belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor. o yokken başlıyorum ağlamaya ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş. hem 10 çocuğunda olsa geriye kalıyor karı koca. herkes bir tarafa gidiyor. (bu şekil avunayım bende) Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin

gülümsecim bende yaşadım aynı duyguları bilirim yaşadıklarını eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra test yapıldı sonuç yine 0 çıktı doktorumuz ege üniversitesini önerdi yarın nasipse izmire gideceğiz bilgi almaya ama bence kimse umudunu yitirmesin iyi şeyler düşünelim iyi olsun allah herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin ama hemen kaderimiz böyleymiş diye üzülme allahtan ümit kesilmez sende araştırmaya başla ve hemen tedaviyi önemseyin bak belki aynı dönemde anne oluruz nasip bu işler ikiz annesi olma ihtimalimiz yüksek ne güzel bunları düşün dert girdimi çıkmıyor hiç üzülme allah hepimize nasip edecek ben inanıyorum

gülümsecim bende yaşadım aynı duyguları bilirim yaşadıklarını eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra test yapıldı sonuç yine 0 çıktı doktorumuz ege üniversitesini önerdi yarın nasipse izmire gideceğiz bilgi almaya ama bence kimse umudunu yitirmesin iyi şeyler düşünelim iyi olsun allah herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin ama hemen kaderimiz böyleymiş diye üzülme allahtan ümit kesilmez sende araştırmaya başla ve hemen tedaviyi önemseyin bak belki aynı dönemde anne oluruz nasip bu işler ikiz annesi olma ihtimalimiz yüksek ne güzel bunları düşün dert girdimi çıkmıyor hiç üzülme allah hepimize nasip edecek ben inanıyorum

çok doğru söylüyorsun benimde bu işin peşini bırakmaya hiç niyetim yok. kürlere falan başladım ankaraya gideceğiz. canım ya eşimin doktor arkadaşıda bize ege üni. önerdi o ordan mezun olmuş çok iyi demiş bilmiyoruz sen bizi bilgilendirirsin artık gerçi biz daha yolun başındayz azonun nedenini bile öğrenmedik kan sonuçları hormon sonuçlarıda daha belli değil sadece bir kere sperm testi yaptırmıştı 15 gün sonra ikincisini yaptıracağız. bazen çok umutlanıyorum evet diyorum ikiz annesi olacağım galiba bazende tam tersi asla anne olamayacağımı düşünüyorum hakkımıza hayırlısı neyse o olsun Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

günaydın kızlar kimsecikler gelmiyor hayırdır yoksa hepiniz hamiş olup buraları terkmi ettiniz
şimdi sevgidolu bacım bunları karıştırıcam cam kovanoza koyucam hatta bir kavanozda iş yerine hazırlıcam gülümse bacı canım dert etme zamanla alışıyorsun her duydugn bitki yada drlarla um utların artıyor tazeleniyor merak etme zamanla bu gelgitlerde gecer ama bence hiç vakit kaybetmeden emre bakırcıogluna gözükün bak bu iki ismi araştır emre bakırcıoglu ve kaan aydos öyle sagda solda vakit kaybetmeyin bak biz bilöiyorduk sizin gibi oyalandık asıl başta gitmemiz gereken drlara sonradan ögrendik şimdi gittik bacım bence araştır biz ikisinede gittik kaan beyde ilaç tedavisi oluyor normal yolla çıkış saglana bilir belki diye emrebeyede gittik eger normal yolla çıkış olmazsa mtese yapıcak
bizde 1 tüp var ama mtesede sperm bulunamadı

sağol zamancığım snada günaydın gene en erkencimiz sensin bu aralar buraya ne uğrayan var ne eden ne o kızlra sıkıldınızmı neyse hadi bekliyorum arada bir uğrayın da yalnız kalmayalım

sorma sevgidolu bekçisi olduk topiğin bahar rehaveti düştü bizim bacılara ne gelen var ne giden

hayırlı günler kızlarrrrrr.............çok şükür gelebildim sonunda .....geçen salıdan beri yoktum galiba.... gelemedim malesef baya bir yoğundum ....demiştim zaten kaynanatör geliyor diye dortora götür getir onla ilgilen sonra eşim geldi 4 gün evdeydi oraya git buraya git gelen giden maşallah eksik olmuyorda misafirlerim eşim gelince hurra sora temizlik kısacası gelemedim işte..........dediğiniz gibi pek kimseler uğramıyor hayırdır inşallah

biraz geçmişe baktımda caneylom yok banban yok vavelya yok fatoş81 gelmez oldu baya boşladık buraları kızlar .....bende yoktum zaten zavallı topik pek kimsesiz kalmış neyseki demirbaş sevgidolu ve zaman var onlar yanlız bırakmıyor topikçiği

hafta sonu yengem hastalanmış ona bakmaya gittim eşimde yoktu işe gitmişti zaten orada kaldım dünde eşim geldi geri eve döndüm onu çarşıya gönderdim işimi bitirdim hemen pc başına geçtim ama yine kimseler yok hade gelinde sohbet edek bari

oooooooooooooo harzemciğim hoşgeldin canım ya bu ne sessizlik böyle ben geliyom gene kimse yok valla kızlar sizi yakalayana aşkolsun yoksa başka topikleremi dadandınız

hoşbulduk canım ya en sonunda geldim ama kimseyi yakalayamadım..........en çok caneylomda uğrardı oda yok tedaviyemi başladı acaba....vavelyada istanbuldan gelmedimi ....kızlar merakta koymayın bakim

Back
X