merhaba arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra yaşadıklarımı paylaşmak için foruma yazmaya karar verdim. eşim azosperm hastası olarak uzun bir süreden beri (yaklaşık 3 yıldan beri) tedavi görüyordu. eşim testis yetersizliğine bağlı azosperm hastası olup, FSH aşırı yüksek, testosteron da çok düşüktü. Bu süreçte görüştüğümüz ve herkesin bildiği ünlü doktorlar eşime nerdeyse hiç şans vermediği gibi tedaviyi bile gereksiz görmüşlerdi. Daha önceden tese olmamızın verdiği avantajla uzun süren hormon ve fitoterapi tedavisine başladık, düzenli olarak hacamat yaptırdık ve uygulanan tedavinin sonuçlarını görmek adına düzenli ve sık aralıklarla tahlil verdik, normal hayatımıza devam ederek hastalığın psikolojimiz üzerindeki stresini en aza indirdik. sağlıklı beslendik. nihayetinde gerçekleşen operasyon sonucunda eşimde olgun spermler bulundu ve ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ve geçen aylarda Allah'ımın mucizesi ve bize lütfu olan oğlumu kucağıma aldım. bu yaşadıklarım bu hastalıkla mücadele edenlere bir umut olsun....