Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zamancigim verdigin bilgiler icin tesekkur ederim sizlerin yazdiklarini okuyunca birazda olsa umutlaniyorum .keciboynuzuna bende devam ediyorum, incir kurunude yapip esime yedircem, allahim insallah sifa verir bebis isteyen herkesin kollari bos kalmasin en kisa zamanda bebislerimize kavusalim.canim incir kurunu nasil yapiyorsunuz belli bi miktari varmi

zamancigim verdigin bilgiler icin tesekkur ederim sizlerin yazdiklarini okuyunca birazda olsa umutlaniyorum .keciboynuzuna bende devam ediyorum, incir kurunude yapip esime yedircem, allahim insallah sifa verir bebis isteyen herkesin kollari bos kalmasin en kisa zamanda bebislerimize kavusalim.canim incir kurunu nasil yapiyorsunuz belli bi miktari varmi

bacım 1 kğ iyisinden kuru incir 1 lt saf zeytinyagı kuru incirleri 4 e böl cam kavanoza at üstüne saf zeytinyagını dök agzını sıkıca kapat etrafını aliminyum folyo ile sar loş bir yerde 2 gün mayalandır sonra sabah ve akşam 1 yemek kaşıgı biraz yagından biraz incirinden yedir

merhaba kızlar nasılsınız
zamancım o yazdıklarının hepsini sakın yedirme eşine canım.öylesi hiç uygundegil.ibrahim saraçoglundan duymuştum bir kür bitmeden digeri kesinlikjle yapılmaz diye.hem bak biz 2 hafta nohut kürü yaptıktan sonra 2-3 hafta kadar sadece keçi boynuzunu yaptık ileri hareket oluştu spermlerde.haaa spermlerde deyince yanlış anlamayın bizim spermimiz 0,3. artık o kaç sayı demekse bende bilmiyorum........

conconlar nerdesiniz gene daha şimdi oturdum netein başına ama baktım gene yoksunuz ne varki bikere girdimde şurda birinii göreyim

hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrr....iş güç anca geldik..........maşallah gelen giden bitmiyor hem sabah hem akşam işte bitmiyor bu yüzden ancak fırsat bulup girebiliyorum topiğe.........

zamancığım sağolasın beni bilgilendirdiğin için......canım ben ballı karışımı 57 liraya hazırlatacağım tabi istersem en iyi balı kullanırsa fiyat daha çok artıyor....ben balın 30 lira olanını hazırlatıyorum....1 kilo bala 15 gr polen 15 gr arısütü koyup hazırlayacak.....arısütünün kilosu 1000 liraymış canım duyunca şoklandım baya pahalı ama faydasını oku oku bitmedi bide biliyosun bal kur`ànı kerim`de hadislerde hep geçiyor şifa kaynağı ölümden başka her derda deva diye birde bunu deniyelim bakalım hayırlısı......canım bu 1 kiloluk karışım 1 aylıkmış günde 1 tatlı kaşığı 1 ayda bitecekmiş 1 ay sonra tekar yapacak daha sonra istersen test yaptır dedi ne gibi etkileri olmuş diye hormonlarada baktıracağız eğer olumlu yöndeyse devam ameliyat olana kadar deneyeceğiz inşallahrabbim şifamızı verir hem yan etkiside yok kaybedeceğimiz birşeyde yok sonuçta şifa kaynağı allah hakkımızda hayırlısını versin ona sığınıyoruz o ne derse o olur........he canım yapacağı bal bitlis kara kovan balı içinde hiçbirşey yokmuş garanti veriyor isterseniz tahlil falan yaptırın diyor bide deli bal var onun kilosuda 100 lira oda kars balı herhalde .....ben şimdilik bizim için uygun olanı yaptıracam biliyosundur zaten fındık fıstık çinko badem ne faydalıysa aldığımız şeyler zaten ayda 150 liraya yakın tutuyor bide o olursa 200 geçecek ama olsun faydasını görelimde hiç bir önemi yok paranın ...........rahmeti bereketi bol olan yüce rabbim ne olursun emeklerimizi boşa çıkarma sana inanıyor sana sığınıyoruz amin amin amin

aaaaaaaaaaaaa sarı yanıyor benim lamba aktif görünmüyorum bakalım şimdi ne olacak

zamancığım sağolasın beni bilgilendirdiğin için......canım ben ballı karışımı 57 liraya hazırlatacağım tabi istersem en iyi balı kullanırsa fiyat daha çok artıyor....ben balın 30 lira olanını hazırlatıyorum....1 kilo bala 15 gr polen 15 gr arısütü koyup hazırlayacak.....arısütünün kilosu 1000 liraymış canım duyunca şoklandım baya pahalı ama faydasını oku oku bitmedi bide biliyosun bal kur`ànı kerim`de hadislerde hep geçiyor şifa kaynağı ölümden başka her derda deva diye birde bunu deniyelim bakalım hayırlısı......canım bu 1 kiloluk karışım 1 aylıkmış günde 1 tatlı kaşığı 1 ayda bitecekmiş 1 ay sonra tekar yapacak daha sonra istersen test yaptır dedi ne gibi etkileri olmuş diye hormonlarada baktıracağız eğer olumlu yöndeyse devam ameliyat olana kadar deneyeceğiz inşallahrabbim şifamızı verir hem yan etkiside yok kaybedeceğimiz birşeyde yok sonuçta şifa kaynağı allah hakkımızda hayırlısını versin ona sığınıyoruz o ne derse o olur........he canım yapacağı bal bitlis kara kovan balı içinde hiçbirşey yokmuş garanti veriyor isterseniz tahlil falan yaptırın diyor bide deli bal var onun kilosuda 100 lira oda kars balı herhalde .....ben şimdilik bizim için uygun olanı yaptıracam biliyosundur zaten fındık fıstık çinko badem ne faydalıysa aldığımız şeyler zaten ayda 150 liraya yakın tutuyor bide o olursa 200 geçecek ama olsun faydasını görelimde hiç bir önemi yok paranın ...........rahmeti bereketi bol olan yüce rabbim ne olursun emeklerimizi boşa çıkarma sana inanıyor sana sığınıyoruz amin amin amin

allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bacım en borçlu zamanımızda bile onun yiyeceklerinden ödün vermiyoruz rabbim verir şifasını diye alırız inşallah karşılığını

aaaaaaaaaaaaa sarı yanıyor benim lamba aktif görünmüyorum bakalım şimdi ne olacak

yeşilsin kız merak etme:))

inşallah canım rabbim eğer uygun görüyorsa elbet bir gün verecektir bebişlerimizi ama bir vakti zamanı var bizede o vakti beklemek düşüyor

kızlar eşimin fsh ı 15,8 çıktı biraz yüksek çıktı bir yerde okudum çakşır fsh ı yükseltiyormuş bu konuda bilginiz varmı. birde fsh yüksek olması çokmu kötü Allah izin verirse hangi durumlarda ilaç tedavisi uygululanıyor cevap verirseniz sevinirim kızlar.

canım genelde bu hormonlarla ilgili benim pek bilgim yoktur .....ama yüksek olması iyi değil diye biliyorum ama seninkilerde çok yüksek değil herhalde

canım genelde bu hormonlarla ilgili benim pek bilgim yoktur .....ama yüksek olması iyi değil diye biliyorum ama seninkilerde çok yüksek değil herhalde

çok teşekkürler canım sadece fsh yüksek oda çok değil diğerleri normal bakalım hayırlısı Allah kısmet ederse kaan beye gideceğiz. hakkımıza hayırlısı yüce rabbim kucağımızı boş koymasın

amin canım amin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim mükafatını verir.......benim kocişi işe gönderdim bugece fulltaym pc başındayım kaç günden beri gelen giden iş güç fırsat bulamıyordum ama bu gece acısını çıkartırım yarına kadar yapışır kalırım

yarın sabahta kız kardeşimle beraber annemin evini temizlemeye gideceğiz yengemde var zaten tam bir bahar temizliği yaparız ......annem rahatsızdı adanada kalıyor 2 haftadan beri tedavi görüyordu hafta sonu gelecek o gelmeden bitirelim evini tertemiz bulsun benim melişim .....annemde evde kalmaya başlarsa bende eşim evde olmadığında yanına gidiyorum beraber kalıyoruz o zaman biraz boşlaya bilirim buraları ama evde olduğumda mutlak g k.k dayım............he bu arada umudumnerde vardı artıkın buralara uğramaz oldu canım arada bir gelde bir not düş haber ver be güzelim ne yapıyorsun ne ediyorsun

kızlar tüp bebek merkezleriyle ilgili bölümde kadıköy şifa hast ilgili yeni konu açtım bakarmısınız lütfen....

ayyyy bacım sağolasın bende burdan hazırlatım bakalım faydası olcakmı ne duysak umut oluyor işte

insallah faydasini gorursunuz, faydasini gorunce yazin lutfen temmuzda tukiyeye gelicegiz o zaman bende yaptirayim allahim herseyin hayirlisini versin hayirli haberlere insallah

Back
X