Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilmiyorum canım inşallah faydasını görürüz takdiri ilahi belki sebeb olur diye herşeyi denemeye çalışıyoruz kimimiz faydalanıyor kimimize iyi gelmiyor bellide olmuyor bünyeler farklı işte onu dene bunu dene allah sonumuzu hayır etsin

tülayy
sizin kaç tüp dondurulmuş sperm vardı

hayırr bencne başka herkezin şuanda sarı yanıyorrr

kızlar bugün test verdik tribulus kullanmıştık bakalım faydası olmuşmu rabbim ol dediyse olur ilaç bahane gerçi bi gelişme olursa haber ederim kızlar sizlere sonuç öğleden sonra alcaz hepinizi öptüm....

kızlar bugün test verdik tribulus kullanmıştık bakalım faydası olmuşmu rabbim ol dediyse olur ilaç bahane gerçi bi gelişme olursa haber ederim kızlar sizlere sonuç öğleden sonra alcaz hepinizi öptüm....

bacım bak şimdi bi gelişme olursada nedemek olmazsada haber ver yoksa çatlarım meraktansırnaşık şey şaka bir yana olumsuz olmaz inşallahda olursa bile yaz çıkmayınca insan yıkılıyor binbir ümit kullanıyorsun olmayıncada haklı olarak üzülüyorsun tutma içinde bak hapimiz aynı derdi taşıyoruz Allah büyüktür inşallah çıkarda :teytey:biraz kurtlarımızı dökeriz

sağol zamancım desteğin için ama her zamanki gibi tabiki sıfır....
fsh 33
testosteron4.25

sağol zamancım desteğin için ama her zamanki gibi tabiki sıfır....
fsh 33
testosteron4.25

bacım üzülme hepsi geçeçek inşallah olucak bak hem nediyecegim sperm ortalama 72 günde oluşuyor ondan sonra çıkış oluyor belki daha vakti gelmedi Allah büyük olucak inşallah

iyi akşamlar kızlarr...ne ettiriyonuz bakem....ben baya bir yorgunum temizlik falan bide yiğenim tatlı cadı yordu beni acayip huysuz olmuş diş çıkartıyor annesini bir dakka görmesin basıyor ağıdı bol bol kavga ettik huysuzla.....ama olsun o benim aşkım her ne kadar cadı olsada beni yorsada onla herşeyi unutuyorum dünyalar benim oluyor

caneylom test yaptırmışsınız dün hiç bahsetmedin canım.....sonuçlar yine aynı çıkmış ama üzülme güzelim rabbim ne zaman uygun görürse gönderecektir bebeklerimizi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz eşinin ameliyatında bol bol canlı sperm bulunur sende erersin muradına:CüvCüv::Saruboceq:

bacım üzülme hepsi geçeçek inşallah olucak bak hem nediyecegim sperm ortalama 72 günde oluşuyor ondan sonra çıkış oluyor belki daha vakti gelmedi Allah büyük olucak inşallah

caneylom test yaptırmışsınız dün hiç bahsetmedin canım.....sonuçlar yine aynı çıkmış ama üzülme güzelim rabbim ne zaman uygun görürse gönderecektir bebeklerimizi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz eşinin ameliyatında bol bol canlı sperm bulunur sende erersin muradına:CüvCüv::Saruboceq:

inşallah canlarım inşallah dediğiniz gibi olur ama ben bütün heycanımı kaybettim rabbim daha kötü şeylerle karşılaştırmasın inşallah sağolun bacılarım desteğiniz beni en iyi anlayanlarsınız burdaki bütün arkadaşlarımın başındaki dert bizi bizden daha iyi anlayan kimse olamaz zaten....

selamınaleyküm bacılarrrrrrrrrrrrr.....haftasonu diye boş bırakmayın buraları tabi sizin kocişler evde gezmelere gidersiniz bizde evde oturur burayı bekleriz artıkın gerçi bende pazar gezmelerini sevmem hep sıkıcı gelmiştir bana resmen bayarım öyle bir gıcık huyum var......caneylom çok sıkma canını herşey olacağına varır yaşadıklarımız bir sınav allah ahyırlısıyla geçmemizi nasip etsin inşallah

inşallah canlarım inşallah dediğiniz gibi olur ama ben bütün heycanımı kaybettim rabbim daha kötü şeylerle karşılaştırmasın inşallah sağolun bacılarım desteğiniz beni en iyi anlayanlarsınız burdaki bütün arkadaşlarımın başındaki dert bizi bizden daha iyi anlayan kimse olamaz zaten....

canım lütfen bu kadar üzülme nasip inşaallah her şey güzel olacak.........seninleyiz hepimiz.............ve inşaallah hepimiz hamiş:CüvCüv::CüvCüv: olucaz

amannnnnnnnnnnn kele daha kimseler gelmemiş ......kısss ateşbelgin sen bi gel senin kulaklarını çekecem ne o kız küstünmü uğramıyon söle bakem:oklava:

selamınaleyküm bacılarrrrrrrrrrrrr.....haftasonu diye boş bırakmayın buraları tabi sizin kocişler evde gezmelere gidersiniz bizde evde oturur burayı bekleriz artıkın gerçi bende pazar gezmelerini sevmem hep sıkıcı gelmiştir bana resmen bayarım öyle bir gıcık huyum var......caneylom çok sıkma canını herşey olacağına varır yaşadıklarımız bir sınav allah ahyırlısıyla geçmemizi nasip etsin inşallah

canım lütfen bu kadar üzülme nasip inşaallah her şey güzel olacak.........seninleyiz hepimiz.............ve inşaallah hepimiz hamiş:CüvCüv::CüvCüv: olucaz

inşallaaaahhh canım inşallah rabbim herkesi kurtarsın bu dertten hepimize anneliği nasip etsin canlarım....

amannnnnnnnnnnn kele daha kimseler gelmemiş ......kısss ateşbelgin sen bi gel senin kulaklarını çekecem ne o kız küstünmü uğramıyon söle bakem:oklava:

haklısın harzemcim belgincim epeydir uğramıyo inşallah iyi haberlerle geri döner....

kızlar buralarda artıkın ibonun gelmezsen gelme şarkısı çalmaya başladı haaaa duyuyonuz demi anladınız siz onu bir elime geçerseniz acayip öpcem siziŞeniz

kızlar bu azospermiyi yenen varmı ben bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum inşallah bizlerde bir gün anne oluruz. ihtimalin ihtimalini deniyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun hep dua ediyorum.

canlar slm hafta sonu yoktum kaynanamlardaydım yeni geldim geçmişe bir göz attım fazla giren eden gene olmamaış caneylom senin içinde üzüldüm canım herşeyde vardır bir hayır inşallah tesede bulunur sende muradına erersin hadi bacılar öpt sizleri

kızlar nasılsınız ben geldim yaklaşık 1o gündür boya badana derken çok yoruldum interneti yeni bagladık sizleri çok özledim ama sizler beni hiç merak etmemişsiniz küstüm bir iki arkadaş hariç kimse benden bahsetmemeiş yeni gelen arkadaşlarımızda var galiba hoş geldiniz canlar neyse artık konuşuruz hepinizi öptüö

Back
X