Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız ben geldim yaklaşık 1o gündür boya badana derken çok yoruldum interneti yeni bagladık sizleri çok özledim ama sizler beni hiç merak etmemişsiniz küstüm bir iki arkadaş hariç kimse benden bahsetmemeiş yeni gelen arkadaşlarımızda var galiba hoş geldiniz canlar neyse artık konuşuruz hepinizi öptüö

canım hoşgeldin oooohhhh bahar temizliginide yapmiş gelmişsin............
bizim ruh hallerimiz pek saglam degil bu aralar artık kusura bakma............bende senia.s.a.s.

kızlar niçin kimse gelmiyor yaaaaaaaaaaaaa:kızgın::kızgın:
bi bizim topik boş
hepinizin işi var galibaaaaaaaaaaaasenağlama

arkadaşlar nasılsınız bugün ben bir dk öncesine kadar iyiydim ama şimdi dertlerim aklıma geldi yandaki komşum test yapmış hamileymiş ve bana hamile oldugunu söyledi onun adına sevindim ama benim içim bir alev gibi yanmaya başladı üstelik benden küçük ve ikinci çocugu allahım neden benim ne günahım var neden bana bu derdi veriyorsun sitem etmiyorum ama neden çok kötüyüm arkadaşlar çoksenağlama

selam kıssslarrrrrrrrrrr ...ben anca gelebildim eşim evde dün sabah geldi annemlere gittik gece çok geç geldik sabahtan beride anca gönderdim ama çok merak etmeyeyim gelir birazdan...fırsat bulmuşken geçtim pc başına....galiba bahardan olsa gerek pek uğrayamıyoruz topiğe havalar düzeldi gezmelere başladık ammmaaa bi selam verip yaşadığımızı yazabiliriz demi....ataşbelgin seni topikte yakalayımda çekçem kulacıklarını unutmadımlülülülülülü

kıssssssssssss gel bakem bura bir senin kulaklarını çekeyim bu sefer kesin hakettin...ne o böyle hemen bunalım takılıyon yüce mevlam herşeyin iyisini bilir bizimde kaderimiz bu ne yapalım ölümden başkasına çare yok allahım daha büyük dert acı üzüntü vermesin çocuğumuz olmuyor diye ne sitem ederim nede dünyaya küserim var belkide bir zamanı der kendimi avuturum başkada elimden bir çare gelmiyor allah günde yüz sefer kullarının kalbini yoklarmış ne düşünüyor iyilikmi kötülükmü onun için yüreğini sakın karartma allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin güzelim okey

okey harzemcigim ama inan benim kadar iyi düşünen olamaz herzaman iyi düşünmüşümdür her konuda am bende anne olmak bebegimi kucagıma almak istiyorum aslında bakarsan bizim bu derdimiz hayata insanı küstürecek kadar büyük çünkü gelecek demek çocuk demek hayat böyle devam eder ama en önemlisi o yüce duyguyu yaşamak en önemlisi napalım bugunde böyle hissediyorum kendimi

doğrusun canım bazen karmakarışık oluyor düşüncelerimiz bazı şeyleri düşünmekten kendimizi alamıyoruz bizlerde başkaları gibi bebeklerimiz olsun istiyoruz onunla ilgilenelim uğraşalım tüm dünyamız onlar olsun istiyoruz ama ne yapalım kaderimiz böyle sabredip dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yoktur

canım benim üzülme asla pesetme bigün olacak ben artık buna inanıyorum şuan olmuyorsa bundada eminim vardır bir hayır hiç canını sıkma sonuçta herşeyi veren allah

okey harzemcigim ama inan benim kadar iyi düşünen olamaz herzaman iyi düşünmüşümdür her konuda am bende anne olmak bebegimi kucagıma almak istiyorum aslında bakarsan bizim bu derdimiz hayata insanı küstürecek kadar büyük çünkü gelecek demek çocuk demek hayat böyle devam eder ama en önemlisi o yüce duyguyu yaşamak en önemlisi napalım bugunde böyle hissediyorum kendimi

belgincim yaklaşık iki hafta öncesine kadar tedaviminde yaklaşmasıyla birlikte bunalımım hat safhaya çıkmıştı zaten normal günümdede senin gibi düşünüyorum ne anlamı varki diyorum hayatın bazen eşimle diyoruz tasarruf yapalım ev alalım geleceğe hazırlık diyoruz sonra kendi kendime diyorumki kimin geleceği hangi çocuğuna bırakacaksın ve bunun gibi daha biiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr sürü moral bozucu şeyler ama şu iki haftadır nedendir bilmem bi iyilik havası çöktü üstüme aslında biliyorum nedenini önceden hep halay kurardım çocuklarımla tatile giderdim bebeğimle yolculuğa giderdim sonradan ya olmazsa fikriyle birlikte bir saniyede dünyam kararırdı. şimdi ise bi şekilde hayal kurmamaya uğraşıyorum canım sıkkınsa başka şeye yoruyorum sanki hiç öyle bi derdim yokmuş gibi ve inanki daha mutluyum hissizim donuğum ama olsun daha huzurluyum dilerim allahtan bu ferahlığım tedavim sırasındada yanımda olurda o çok zor günleri kolayca atlatırım canım yoksa hiç halimi düşünemiyorum allah hepimize kolaylık versin canım iyiki birlikteyiz iyiki birbirimizi tanıyoruz dertleşiyoruz başka türlü nasıl rahatlardık bilmiyorum mesela ben bu dert sadece bizde var sanırdım meğen ne çokmuş şu azosperm belası allah en yakın zamanda kurtarsın canım bizi bu dertten sende içini ferah tumaya çalış nolur canım eşlerimizin bize çok ihtiyacı var biz bi üzülürsek onlar iki üzülüyo hadi canım hoşçakal birbirimize dua etmeyi unutmayalım tamammı canım yakında hatimim bitcek hepinizi liste yapıp tek tek saycam adlarınızı inşallaaaaaaaaahhhhhh.....

inşallah kız duan içinde allah senden razı olsun şimdiden bizleride unutmuyorsun hatim duanda ne güzel....bebek özlemlerimiz ne zaman biter bilmiyorum benimde eşim bazen niye para biriktireyim ev alıp ne yapacağım kime bırakacağım yer içer gezer tozarım zaten eşek gibi çalışıyorum beyler gibide yerim diyor hak vermiyor değilim açıkçası ben kendimi sıkacağım hep borç içinde kıvranacağım tam herşey oldu hayatımı yaşayım derken öbür tarafa uçarım arkamda olsa bırakacağım bir çocuğum onun için her şeye katlanırım ben rahat etmedim o rahat etsin diye ama yok o yüzden bende sallıyorum artık ye iç gez tabi fazlasını değil abartmıyoruz hayat sadece çocuk için değil kendi geleceğimizide düşünüyoruz...geçenlerde bir arkadaşımız gelmişti onlarında çocuğu olmuyor tadaviye başlayacaklar eğer bizim kesin çocuğumuz olmazsa evlatlık alacağım diyor eşimde bende ilk zamanlarda böyle düşünüyordum ama vazgeçtim başkasının çocuğuğla uğraşmak zor bakıp büyütecen öğrendiğinde ailesini arayacak buluncada bırakır gider akrabandan alırsan her an her kesin gözü üstünde olacak nasıl davranıyorlar iyi bakıyorlarmı kendileri çocuğu dövse haklı olur sen döversen evlatlık ya onun için yapıyorlar derler düşün düşün çıkamadım içinden ben bu fikirden ömür boyu vazçeçtim dedi ne yapalım işte buda bizim kaderimiz iyisiyle kötüsüyle yüce rabbime sığınıyorum hakkımda ne hayırlıysa onu versin

çok haklısın harzemcim bende tıpkı senin gibi çok asabi biriyim ayriyeten uykucuyum kendi parçam olsa hiç zoruma gitmez ama belki evlatlık olunca ne kadar candan hissedersem hissediyim zoruma giderse diyorum ya pişman olursam diyorum aldığım için ve dediğin gibi her daim ya bir gün bırakıp giderse diye bi türlü arada tam bi bağ olamıycak kedi yavrusu değilki aman alıştıramadım deyip geri bırakasın tarlaya bağa allah adamı napar en iyisi kendine güvenmiyosan hiç kalkışmıycan çünkü buçok büyük cesaret ve gedakarlık istiyo çünkü birgün kendi annesini görüp giderse bütün emeklerin boşa gitcek içindeki yangında cabası bende düşünmüyorum böyle bi durumu ama düşünenide tebrik ediyorum çünkü ben kendimde o cesareti göremiyorum....

evlatlık konusuna bende pek sıcak bakamıyprum koruyucu aile belki olabiliriz ama evlatlık biliyorum ama allah o dereceye kimseyi getirmesin herkese kendi yavrularını nasip etsin

arkadaşlar pek dertlenmişiz yine.................bugün bende böyle bi konuşacak kimse aradım ama yok.evladı olanlar evlatsızın halinden anlamıyor. evlatlık dinimizdede uygun degil zaten kızlar boşverin...ama şöyle olabiliyomuş...mesela bir erkek bebek yeni dogmuş, emzirdin ve sütün geldi(bu yaşanmiş yani bebegi olmayan kadının çok isteyince sütü gelebilirmiş)bebek artık senin çocugun oldugu için sanada mahremiyeti kalmıyor..zaten kız olmadıgı içinde(yani bunların büyümüş halini düşünün)eşine de mahremiyeti yok.yani büyüdügündede rahatca evladın gibi davranabilirsin...ama sizin dediginiz gibi gerçek anne babasını bulup gitmezse.....................................

evet canım bende dinimizce başka insanlardan alınan çocukların nikah düşeceği için caiz olmadığını duymuştum hatta cevat akşit hoca her vavazında sorulduğunda hep karşı çıkıyor dinen hükümlerini açıklamasını yapıyor bende bir kaç hocadan duyunca vazgeçmiştim zaten....birde eğer alacaksan ya erkeğin erkek kardeşinden bir kız evladı yada kadının erkek kardeşinden bir oğlan çocuğu olacakmış....yani ben evlat hasretimi gidermek için günaha girmek istemem kimsede istemez herhalde ..sadece bizim çocuğumuz olmuyor dünyada öreneği çok yanlız yaşayıp yani karı koca yanlız ölen ...yüce mevlam hakkımızda ne hayırlıysa onu versin her şeyi oluruna bıraktık

hayırlı akşamlar bacılar bugün benimde aklımdan geçiyordu evlatlık bir an için bebegimi düşündüm o pamuk tenini ufacık parmaklarını hareket ettirmesini sonra hamile oldugumu ilk ödrendigim anı tabi hayal buya olmayacak degil Rabbim dedim sen ol dedikten sonra şimdi evde yanlızım beni en çok yanlızlık degilde öldükten sonra ardımdan bir fahifa okuyacak kimsenin kalmaması üzüyor evladım olsa hiç degilse kandil geceleri yada cuma geceleri bir yasin suresi okurdu olmazsa kim okur belki kardeşlerim onlardan hani dualarda hep gecerya nesilleri kesilmiş yokmu bir fatiha okuyan diye bekliyen mümin kadın ve erkeklerin ruhlarıda hediye eyliyoruz haberdar eyle yarabbi diye işte o zümreye girmekten çok korkuyorum Rabbim korktugumuzla imtahan etmesin inşallah çok agır bir dert çok agır bir yük Allahım derdi veren sensin dermanınıda ver hayırlı ve salih kullarından hayırlı evlatlar nasip et bizlere acı Allahım

zamancığım evet allah kimseyi evlat hasretiyl esınamasın inşallah bizde anne oluruz yazdığını okuyunca çok duygulandım hiç düşünmemeiştim bu şekilde ben hep olacağıına inanıyorum inşallah birgün anne olacağız sonuçta herşey bizi yaradann elinde deüilmi

Back
X