Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
emre bey emre bakırcıoğlu takib ediyo o olur yanımızdadoktor anlamında sordun dimi.

arkadaslar biz yazin turkiyeye geldimizde doktora gidecegiz ama karar veremedim kaan aydosa mi yoksa emre bakircioglunami gideyim sizin fikirlerinizide almak istedim

canım valla bizde tavsiyeler üzerine emre beyi tercih ettik ama kaan beyin hakkında kötü bişey duyduğumdan filan değil senin eğer imkanın varsa ikisiylede görüş sen karar ver canım ama ikiside iyi doktorlar hangisi olsada aklın diğerinde kalmasın

tesekkurler canim, benim aklimdan gecen kaan aydos cunku ilacla tedavi ediyor emre beyle telefonda konusdum oda hemen microtese dedi esim daha once tese ameliyati oldu ikinci bi ameliyata sicak bakmiyor o yuzden kaan aydosa gideriz buyuk ihtimal 2 doktorunda iyi olduguna sevindim cunku iyi doktoru bulmakda zor esimin ilk ameliyatinda arastirmadik baska bir doktora gittik hemen varikosel ameliyati yapti ayni ameliyat sirasinda tese yapti sonuc sifir simdiki aklimiz olsaydi microtese yaptiridik ama malesef bilemedigimizden yapcak bir sey yok

Hepinize tekrar merhaba canım arkadaslarım.

Kaç gündür sizlere yazmak istiyorum ama bir türlü siteye bile girmeye cesaret edemiyorum.

ınanın cok tuaf bir duygu.ıçinde büyük bir umutla aylarca sohpet ettiğin insanlara başaramadık olmadı diyebilmek hiç kolay değil
.
Eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimizden bu yana duyupta kullanmadığımız hiçbir ilaç olmadı.En iyi doktoru secmeye calıstık ama malesef hersey bizim planladığımız gibi gitmedi.

10 tane yumurtam olustu ama birini bile kullanmak nasip olmadı.

Ameliyatı sorarsanız o tam bir bosluk hissi.Eşimi ameliyattan cıkardıklarında tirtir titriyordu.Sadece cıkmadımı diye sordu.Daha belli değil diyebildim sadece.

ınanın gözümden yaş bile gelmedi o an sadece eşimin daha fazla üzülmemesini istedim.

Sonra kendimi topladım ve yanına gittim.Biz en basından beri hep harılsını diledik demekki hayırlısı buymus dedim.

Ve iki gün sonra umutla geldiğimiz ıstanbuldan yüreğimizdeki ateşle geri döndük.

Şimdi iyiyiz.Çok şükür..Rabbim sabrınıda veriyor.Başa gelen cekiliyor.Ama en büyük dleğim bu acıyı Rabbim hiçbirinize yasatmasın.

Ayrıca hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim ameliyat günü benim kadar heycanla beklemişsiniz , dualarınızla bize destek olmussunuz.Allah hepinizden razı olsun.

Ben bu aralar cok giremiyebilirim.Biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var.Ama tedavi olacak bir kac arkadas var sanırım.Onlara şimdiden başarılar diliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.Dualarım sizinle.

Hepiniz öpüyorum kızlar destekleriniz için cok tesekkür ederim.a.s.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

bacılar hepinize selamlar ben gidiyorum
ist dışına çıkıyorum bugün pazar gününe kadar gelemicem kızlar Allaha emanetsiniz
vaveyla bacm canım yazdıklarını inan içim acıyarak okudum bilirim çıkmamasını ve o anı Rabbim sabır versin

merhaba arkadaşlar.benim yakın akrabamdan birinin çocuğu olmuyordu.yanlış hatırlamıyorsam sorunu sizinkilerle aynıydı.doktor ameliyat demişti.ama ya ankr ya istanbulda oluyormuş bu ameliyat15sene evvel.bunlar gitmeye karar verene kadar babası almanyadan aile hekiminden ona ilaç gönderdi ve 15 gün sonra hamile kaldı ve ilk iki çocuğu bu ilaçlarla oldu

vavelya canım çok ama çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Haberini bir arkadaştan almıştık. Deneyebilseydin eğer için bu kadar yanmazdı belki. Ama hayırlısı buymuş diyebilmek çok önemli. Hiçbirşeyin sonu değil bu. Herzaman dualarımdasın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım vavelyam çok üzldük gerçekten seni en iyi bizler anlarız rabbim tez zamanda yüzünü güldürürü inşallah allahım kimseye bu sıkıntıyı yaşatmasın

vavelyacigim cok uzuldum, yazdiklarini okurken cok kotu oldum yinede umudunu kaybetme canim, allahim buyuktur tez zamanda insallah bizlere umutsuz animizda mucizelerini gosterir (aminnnnnnnnn)

merhaba arkadaşlar.benim yakın akrabamdan birinin çocuğu olmuyordu.yanlış hatırlamıyorsam sorunu sizinkilerle aynıydı.doktor ameliyat demişti.ama ya ankr ya istanbulda oluyormuş bu ameliyat15sene evvel.bunlar gitmeye karar verene kadar babası almanyadan aile hekiminden ona ilaç gönderdi ve 15 gün sonra hamile kaldı ve ilk iki çocuğu bu ilaçlarla oldu

canim ya nasil bi ilaclamis ismini ogrensende bizlerde alsak

canım vavelyacıgım bu durumu ilk ögrendigimde inan bana sanki kendim gibi çok üzüldüm allahım dediğin gibi kimseye yaşatmasın bu acıyı ve biranevvel derman versin bizlere bende seni çok öpüyorum canım kendine çoook iyi bak allah büyük belki ikinci denemenizde herşey yoluna girerr allahım hepimizin yardımcısı olsun amin...

bizim takibe bağlıya canım yumurta tkibi yani benim tahminime göre 12 yada 13 mayısta olcak ay inşallah bizimkide seninki gibi donduracak kadar çıkar :((
hadi canım allahım yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninle:Saruboceq:

bacılar hepinize selamlar ben gidiyorum
ist dışına çıkıyorum bugün pazar gününe kadar gelemicem kızlar Allaha emanetsiniz
vaveyla bacm canım yazdıklarını inan içim acıyarak okudum bilirim çıkmamasını ve o anı Rabbim sabır versin
nere gidiyosun kız çabuk gel bu topik çok boşaldı bu aralar...:a015:

canlar nerdesiniz gene valla ne buya teker teker herkes uzaklaşıyo burdan aşkolsun ateşbelgin canım sen nasılsın

iyi akşamlar kızlar bir kaç günden beri giremiyordum topiğe...annemlerdeydim babamın ölüm yıldönümünde mevlüt okuttuk gelen giden allah razı olsun onlardan yanlız bırakmadılar yemeklerdi temizlikti anca bugün akşam gelebildim evimetabi direk pc başına geçtim

caneylom inşallah hamiş olarak dönersin topiğe bol bol sperm çıkar ümitleriniz emekleriniz boşa çıkmaz

Back
X