Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emre bey emre bakırcıoğlu takib ediyo o olur yanımızdadoktor anlamında sordun dimi.
merhaba arkadaşlar.benim yakın akrabamdan birinin çocuğu olmuyordu.yanlış hatırlamıyorsam sorunu sizinkilerle aynıydı.doktor ameliyat demişti.ama ya ankr ya istanbulda oluyormuş bu ameliyat15sene evvel.bunlar gitmeye karar verene kadar babası almanyadan aile hekiminden ona ilaç gönderdi ve 15 gün sonra hamile kaldı ve ilk iki çocuğu bu ilaçlarla oldu
hadi canım allahım yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninle:Saruboceq:bizim takibe bağlıya canım yumurta tkibi yani benim tahminime göre 12 yada 13 mayısta olcak ay inşallah bizimkide seninki gibi donduracak kadar çıkar(
niye canım ya bizlerin ne eksiği var bizde ansızın hamile kalsak fenamı olur belli olmaz herşeyin en iyisini allah bilirkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
evet hepimiz hamileyizz
caneylom tedaviye başlamışsınn
nere gidiyosun kız çabuk gel bu topik çok boşaldı bu aralar...:a015:bacılar hepinize selamlar ben gidiyorum
ist dışına çıkıyorum bugün pazar gününe kadar gelemicem kızlar Allaha emanetsiniz
vaveyla bacm canım yazdıklarını inan içim acıyarak okudum bilirim çıkmamasını ve o anı Rabbim sabır versin